.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

ИЗКУСТВЕНИ МИГЛИ???

А искам да попитамв в връзка с изкувствените мигли:
    1.ако си ги купя сама и си ги сложа сама мн ли ще си личи, че са изкуствени??
    2.колко време стоят??
    3.ако им сложа спирала ще е хубаво ли или не се нуждаят от спирала.
    4. и като ми паднат дали няма да имам остатък от лепило
    ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    До колкото знам изкуствени мигли поставят в козметичните студиа,виждала съм на мои познати,стоят страхотно и дори няма нужда от спирала,издържали са им почти 1 месец а цената-във вс студио е различно.Нз дали можеш и сама да си сложиш,но бих те посъветвала да отидеш при специалист за да не станат гафове с лепилото
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

moje i v kushti stig da znaish kak, no na ka4estvenite obiknoveno trqa da ima instrukcii... am lepiloto e specialno taka 4e nqa da ima ostatak, moje i sas i bez spirala zavisi ot predpo4itaniqta ti, ima i nerealno dalgi i normalni, otteb zavisi dali shi si li4at [ot vida koito si kupish] kolko izdarjat nz.

На мен гримьорката ми каза,че е много вредно и се страхува за моите мигли.Даже за бала не ми сложи изкусвени.

Град
    в къщи :D
    аз преди няколко месеца си купих и пробвах да си ги сложа сама ама не с е получи-най добре отиди в козметичен салон

Град
    in your sweet dreams
    kato si sloji6 ... dybre ... hybavo stoqt ... ama posle mahaneto :X kato gi maha6 padat i po4ti polovinata ot tvoite migli , edna priqtelka si be6e slojila (poneje maika i e kozmeti4ka) i sled tova ostana s izklu4itelno malko migli
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    kato si sloji6 ... dybre ... hybavo stoqt ... ama posle mahaneto :X kato gi maha6 padat i po4ti polovinata ot tvoite migli , edna priqtelka si be6e slojila (poneje maika i e kozmeti4ka) i sled tova ostana s izklu4itelno malko migli
    О значи сигурно няма да си слагам щото така и така миглите не са ми големи, а ако изпадат половината ще е все едно, че съм без мигли

Град
    In the middle of Nowhere
    Аз един път си сложих сама и си залепих окото и после неможах да го отлепя половин час така,че по-добре иди в накои салон там ще ти кажат...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Аз имам такива мигли.Слагах си ги сама,трябват няколко опита докато се научиш да ги поставяш бързо и правилно.И мога да кажа,че нито една мигличка не съм виждала да ми падне,те се лепят все пак над редицата с истинските ти мигли.Лепилото беше много леко и приятно,сваляше се лесно и никакви мигли не падаха.Това за вредното не е много вярно-като си направих почивка от спиралата с тези мигли ми се отрази доста добре.Спиралата си е по-опасна.Заради нея ми падаха миглите при измиване с какъвто и да е лосион за грим.
    nefchi_bs ахахах,не виждам защо трябва да я лъжеш.Лепилото за мигли ако попадне в окото се разтваря и леко дразни докато го избършеш или поизмиеш.

Цитирай Първоначално написано от Melosa
    Аз имам такива мигли.Слагах си ги сама,трябват няколко опита докато се научиш да ги поставяш бързо и правилно.И мога да кажа,че нито една мигличка не съм виждала да ми падне,те се лепят все пак над редицата с истинските ти мигли.Лепилото беше много леко и приятно,сваляше се лесно и никакви мигли не падаха.Това за вредното не е много вярно-като си направих почивка от спиралата с тези мигли ми се отрази доста добре.Спиралата си е по-опасна.Заради нея ми падаха миглите при измиване с какъвто и да е лосион за грим.
    nefchi_bs ахахах,не виждам защо трябва да я лъжеш.Лепилото за мигли ако попадне в окото се разтваря и леко дразни докато го избършеш или поизмиеш.
    Много благодаря за искренноста-сругата седмица сиг ще си сложа изкъствени мигли А само да те попитам-миглите секи ден ли ги сваляш или???

Голям фен Аватара на o0ps
    Надявам се не възнамеряваш да си слагаш някакви миглички за 5 лева, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си