- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- на 15 а още не съм имала гадже..
OFF KAKVO NE MOJE BEZ SNIMKA? DA SI HVANA GAJE LI? AMI MOJE SLU4AINO AKO SE ZAPOZNAEM LI4NO!!!![]()
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
Случайности в живота няма...Първоначално написано от VeSITyy
![]()
Статистиката сочи, че 38 човека са си нямали гадже през живота си,което ще рече че половината форум пише за любов и гаджета,а дори не са я изпитвали
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Има! И то дори неприятни, но както и да е. Темата не е филофска, нека не я разводняваме.Първоначално написано от Sixxkiller
А идеята към авторката ми е, че или има нещо във външността - т.е. разбирайте наднормено тегло или пъпки като прични, защото в тази възраст всичко най-важно е единствено външния вид, които са фактори при намиране на "гадженце".
NE nqmam nito pupki, nito nadnormeno teglo. Prosto mom4etata me priemat pove4e za priqtelka otkolkoto po-razli4noПървоначално написано от Freeminded
![]()
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
Има! И то дори неприятни, но както и да е. Темата не е филофска, нека не я разводняваме.
А идеята към авторката ми е, че или има нещо във външността - т.е. разбирайте наднормено тегло или пъпки като прични, защото в тази възраст всичко най-важно е единствено външния вид, които са фактори при намиране на "гадженце".[/quote]
Не,ако си няква красавица..примерно руса,висока,слаба,с дълги крака,чаровна,мисля че нямаш проблеми![]()
![]()
[/quote] Не,ако си няква красавица..примерно руса,висока,слаба,с дълги крака,чаровна,мисля че нямаш проблемиПървоначално написано от diddsy
![]()
[/quote] diddsy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(mersi) PS: s diddsy se poznavame li4no taka 4e mersi za komentara ^^
![]()
![]()
![]()
Е аз съм имала само 1 серизоно и то преди много време беше сега съм на 14 и си няям ама не мисля много други неща има които са по-важни![]()
Честно казано те разбирам, макар че ми се вижда тъпичка темата. На твоята възраст и аз се притеснявах за такива глупости, а сега ми е смешно като си спомняМислех си, че цял живот ще съм сама
А кво стана не знам, ама изведнъж си го хванах първото, без да съм планувала, без да съм проявявала старание в търсенето хахах. Бях на 15. А второто го излъгах, когато бях на 16 и съм с него вече 3 години. Така, че не се знае от къде ще ти дойде
После може пък да пишеш теми, че се чудиш как да го разкараш
![]()
И не си мисли, че е голяма трагедия, че на 15 си нямала гадже. И това ще стане, не бързай![]()
diddsy Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 9:09 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
...Не,ако си няква красавица..примерно руса,висока,слаба,с дълги крака,чаровна,мисля че нямаш проблеми
ami...az sum to4no rusa visoka slaba s dulgi kraka i smqtam 4e sum 4arovna za6toto nqmam absolutno nikakvi kompleksi otnosno kakvoto i da bilo..i az sum na 15 i ne sum imala gaje no predpolagam 4e problema pri men e drug...az nosq breketi i tva e edinstvenoto v men samata koeto me kara da se kompleksiram.Use6tam 4e po putq imam mom4eta koito me zaglejdat no sum sig 4e nqma da e taka ako znaeha 4e sum s breketi taka 4e..ima nai razli4ni hora s nai razli4ni problemi no ako ti samata nqma6 kompleksi i nqma ot kfo da se trevoji6 zna4i prosto izlizai po 4esto i si namirai novi priqteli...a drugoto 6te doide ot samosebe si![]()
За "ей така" съм не малко гаджета, но само едно сериозно!![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
еми щом виншността не е проблем промени държанието си ... и няма да е зле да се гримираш и т.н.Първоначално написано от VeSITyy
Но няма за къде да бързаш ...
Мъчно ти е за гадже???Първоначално написано от VeSITyy
Иска путинг???
Не бързай после ще си чукаш главата.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Има време.
И не е кой знае какво.
Зависи от чувствата де , но поне при мен до сега е нямало нищо повече от привличане за около седмица - две .
С изключение на един път-близо година.
Живота е пред теб.
Много гаджета ще имаш.
Горе главата.
И да знаеш,че е скука.
Твърдиш, че не е заради външният ти вид... ами не ми изглеждаш особено умна, може би проблемът се крие именно в характера ти ;о
хъх, не се шашкай де! аз до 8клас имах само някакви детски истории...
след това се появи обаче момчето, което даде старт на многото момчета, които постоянно се въртят около мен, свалят ме и да си призная не е никак якоПоне аз не го намирам за куул да ме харесват много момчета, защото в един момент много те кефят и се чудиш кой да избереш, късаш с гаджето заради няк`ъв друг и т.н. А когато има един и ти си с него всичко е страхотно! Спокойно!
![]()
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
След време ще имаш всичко ще се нареди.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
точноПървоначално написано от AnzaRe
![]()
![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Не то ще те намери само момчето.Плюс това защо на 15 да се на..ете ли?
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
oll boje kvo vi stava na vsiki ?? ostanalite (pove4eto) momi4eta na 15 ve4e imat sexualni kontakti s mom4eto koito ne poznavat !!! mi neznam mili4ka moje bi neznae6 kak da si hvane6 gadje , za6toto samo ako stoi6 i 4aka6 nqma da stane dori i na 20 .... uspeh :P
.. : LuBovtA E aD pOd NebetO : ..
Смисъл на темата и на анкетата = 0. Аз пък съм на 17 и съм имала 1 приятел (с когото още сме заедно, вече повече от година), а пък около мен момичетата са минали през поне дузина гаджета. И нека само допълня: някои момичета. Сигурна съм, че имам съученички (също на 17, при това много отворени момичета), които досега даже не са изживели първата си истинска целувка. Но веднъж не съм ги чула да се оплакват...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
ми аз пък съм на 16 имам много приятели момчета,никога не съм харесва някой от тях.не съм имала гадже и съм се целувала само с едно момче и то не с език![]()
Виж сега аз също съм на 15 и също не съм ИМАЛ гадже и ми е МНОГО гадно щото съм единствен сред приятелите ми и аз не сум се целувал и аз не съм усещал какво е да те обичат по този начин ама имам приятели които се опитват да ме разубедят че съм пълен нещастник и това донякъде помага.
Мисля че моята самота се дължи на факта че не съм супер мускулест, не съм много красив (въпреки че ми е омръзнало да ми повтарят че изобщо не е така(кофти че нямам снимки да постна)), не ходя по дискотеки (не ми се гледат пияни деца на по 10-15 години),не понасям чалга (слушам нюметъл),обичам да рисувам аниме герои (респективно и да прекарвам доста време разучавайки стила на някое аниме и упражнявайки се)и просто съм прекалено чувствителен и романтичен за да се вписвам в представите за средностатистически 'гъзар'.
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3