- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- на 15 а още не съм имала гадже..
Ve4e sum na 15 a o6te nito sum se celuvala, nito sum si imala gaje.. imam super mn priqteli mom4eta no samo tova. Pone iskam da razbera 4e nqkoi me haresvaPls kajete kak da oburna ne6tata..
Модерирано от Бандитка.
Пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА!
a da we, pred vsi4kixD
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
И кво?... аз мога да постна се ми е тая.....Първоначално написано от VeSITyy
Що няма отговор - милиони??Аз сега какво да щракна?>
The Spark
ето това е отговор мерси мн ^^
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
Мойто го няма. Отрицателно число съм аз....
of da mersi prosto stra6no mn pomagate![]()
С какво искаш да ти помогнем?! Да ти намерим приятел ли..Първоначално написано от VeSITyy
Просто бъди по отворена към останалите,бъди по приказлива, и се опитвай да се сближиш с дадено момче не само като приятел. А и за да си хванеш гадже,първо момчето трябва да ти харесва. Харесва ли ти,ако има разбиране и от двете страни ще стане каквото трябва да стане. Но неможе да искаш да тръгнеш с някой само защото искаш да си имаш приятел,дори въпросното момче да не ти харесва. За всяко нещо си има време,и твоето ще дойде.
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
О,я се стегни малко.Няма с какво да ти помагаме.Иска ли се помощ за това,че си на 15 и че нямаш гадже?Въобще никой от този форум,както и в живота не може да ти помогне,защото няма за какво да помага!На 15 без гадже не е бог знае каква трагедия,имаш толкова много години пред теб.Накрая сигурно ще започнеш да пускаш теми от сорта на "Хора,не мога да се оттърва от гаджета,омразнаха ми!".of da mersi prosto stra6no mn pomagate
Просто престани да се жалваш,че нямаш гадже,има 1 000 000 такива теми,ако толкова искаш мнения,потърси!
E добре,ти кво очакваш да ти кажем..Първоначално написано от VeSITyy
Нито те познавам нито нищо.Какъв отговор очакваш от тийн форум..
Ние да не сме психолози...
Дай си номера , еднага ще ти нямаеря поне 4-ма![]()
haha tochno takaПървоначално написано от Kaos_Urbano
ako si plitka...
grozna i debela koi shte te haresa i zavisi ti kak se durjish s momchetata ti nishto ne si kazala....
![]()
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
Колко трагично..![]()
You are broken, I can fix you...
то не става ей така...трябва да го почувстваш по някакъв начинне знам,защото още не съм имала,но когато си готова ще си намериш
![]()
someone else...
ох леле, и какво като не си имала гадже, това да не те прави по-малко човек ? Ще дойде и твоето време спокойно.. аз имам приятелки ,които са на 18 и не са имали все още гаджета иии? Няма от аккво да се притесняваш,изобщо!!!!! Просто бъди по-отворена, намирай си нвои приятели, запознавай се с нови хора и т.н. Човекът, който е за теб, може да е много близко до теб.... но просто да не подозираш. Така че спокойноМного усмивки и не се притеснявай!
![]()
spoks,ne se pritesnqvai,nqma ni6o,kakvo tolkova,d4e ne si imala gadge i tvoeto vreme 6e doide,ne se pritesnqvai 6e vidi6,4e 6e si nameri6,prosto izlizai,zapoznai se s o6e novi hora i se zabavlqvai,nakraq 6e vidi6,4e 6e ima6 i ti![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
еми любовта е сложно нещо...и е по хубаво да си имал малко гаджета и не от толкова рано но за сметка на това страхотни изживявания с тях и страхотни емоции отколкото мн ама колкото за бройката![]()
И все пак си пусни една снимкаАко не ми пиши скайпа си на лично
![]()
Прати ми снимка и ще ти кажаПървоначално написано от VeSITyy
![]()
Няма повод за притеснение това просто става
Просто ходи по често по купони или дискотеки там се запознаваш с хора,които не те познават....нормално е приятелите ти да не те приемат за обект на желание(или поне не на тази възраст)
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Ха, ми аз съм на 16 и още несъм имал гадже, ама неправя трагедия.Е, се пак неми е много приятно но се оцелява.За секи влак си има пътник само че моя е дерайлирал май, ама пак има надежда.Пък и несъм грозен, просто несъм намерил подходящия човек, има време за всичко
![]()
Защо ви трябват гаджета... аз туй не мога да разбера... единствената им положителна страна е ,че убиват скуката. За сметка на това изискават пари, време и внимание....
Ха аз смятам да стана психолог!Първоначално написано от Kaos_Urbano
![]()
Към авторката:
1.Не те познавам ,за да ти кажа каква е причината!
2.Едва на 15 си ,няма да дойде края на света утре.Аз съм на 16 и в момента нямам ,защото за мен има по-важни неща (за момента) от гаджета!
3.Всичко с времето си.
П.П. УСПЕХ1![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
И аз съм нямал. Имам обожателки много, но съм много претенциозен от страна на характера...момичетата ,които ми допадат са малко в тия времена.
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
И аз съм на 15 и съм нямала нито 1,ама знам,че причината е във външния вид
....
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...