- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да му напиша мил СМС
Моля ви помогнете ми .. Имам си приятел и просто искаам да му напиша смс с нещо наистина мило понеже само се оплаква че не се сещам и разни такива глупости...:P
т.1
krem4et0
Мислите капят като тежки сълзи,
знаеш ли колко,колко липсваш ми ти?
Споменът бяга,тихо бяга след теб,
още разкъсваш бавно мойто сърце!
Ние с теб си пасваме като къща и огън.
хахах много романтичноПървоначално написано от w0sh
![]()
по темата: влез в гуугъл и си потърси !
И реши , че темата е за Музика и Тв, така ли?![]()
![]()
![]()
Имаш си мозък и сърце,измисли си го сама,какво е това плагиатстване?![]()
Аз искам да баннат тъпите ФеШъНчЕтЪъЪ като тебе дето се мислат за много готини с тая шльокавицаИсКаМ дА тИ кАжА НеЩо МиЛо![]()
Темата не е за тук!!
За гугъл да си чувала !?
www.google.bg
Темата по точно е за раздел "Любов" ..Отгоре пише "Музика и ТВ" (колко си приличат а
) .. И темата е за ключ , а такива пожелания можеш да намериш навсякаде..
![]()
просто му напиши че го обичаш какво по мило от това
Ami ot nqkoq pesnichka nestho...
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
Напиши му аз съм ПЪЛНА идиотка но въпреки това те обичам...(или по скоро за това те обичам...)
Не ти трябва нещо супер яко а истинскити ти мисли![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
+1Първоначално написано от miss_asi
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
Да де, ама на 13 още не знаят какво мислят и чувстват, за да могат да го изразят някак си. И смятат, че е много велико да имаш гадже на тази възраст, да се правят на големи какички или батковци. Обаче разликата е, че големите батковци и какички вече са се пооформили като личности, както и са пораснали на акъл да знаят какво правят...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
викай наталия от море от любов че си *** майката тука става напечено аз се махам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
q po spokoino ve ko sa naduvash tuka kat nqma da pomagash ne pi6iПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.