- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- на 15 а още не съм имала гадже..
ehh do tam 4ak ne iskam da se stigaПървоначално написано от moon_flower
![]()
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
vs iskat pic, da kajem 4e vun6nostta ne e problem...![]()
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
da ne ti dreme izob6to gledai si kefa i hi4 ne my misli to 6te doide momenta![]()
ohh usmivkite sa postoqnni ..Първоначално написано от butty
![]()
oh mili4ka, vse edno 4uvam sebe si predi polovin godina...kogato ve4e bqh na 15 a vese o6te nqmah gadje...povqrvai mi, adski mn iksah i az kato teb da znam kakvo e,hvanah si priqtel koito ne haresvah istinski..i ne iskah da si imam priqtel 2-3 mesecane se pritesnqvai, sudbata znae kakvo pravi s teb, nqma da te ostavi durta moma cql jivot
![]()
Ако искаш да си намериш гадже просто покажи на момчета че го искаш ... и почни да се мешаш в тяхната компания 100% ще ти обърнат внимание , но няма нищо лошо да си на 15 и да си нямала гаджето до сега аз също съм на 15 минах през нз колко момчета и да ти кажа малко съжелявам в момента изчакай някое момче което ще си заслужава вместо да имаш грешки през месец
неориентирана пубертетска работа а са по тоя случай че не си се целувала и не си имала гадже се депресирай
Не бива да се депресираш или нещо подобно!За всеки влак си има пътници,не бива да се избързва и после само разочарования,не си заслужава!!!И това,че никой не ти е признал симпатиите си,не означава,че никой не те харесва!Горе главата и напред!Времето е пред теб!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ми говори с приятелите ти момчета какво би могла да промениш в себе си за да почнат да гледат по друг начин на теб .. (като приятелски съвет не че ще ги сваляш..) аз поне това бих направила..![]()
За всичко ще си му дойде времето. Не се влияй от факта, че някои си сменят гаджетата като носни кърпички. Колко се обичат и т.н., само те си знаят....Повечето само е за фукня.
+1 Не си хващай гадже ако не го харесваш (а той те харесва много) - ще съжаляваш ,а него ще го боли много. Аз така направих с едно момиче и сега съжалявам.Първоначално написано от sweety_but_lonely
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
Нз защо всички държите да си имате гаджета?!Въпреки че и аз си имам.Има време за всичко.Мила ще дойде и тоя период с гаджетата :P
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
кикой не е казал че се депресирам, просто исках да разбера дали е нормално. И благодаря много на всички за съветитеПървоначално написано от NH3
![]()
Така е ,защото 2-3 момчета от многото,които съм харесвала,а те мен не ме харесват като характерсто...Все ми е тая ,знам,че скоро няма да имам гадже ама...Познавам хора на 18 ,дето са така..Достатъчно нямам самочувствие и ся за момента не искам да си го пнижавам повече заради момчета,които не ме забелязватПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
И аз съм така, на 15 и не съм се целувал даже! Е освен като сме играли на розички, ама аз това не го броя![]()
Аз лично не се притеснявам, всичко с времето си.. верно, понякой път ми става самотно, но излизаме с приятели и всичко е на 6!![]()
Важното е, че не се депресираш от това! =П
Айде, със здраве![]()
Каква е тая игра- розички? по мое време я нямаше![]()
Smile!?
Ами нареждаме се в кръг и всеки казва име на някой от групичката до този до него. И има 1, който ти казва примерно червена роза (което е целувка по устата) и ти трябва да целунеш този, който са ти казали, не знам дали го обясних правилно![]()
Също така има различни рози, целувка по бузата, челото и някакви такива, не си спомням много добре вече =П
Аааа ясноПреди,като го играехме ние май се казваше Подаръци или нещо от сорта..и на шише играехме. Е,естветвено мен никой неме искаше,защото бях мн грозна
Та по темата - не е толкова важно кога сте се целунали за птъв път,а какво следва по нататък
Smile!?
Да, и на подаръци играхме, тя е същата де, освен, че не е само с целувки, ами можеш да измислиш всякакви простотии![]()
Мен много си ме избираха, защото бяхме само 3 момчета и 2948903 момичета![]()
a az puk si spomnqm rozi4ki, i nie sme q igrali :P interesna e.. =)
абе кво й се нахвърляте вс.??просто пита и иска съвет!![]()
[quote="5StaR"]E с тая логика и на 21 няма да си си хванала гадже...Първоначално написано от VeSITyy
![]()
[quote="Sixxkiller"]не искам гадже от интернет или нещо такова така че това със снимката няма никакжо значение :P I MERSI DIDDSY ^^Първоначално написано от 5StaR
Неможе без снимка бе !
Ти да не познаваш 100 000 човека,та да нестава...
ти познаваш 20 човека от което никой не те харесва....
Аз ти казах,щом нежелаеш...твоя проблем,ти ще си останеш биз гадже ! :P :P![]()
![]()
![]()
:P