.

Виж резултатите на анкетата: Колко гаджета сте имали досега?

Гласували
218. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • нула

80 36,70%
  • 1

32 14,68%
  • по-малко от 5

63 28,90%
  • мноого

43 19,72%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    of da mersi prosto stra6no mn pomagate
    О,я се стегни малко.Няма с какво да ти помагаме.Иска ли се помощ за това,че си на 15 и че нямаш гадже?Въобще никой от този форум,както и в живота не може да ти помогне,защото няма за какво да помага!На 15 без гадже не е бог знае каква трагедия,имаш толкова много години пред теб.Накрая сигурно ще започнеш да пускаш теми от сорта на "Хора,не мога да се оттърва от гаджета,омразнаха ми!".
    Просто престани да се жалваш,че нямаш гадже,има 1 000 000 такива теми,ако толкова искаш мнения,потърси!
    ehh do tam 4ak ne iskam da se stiga
    ¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤

vs iskat pic, da kajem 4e vun6nostta ne e problem...
    ¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤

da ne ti dreme izob6to gledai si kefa i hi4 ne my misli to 6te doide momenta

Цитирай Първоначално написано от butty
    ох леле, и какво като не си имала гадже, това да не те прави по-малко човек ? Ще дойде и твоето време спокойно.. аз имам приятелки ,които са на 18 и не са имали все още гаджета иии? Няма от аккво да се притесняваш,изобщо!!!!! Просто бъди по-отворена, намирай си нвои приятели, запознавай се с нови хора и т.н. Човекът, който е за теб, може да е много близко до теб.... но просто да не подозираш. Така че спокойно Много усмивки и не се притеснявай!
    ohh usmivkite sa postoqnni ..

oh mili4ka, vse edno 4uvam sebe si predi polovin godina...kogato ve4e bqh na 15 a vese o6te nqmah gadje...povqrvai mi, adski mn iksah i az kato teb da znam kakvo e,hvanah si priqtel koito ne haresvah istinski..i ne iskah da si imam priqtel 2-3 meseca ne se pritesnqvai, sudbata znae kakvo pravi s teb, nqma da te ostavi durta moma cql jivot

Ако искаш да си намериш гадже просто покажи на момчета че го искаш ... и почни да се мешаш в тяхната компания 100% ще ти обърнат внимание , но няма нищо лошо да си на 15 и да си нямала гаджето до сега аз също съм на 15 минах през нз колко момчета и да ти кажа малко съжелявам в момента изчакай някое момче което ще си заслужава вместо да имаш грешки през месец

неориентирана пубертетска работа а са по тоя случай че не си се целувала и не си имала гадже се депресирай

Град
    Terra incognita!
    Не бива да се депресираш или нещо подобно!За всеки влак си има пътници,не бива да се избързва и после само разочарования,не си заслужава!!!И това,че никой не ти е признал симпатиите си,не означава,че никой не те харесва!Горе главата и напред!Времето е пред теб!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

ми говори с приятелите ти момчета какво би могла да промениш в себе си за да почнат да гледат по друг начин на теб .. (като приятелски съвет не че ще ги сваляш..) аз поне това бих направила..

Супер фен
    За всичко ще си му дойде времето. Не се влияй от факта, че някои си сменят гаджетата като носни кърпички. Колко се обичат и т.н., само те си знаят....Повечето само е за фукня.

Град
    Ямболъ
    Цитирай Първоначално написано от sweety_but_lonely
    oh mili4ka, vse edno 4uvam sebe si predi polovin godina...kogato ve4e bqh na 15 a vese o6te nqmah gadje...povqrvai mi, adski mn iksah i az kato teb da znam kakvo e,hvanah si priqtel koito ne haresvah istinski..i ne iskah da si imam priqtel 2-3 meseca ne se pritesnqvai, sudbata znae kakvo pravi s teb, nqma da te ostavi durta moma cql jivot
    +1 Не си хващай гадже ако не го харесваш (а той те харесва много) - ще съжаляваш ,а него ще го боли много. Аз така направих с едно момиче и сега съжалявам.
    Love is a...hard feeling

nexx4y.aha.bg

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Нз защо всички държите да си имате гаджета?!Въпреки че и аз си имам.Има време за всичко.Мила ще дойде и тоя период с гаджетата :P
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от NH3
    неориентирана пубертетска работа а са по тоя случай че не си се целувала и не си имала гадже се депресирай
    кикой не е казал че се депресирам, просто исках да разбера дали е нормално. И благодаря много на всички за съветите

Град
    Boulevard of broken dreams
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Шушулчица
    И аз съм на 15 и съм нямала нито 1,ама знам,че причината е във външния вид
    ....
    лъжеш се.
    Така е ,защото 2-3 момчета от многото,които съм харесвала,а те мен не ме харесват като характерсто...Все ми е тая ,знам,че скоро няма да имам гадже ама...Познавам хора на 18 ,дето са така..Достатъчно нямам самочувствие и ся за момента не искам да си го пнижавам повече заради момчета,които не ме забелязват
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Град
    София
    Едно ще ти кажа- нека това да ти е проблема
    Smile!?

И аз съм така, на 15 и не съм се целувал даже! Е освен като сме играли на розички, ама аз това не го броя
    Аз лично не се притеснявам, всичко с времето си.. верно, понякой път ми става самотно, но излизаме с приятели и всичко е на 6!
    Важното е, че не се депресираш от това! =П
    Айде, със здраве

Град
    София
    Каква е тая игра- розички? по мое време я нямаше
    Smile!?

Ами нареждаме се в кръг и всеки казва име на някой от групичката до този до него. И има 1, който ти казва примерно червена роза (което е целувка по устата) и ти трябва да целунеш този, който са ти казали, не знам дали го обясних правилно
    Също така има различни рози, целувка по бузата, челото и някакви такива, не си спомням много добре вече =П

Град
    София
    Аааа ясно Преди,като го играехме ние май се казваше Подаръци или нещо от сорта..и на шише играехме. Е,естветвено мен никой неме искаше,защото бях мн грозна Та по темата - не е толкова важно кога сте се целунали за птъв път,а какво следва по нататък
    Smile!?

Да, и на подаръци играхме, тя е същата де, освен, че не е само с целувки, ами можеш да измислиш всякакви простотии
    Мен много си ме избираха, защото бяхме само 3 момчета и 2948903 момичета

a az puk si spomnqm rozi4ki, i nie sme q igrali :P interesna e.. =)

Град
    София
    абе кво й се нахвърляте вс.??просто пита и иска съвет!

Мега фен
    [quote="5StaR"]
    Цитирай Първоначално написано от VeSITyy
    a da we, pred vsi4ki xD
    E с тая логика и на 21 няма да си си хванала гадже...

[quote="Sixxkiller"]
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от VeSITyy
    a da we, pred vsi4ki xD
    E с тая логика и на 21 няма да си си хванала гадже...
    не искам гадже от интернет или нещо такова така че това със снимката няма никакжо значение :P I MERSI DIDDSY ^^

Мега фен
    Неможе без снимка бе !
    Ти да не познаваш 100 000 човека,та да нестава...
    ти познаваш 20 човека от което никой не те харесва....
    Аз ти казах,щом нежелаеш...твоя проблем,ти ще си останеш биз гадже ! :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си