Цитирай Първоначално написано от Boyd
Пределно сте ми ясни. "Колкото и да ям не дебелея" - пълни глупости! Престанете да лъжете. Всички лъжат за това, като че ли има от какво да се притесняват, че ядат повече. Аз като ям по половин хляб на ядене к'во ?! Не съм дебел - има спорт за тая работа. Ям колкото ми е сладко и което ми е.
Почни да ядеш месо и хляб. Картофите също помагат. Баници, бири - едно и също е. Пий газирани води, коли и прочее. Яж ядки, сладки работи. Не може да не напълнееш.
Най-лошото е когато лъжеш сам да си вярваш - както в случая. А и яж по повече от 1 път на ден. Гледай да са по 3 най-малко, дори и да не ядеш п о много.
Naistina ima hora, koito kakvato i da na pravqt ne debeleqt - tova e v1pros na metabolizma na dadeniq 4ovek. Spored men li4no ne se t1p4i s gluposti banici i pr., za6toto mogat da ti navredqt - holesterol i t.n. naistina sporta e dobra v1zmojnost, a s16to taka se opitai da si sipva6 malko po - golemi porciiki, kogato hapva6, no ne zabravqi i sporta - eto taka az uspqh da ka4a 2 kg , a imah s16tiq problem kato teb - v smis1l ne 4e s1m mn. slaba , no sq se haresvam nap1lno pluvane + malko pove4ko qdene= moita recepta :P