- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Жени, (момичета), знаете ли какво искате ?
Desi_etnies, с времето ще разбереш какво искаш.Стига да имаш амбиции и необходимита сила за да ги постигнеш, всичко ще бъде ок.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
90 % от писалите пишлемета у темата незнаят кво искат даже и модераторите
Мда, всяко нещо с времето си.![]()
What you give is what you get!
не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бира, еб... секс и Спартак шампион!!!Първоначално написано от SuZi ™
бранникь!
az su6to znam![]()
iskam edin dr 4ovek da razbere kakvo iska![]()
ili po to4no da razbere 4e az iskam nego![]()
Тоя паПървоначално написано от exploitedteen
. Ти да не очакваше и да не сме?
А темата ме подсеща за една "приказка"- Приказка за крал Артур , въпреки че изводите от нея нямат общо със самата тема (;
П.П. Нямам си и на идея какво точно искам. Все пак съм патка заспала...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Не.
И представа си нямам какво искам.......
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
И да знам, какво от това? Ситуацията си остава същата, така че няма значение дали знам, или не.
Собственост на Canis_Dirus
Всички искат мен, ама не си признават зарди гаджетата си - временните им увлечения![]()
Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
аз знам кфо искам.....
тва за парите е супер тъпо...не за всички парите са от най-голямо значение ...![]()
I.CasillasC.Ronaldo
C.Fabregas
D.Villa
F.TORRES
![]()
![]()
Баси въпроса...За някои неща определено знам, за други не...Не мисля да ви споделям
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
prosto v dne6no vreme bez tqh nemoje6 da postigne6 ni6to.Първоначално написано от `noтhИng
az pak iskam cql jivot deckoto v men da si e v men ! i pri vs edin udoben moment da se proqvqva....
dr mi jelanie da sam perfektna maika sled vreme (ima nema 10 god)ma ne perfekna tip onaq 4ervenokosata ot ot4aqni saprugi a naistina qka i luda maika
iskam i mn mn lubov v jivota si i da ima mn ot onezi malki ne6ta koito te pravqt 6tasliv kato vatmanata da e iz4ka a ne da ti tresne vratata
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
ами искам да ме приемат , там където искам .....и здраве и щастие ... то ко друго да иска човек ....алчна съм такава..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....