- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Смразяващо
Отвратително![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и като си помисля , че гадните,шибани,тъпи,грозни педофили се разкарват по улиците , направо ме побиват тръпки .
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dokato go chetqh napravo nastrahnah , tva ne go pojelavam na nikoi , daja i na nai golemite mi vragove ...![]()
ChuDq se na Kade ....?
Аватара ти не е по-малко гаден и психарскиПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Егатии...не мога да повярвам че има такива хора![]()
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Покъртително,много гадно!Всеки трябва да бъде изключително предпазлив и да не се доверява безрезервно на хората!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Тоя заслужава доживотна присъда!! Тва да убиеш толкова малки дечица,които не са направили нищо лошо е направо НЕЧОВЕШКО!!
Винаги съм се чудела как може да има толкова безсърдечни хора... мен една муха ме е жал да убия.. !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
наистина е ужаснотва тряя да си пълен изрод
тва такива хора тряя да се разтрелват бахти..
... no comment ...
+1Първоначално написано от bobo_kaulitz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ако смятате, че това е ужасно, прочетете историята на убиеца Чикатило и ще ви настръхнат косите![]()
Наистина гадно![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
ужас....![]()
Руса кукличка
Otvratitelno ... no podobni istorii seslu4vat vseki den ...
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Ужас! Не мога да повярвам че се случват такива неща!...![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Отвратително е. Нямам думи просто ... такива хора не заслужават да живеят.![]()
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Знаеш ли какво е по-смразяващо? Че всичките сте неграмотни копеленца.
Ами аз не се почувствах по-зле,защото знам,че тези неща се случват.Да,гадно е,дано умрат тея мръсни педофили и подобията им!Дано някой ден найстина Света стане по-добър.