- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка
Така...Може да ви се стори тъпо,глупаво или нз. и аз кво ,но нямам ясна представа как да се целувам,макар че 1 път съм се -тя продължи цели 3 СЕКУНДИ!кво точно се прави пре целувка с език ..?![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EB%F3%E2%EA%E0
Не съм чел всички коментари,но може да ти помогне![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
3 секунди, тва с хронометър ли си го изчислявала?
The Spark
Ето къде бил ключа за бараката.... в джоба на потника!Първоначално написано от KillSwitchEngage
The Spark
Недей, че ще те самообеса!!Първоначално написано от KillSwitchEngage
The Spark
има достатъчно писано по тая тема..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
мерси много,ей \/
![]()
чесно казано толко ми се стори -3 секунди .+ тва толко бях шашната,че забравих да си затворя очите-сиг. съм била адски опулена![]()
Първоначално написано от diddsy
няма проблем, сигурно моите + на killswitchengage коментарите много са ти помогнали.
The Spark
Представяш си, че си играете на палци, само че с езици...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Никой не може да ти каже как да се целуваш,просто затваряш очи иии..действаш.
може да не знае как се играе на палци .. или да не е много добра в тази играПървоначално написано от Chacho
![]()
Първоначално написано от beautiful_f
e тва пък изобщо не си го представям как ще стане .. карай,ще видим кво ще става![]()
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
Ако имаш нужда от практика кажи,че и на мен ми трябваПървоначално написано от diddsy
![]()
П.П.Не се ебавам...
Забравих да кажаМиналата седмица(и 3-4 часа) и аз се целувах за първи път,та да ти кажа,че не е кой знае кво
Не е мн лигаво
Буташ езика (или ти го бутат) и въртиш езика незавсимио в коя устна кухина е
![]()
П.П.Пак повтарям не се ебавам...Ако искаш драсни едно ЛС да се поупражняваме.
Има наистина много такива теми,не бива да си предубедена,просто изживей мига,не е нещо,което се научава на теория!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Първоначално написано от Remini
и още и още много много такива теми.. само цъкаш отгоре на търсачката и търсиш ...![]()