- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Жени, (момичета), знаете ли какво искате ?
жениПървоначално написано от SuZi ™
![]()
И всичко се върти пак около нас. Мухахахаха.Първоначално написано от Lunatic-
Иначе, SuZi ™, къде видя зададен въпрос: ''Какво искат жените?'' ?!?! Въпросът е-"Жени,какво искате?'',не казвам,че всяка иска едно и също! Зададен е въпроса ''Има ли жени,които знаят какво искат'',за да обобщя,че се обръщам към женската част от съсловието, никъде не казвам,че всички искат едно и също. За неразбралите изяснявам и си запазвам въпроса.
Твърде мн неща искам. Според мен въпроса трябва да е по-конкретен...
"Жената има нужда от четири животни:
Ягуар в гаража,
Норка в гардероба,
Тигър в леглото
и Магаре, което да плаща за всичко това!"
мернах го из нета
има нещо вярно ?![]()
ми искам да върна времето назад но това е невъзможно така че няма и смисъл да казвам какво искам. А за неща от бъдещето и т.н... добре де, тогава вече найстина незнам какво искам :/
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Искаааааааааааам....всички да са щастливи!![]()
![]()
Сега се запитах от какво наистина се нуждаq! Толкова малко ми трqбва, една усмивка една прегъдка (ле ле много е банално) Ако говорим за този момент е това, но в по далечен план - искам да бъда актриса и да със сигурност го искам! Знам какво искам
![]()
съгласна съмПървоначално написано от the_hottie
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Мир и любов![]()
не, наистина това искам... да престана да се ядосвам за глупости и другите също... да не ми правят от дреболията голям проблем... да не се превръщам в истеричка и откачалка (въпреки, че за сега няма голяма опасност)... искам и с нещо да си осмисля скучното ежедневие...
Хубав живот - като всеки нормален човек.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Само аз ли не знам какво искам???Желанията ми се променят през 2 секунди
Ама какво се очаква от 15 годишна
![]()
еlsy![]()
аре бе
няма ли поне една да си признае
"мъж с голям член, скъпи коли и много пари"![]()
Първоначално написано от kPuCkA
мисията невъзможна 4 : Криска в действие
много относително понятие ^
в крайна сметка имали човек на тая земя който да не иска да е щаслив ?
Винаги съм го мислила за адски банално нещо и съм го избягвала,когато пожелавам нещо на някой по слу4ай негов празник,но трябваше едно нещо да се слу4и за да мога да кажа сега,4е единственото нещо,което искам,е здраве за себе си и здраве и дълголетие за мама и тате.
Това е нещото,което ми куца сега и желая най-силно.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Зависи по какъв начин подходим към въпрока.Зависи много и от личността на даден човек, от характера му и т.н.Иначе, хората чиито желания се свеждат до това да си прекарайт по възможно най-страхотния начин на поредното парти, в повечето случаи са такива, които живеят ден за ден, които не са свикнали да си правят дългосрочни планове, да разпределят времето си за напред, въобще да живеят в очакване, преследвайки обекта на своите желания.Първоначално написано от Desi_etnies
![]()
Другия тип хора, са тези, които са наясно с желанията си и винаги знаят какво искат и защо им е толкова необходимо да го притежават.Хах, пак философски размишления по никое време...
А, какво искам аз от живота ли-ооо, прекалено алчна съм...![]()
Искам да завърша средното си образование по възможно най-добрия начин, искам след време живот и здраве след абсулвентския ми бал да мога да се занимавам с това, което ми доставя удоволствие, искам да имам прекрасно семейство-мъж, деца, хубав дом и възможното най-добрите условия за живот.Искам да оставя нещо след себе си, искам да правя хората наоколо щастливи и доволни, искам да живея спокойно и щастливо, искам да запазя доброто и истинското в себе си, напук на гадните времена, в които живеем...искам да бъда сред хората-Човек!!!![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не.Първоначално написано от NH3
Всички искаме да сме щастливи.
Едни казват, че искат пари, други - любов, защото това ще ги направи щастливи.
Е, аз също искам просто да съм щастлива.
малкото сън не ми се отразява добре.![]()
Що за въпрос, до болка банален вече? Питаш 12 годишни "жени" дали
знаят какво искат? И естествено всички ще ти кажат, че знаят. А ти знаеш ли какво искаш? И защо въпроса е само към "жените", все едно само те са зле ориентирани, или може би е станало модерно да се пускат сексистки теми, с цел да покажем колко сме умни. Аре, аман!![]()
Give me your best shot motherfucker!
Когато съм в месечен катаклизъм искам всичко и нищо, и пак всичко, и пак нищо, и....
![]()
А когато не съм... знам какво искам, но понякога се радвам, че не го получавам. ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Колкото и банално да ви звучи искам да си почина. нямам 1 ден, в който да не съм заета от сутрин до мрак. А през уикендите е най-тежко. Искам почивката да дойде по-скоро(а това е след 25-ти юли). Искам да се дипломирам.
А за август съм планирала големите неща:намиране на работа, изнасяне, създаване на семейство.....Искам това да се случи. Искам промяна на живота си, защото така не съм щастлива....
А в най-краткосрочен план искам малко руска салата, че от тия диети ще озверея от глад.
Уф и за здравето си искам много неща, ама там много ми куца.
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Ами да, и аз имах това предвид, тези два типа хора.
А относно подчертаната част, аз също го искам /всъщност искам и останалото, които си споменала :Д/, но проблема е, че не мога да избера нещо конкретно, което първо да ми доставя удоволствие, и второ, да бъде наистина полезно. Това са обаче по-скоро някакви детски мечти. :Д
What you give is what you get!
А може би ти не знаеш какво искаш?Първоначално написано от psihqsala
![]()