Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
Ами бих искала да попитам и момчетата и момичетата... С приятеля ми правим секс що годе редовно... Аз обожавам когато тои ми прави орална любов.. направо полудявам, но проблема е там, че го прави рядко.. само когато му скимне.. Кажте ми как да го предразположа или как да м намекна, че сташно много ми хареса, когато го прави и искам по честичко да го прави...
Директното казване е тъпо. Като се говори за текст нещата трябва да стават подсъзнателно, а не да се водят едва ли не делови преговори все едно сключвате сделка...

Хитър вариант е заобиколно да почнеш да коментираш как другите го правят. Примерно как някоя твоя приятелка се похвалила, че гаджето и бил страшен в шпаклите. Даже може да я накараш да се изцепи по този начин докато пиете кафе тримата с твойто гадже.

Или пък невинно да споделиш как в чата някой ти говори как ще те излиже....

това може да подразни леко гаджето ти, но същевременно ще го накара да ревнува, той ще се почувства като в конкуренция с другите. и ще почне да го прави с желание.

Същевременно когато те лиже трябва да му казваш колкото те кефи, колко добър е в лизането, какъв цар е и т.н. Пъшкай, охкай, мъркай, гали го по главата, гърчи се....

Това много ще поласкае мъжкото му его и ще го накара да го прави с удоволствие.

И аз мисля че ще постъпя точно така...