Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
Чудех се дали да ви споделя мислите си, но нали не съм писала от отдавна и си викам 'що не'.
Винаги, абсолютно всеки път, когато се размисля какво искам наистина, изплуват пожеланията за рождените дни - "жив, здрав и много щастлив' - това е най-важното. После, естествено, изникват и парите, което си е неизбежно. Смешни ми се струват обаче изказвания от типа 'искам в петък да си прекарам супер добре!'. Странно е всъщност, защото едва ли точно това ви вълнува най-много. По принцип де, не за момента. Аз например сега искам да се справя на изпитите.
Зависи по какъв начин подходим към въпрока.Зависи много и от личността на даден човек, от характера му и т.н.Иначе, хората чиито желания се свеждат до това да си прекарайт по възможно най-страхотния начин на поредното парти, в повечето случаи са такива, които живеят ден за ден, които не са свикнали да си правят дългосрочни планове, да разпределят времето си за напред, въобще да живеят в очакване, преследвайки обекта на своите желания.

Другия тип хора, са тези, които са наясно с желанията си и винаги знаят какво искат и защо им е толкова необходимо да го притежават.Хах, пак философски размишления по никое време...
А, какво искам аз от живота ли-ооо, прекалено алчна съм...
Искам да завърша средното си образование по възможно най-добрия начин, искам след време живот и здраве след абсулвентския ми бал да мога да се занимавам с това, което ми доставя удоволствие, искам да имам прекрасно семейство-мъж, деца, хубав дом и възможното най-добрите условия за живот.Искам да оставя нещо след себе си, искам да правя хората наоколо щастливи и доволни, искам да живея спокойно и щастливо, искам да запазя доброто и истинското в себе си, напук на гадните времена, в които живеем...искам да бъда сред хората-Човек!!!