.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Големина...

ако тук има хора на 12 години някой може ли да ми каже колко см им е пишката?Аз съм на 12год ноември правя 13 и ми е 8см(почти) 7.5 искам да знам нормално ли е ?И искам да отговарят само момчета на 12 години защото само те си знаят

Град
    тРоЯн

Re: Големина...

поредната смахната тема...

чети малко повече вместо да пълниш сайта с поредната тъпа тема пускана 101340985132964826428346 пъти

За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

http://www.teenproblem.net/s/1519.html - sreden razmer ti e.Zna4i napalno normalno!
    Bring me to life...

Град
    Pleven d'gee
    незнам пич ,но ми се струва малка Аз когато бях на 12 (ся сам на 15) ми беше 11-12см някаде
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

da,благодаря на всички които ми се измяха и на тези които ме отвиняваха и на това че форума е направо невероятен и ми помогнаха много

аз съм на 13 и моя е 16 нз дали е нормално ама аз мн си го харесвам
    Това което съм написа горе са пълни глупости

а мисля че твоя е добре пич ся изведнъж кат израснеш и ше дигнеш стълбата далече далечее....
    Това което съм написа горе са пълни глупости

Супер фен
    Според едно медицинско изследване за България,при 12 годишните дължината е средно 5,60 см(от 4,00 до 8,80 см)а обиколката-6,40см (от 4,76 до 9,04 см),За 13 годишните съответно средно 7,25 см (от 4,50 до 9,50) и обиколка 7,90 см (от 5,10 до 10,00)

Оф да ве, тея доктори са ходили да мерят пишките на сички лапета нали.. к'ви са тея глупости.
    Слушай сега, има хора и с по 3 санта пишки (възрастни хора) когато им е надървена, а пък нормално се вижда само главичката. Това е страшно малко сравнение с твойте 8 см, даже си на 12 и ще расте още.
    Размера на пишката няма значение, хората имат деца и с малки пишки ), а пък от твърде големи пишки мацките се замислят, понеже може да боли.
    Да не ти пука колко е голяма, няма значение изобщо! Послушай ме и не се комплексирай така..

Супер фен
    Еее аман от такива теми. Спрете се, бе, деца!

извенете ме но това си е проблем има толкова хиляди статистики от които няма1% верни неща друго е да ти го каже човек който го има и си го е мерил така че невиждам има ли смисал да спамите...

Цитирай Първоначално написано от fuck_life
    аз съм на 13 и моя е 16 нз дали е нормално ама аз мн си го харесвам
    това което написа отгоре са пълни глупости

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Големина...

Цитирай Първоначално написано от boy
    ако тук има хора на 12 години някой може ли да ми каже колко см им е пишката?Аз съм на 12год ноември правя 13 и ми е 8см(почти) 7.5 искам да знам нормално ли е ?И искам да отговарят само момчета на 12 години защото само те си знаят
    здр

съвсем нормално е, за сега няма от какво да се тревожиш

не чети плс, разни писаници на моми видели пишка само по ТV и не се обременявай с разни "таблици за размера" - вс те са комерсиален продукт нямащ връзка с реалноста. можеш да им вярваш точно колкото и на всяка реклама!

това как ще изглежда пишока ти на 13 е генетично предопределено и е част от т.н. "полова конституция". няма идеален стандарт за възраст=размер. това зависи от индивируалното развитие -гени, години, ръст, килограми, хормони.......и т.н т.е от "половата конституция"..
    пишеш, че си на 12/13 год и мога да те уверя, че навлизаш в периода на съзряване над средната норма, което означава, че на 15 ще пишеш теми от типа: " защо пишока ми е толкова голям и изглежда груб, защо имам косми едикъде си.....етс....."

нормален си, споко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си