- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Уж ми е приятелка...
Става въпрос за едно момиче,на име София,което уж ми се води за приятелка...Преди малко й звънях,за да я попитам в колко часа ще се чакаме,за да ходим на училище...С някакъв разсъден и пренебрежителен тон ми отговори:"Не знам,аз ще ходя,ама може би няма да е с теб..."Аз казах:"Ми хуу,ок,айде чао"Вчера беше излизала с едно момиче,на име Симона от по-горен клас,което знам,че ще я прецака (отново),а и техните не й дават да излиза с тва момиче,защото тя е пропаднала от всякъде.Друса се и какво ли още не.Боядисва се руса...абе от всякъде пропаднала.И валеше много силно,аз не си бях взела чадър и и звънях,за да я помоля ако има чадър да дойде кафето,в което бях с един приятел и да ме вземе.Тя ми дигна,ама ми затвори,после ми кликна да й се обадя пак,аз и звънях,а тя не вдигаше.Накрая се обадих на вуйчо ми и той дойде да ме вземе,отидох до вкъщи и се преоблякох и отидох за втория час в училище.На всичкото отгоре на класните по математика й дадох да препише задачите,подсказвам на всяко контролно,ама на всяко,а тя едно "мерси" не ми е казала.Понякога ми се милва и ме помоли да й дам някоя блуза или потник,защото имам много и всичките ми дрехи са хубави!А нямам приятели,един единствен,който майка ми не харесва,а аз го обичам и много държа на него,споделям си всичко с него!Майка ми постоянно ме обвинява,че не съм могла да завържа някое хубаво приятелство,а аз и казах,че не мога,защото всички се дрогират,пушат,пият,правят секс и в такава компания не мога да издържам!Днеска имаме контролно по биология и аз,тъй като знам всичко по биология,щя трябва да подсказвам на тази ми приятелка.Какво да направя?Омръзна ми вече от такива,нямам търпения да вляза в ново даскало и да се запозная с хубави хора,които да имат същите интереси като мен...
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Еми не й подсказвай.Казваш и че не знаеш нищо и да се оправя.А и доколкото разбирам ти си 7 клас и ти предстоят изпити...Така че споко.Ще идеш в някое по-готино даскало.
Явно не ти е истинска приятелка и не заслужава товето внимание, а пък да й подсказваш - хептем! Нека да седне и да научи, не може цял живот да разчита на теб. Запази приятелството си с момчето, за което споменаваш, нищо, че майка ти не го одобрява, може би просто не го познава добре.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
каза,че е кретен и капут...Вероятно мисли така,защото се облича със смъкнати дънки и има руси кичури и е много странен на външен вид,а по душа е толкова добър и честен...Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Ами понякога външния вид лъже. Майка ти говори така за него, защото не иска да станеш такава и ти (не че има нещо лошо в смъкнатите дрехи, но нали ги знаеш родителите какви са понякога...). Ако е наистина свестен човек, аз не виждам какво лошо има в това да продължите приятелството си. Не се сърди на майка ти, тя просто се опитва да те предпази. Може би трябва да й дадеш възможност да го опознае по-добре.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
вероятно...мерси за съвета!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
зашо не поговориш с нея в училище и ако не иска да ти е приятелка а иска само да те използва прекрати всякакви отношения с нея защото тя ще стане като другата и пропаднала приятелка а с момчето си поддържай връзка и така..
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Разбирам те много добре за този проблем с приятеля ти. Първия път когато мама видя гаджето ми то също беше се облякло така и мама само заради това не го харесва.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Опитай се да покажеш на майка ти, че това е човек, на който държиш много!
Човек е част от себе си, останалата част са приятелите му !!!