.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

ОБИЧАМ ГООО!ОБИЧАМ ГО :D

Еее просто исках да споделя огромното си щастие,защото съм с точния човек вече 9 месеца Той е момчето мечта предполагам не само за мен Той ми е всичко,толкова е мил и нежен,така се грижи за мен,тоолкова ми е готино и забавно с него... Е има още мн но основно това исках да споделя Е може да я махате
    П.П За да не е съвсем безсмислена темата,ще дам съвет на всички момичета,да не търчат кат слепи по някви батковци и гъзарчета,губейки си времето и които ше се поебават с тях и ще ги заебат.. Не търсете зорлем любовта,тя сама ще ви намери в точното време и тогава ще е истинска!При мен поне стана така-толкова години търчене и задяване по момчета и нищо-връзки с тъпанари за по 1 седмица А с мойто момче-един прекрасен ден най-неочаквано в чата .. Айде на всички пожелавам споделена любов и щастие като моето
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравей!
    Много се радвам за вас! Дано да се обичате още мноооооооого време. Напълно те разбирам как се чувстваш.. аз съм в същата ситуация, но вече 3 години и ми е перфектно само с едно момче! Пожелавам Ви и на вас да изкарате толкова!
    И ние с езапознахме съвсем случайно, и първоначално даже не се карахме, след това започнаха и проблемите, накъде без тях, но се справяме с всичко ЗАЕДНО... просто се обичаме страшно много и си имаме доверие- това е най-важното!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    сладурана.... много си права за вси4ко...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    сладурана.... много си права за вси4ко...
    +1 mn vi se kefq! Obi4ai te seeeeee!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Много любов ви желая
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

уеуу..нещо хубавооо ..бравоооо ..да се обичате още дълго време ,дано всеки един намери точно тази любов :P

Ако толкова се радваш - застреляй се!

еее супер . . . личи си че си много влюбена и много щастлива . . . 9 месеца са си много време . . дано това продължава още многооооо многооо . .
    Сиви хора виждам минават край мен,искам всички да ги оцветя ...

Ами успех и дано още много по 9 месеца изкарате

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Кефя ви се много. Продължавайте така.

Радвам се за вас. Бъдете щастливи и не се карайте

ее най накрая някоя хубава тема в тоя форум радвам се за вас и дано скоро всички намерим това което ти имаш
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    In Devil's Castle
    радвам се за вас..поне някой да е щастлив
    someone else...

Радвайте се и се обичайте!! Това е най-важното.. и се слушкайте :P

радвай се , мила и се обичайте все така не всекии среща истинската любов обичайте се мн мн мн мн дълго още , пожелавам виии го за цял жовот дории

Мерсии мерси на всички много ме радват хора,които се радват на чуждото щастие Бъдете щастливи всичкии

Супер фен Аватара на miShle
    Хех радвам се за тебе и бтв си права за много неща ... А колкото до това чувство ..... страхотно е
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Сладка, усмихна ми вечерта
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    sofiqqq
    супер а дано сте щастливии и заеднооо още дълги времена
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Цитирай Първоначално написано от h4x0r
    Ако толкова се радваш - застреляй се!
    За всички ше е най-добре, ако се хвърлиш от 18 етаж или си отрежеш ръцете, за да неможеш да пишеш

По темата: Много либоф фи желая
    хах мс мс ее ма идеята ти не емн добра Друго си е да си прережа вените или да се надрусам до смърт

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    9 месеца.... значи е време да излиза вече , аиде пък ще идваме на кръщене

--
    Иначе много се радвам за вас,още много ,много дълго време да бъдете заедно,само любов.
    ROCK
    ON!

Град
    somewhere over the rainbow
    Йей...Умрях си от кеф да знаеш.Някой друг да иска да ми изкрещи в лицето-"Само ти си сама на този свят!!"...?

Град
    Враца
    Браво
    еlsy

MartyParty Пуснато на: Чет Юни 05, 2008 9:24 pm Заглавие:

Йей...Умрях си от кеф да знаеш.Някой друг да иска да ми изкрещи в лицето-"Само ти си сама на този свят!!"...?

мила..не си сам0 ти... н0 сп0кзСс сичк0 ш` се 0праи..п0не така си мисля..( или по-точн0 се 0питвам да си вмислЯ..)нали знаеш "за ФсеКи влаК си иМа пЪтници" въпреки че мойте са се качИли на всеки др ама не и на моЯ ... какт0 и да е не искам да ви 0тегчавам с м0ите глупости..

тЪъ..пуУу т3матЪъ : радвай се на т0ва,к0ет0 имаш..д0кот0 не си г0 загубила..така де..не исках да прозвучи така.. прост0 исках да кажа да си щастлива и колкото се може по-щастлива.. та..така НиЕ Wu {}бuЧаМе..{}бuЧаЙт3 с3 u wu3..[!][!][!]
    ~#~`HiP-HoP`~#~`@nD Ba$k3т`~#~

Re: ОБИЧАМ ГООО!ОБИЧАМ ГО :D

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Еее просто исках да споделя огромното си щастие,защото съм с точния човек вече 9 месеца Той е момчето мечта предполагам не само за мен Той ми е всичко,толкова е мил и нежен,така се грижи за мен,тоолкова ми е готино и забавно с него... Е има още мн но основно това исках да споделя Е може да я махате
    П.П За да не е съвсем безсмислена темата,ще дам съвет на всички момичета,да не търчат кат слепи по някви батковци и гъзарчета,губейки си времето и които ше се поебават с тях и ще ги заебат.. Не търсете зорлем любовта,тя сама ще ви намери в точното време и тогава ще е истинска!При мен поне стана така-толкова години търчене и задяване по момчета и нищо-връзки с тъпанари за по 1 седмица А с мойто момче-един прекрасен ден най-неочаквано в чата .. Айде на всички пожелавам споделена любов и щастие като моето
    Като скъсате ще ти е много гадно!
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си