.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 97

Hybrid View

изключително тъпо е , но според мен значи две неща или иска да мине по лесния начин "айде късаме" и после блок и въобще не му пука за теб или наистина много го боли и няма смелост да ти го каже в очите .

Град
    people`s wet dreams
    тъпо тъпо по тъпо и вдлъбнато!

Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
    За мен трябва да стане очи в очи,иначе това е признак че те е страх и не уважаваш човека с който си бил.
    Аха.

Разбира се ,че това трябва да стане очи в очи....иначе е супер глупаво.....

Да ще скъса не защото не е свестен, а защото е СТРАХЛИВ. Или защото се чувства виновен...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Зависи. Ако връзката е била дълга е просто изключително неуважително да сложиш края така. Ако обаче е било нещо кратко, несериозно не е болка за умиране.

Животът е адът описан в Библията!

о0о колко целомъдрени сте всички! Възмутително! Как ще скъсаш с "гаджето" си по скайп! Това си е цяло престъпление! 0.о превземки!

Ама иначе като ви опре ножът до кокала, пращате някоя приятелка да скъса с 'гаджето' ви вместо вас. Или пък започвате да му опъвате нервите и да си играете с чувствата му, за да му покажете 'колко не ви заслужава' и да го накарате Той да скъса с вас.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    о0о колко целомъдрени сте всички! Възмутително! Как ще скъсаш с "гаджето" си по скайп! Това си е цяло престъпление! 0.о превземки!

Ама иначе като ви опре ножът до кокала, пращате някоя приятелка да скъса с 'гаджето' ви вместо вас. Или пък започвате да му опъвате нервите и да си играете с чувствата му, за да му покажете 'колко не ви заслужава' и да го накарате Той да скъса с вас.
    Не бъди така лоша

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

Не бъди така лоша
    Лоша ама и права

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Пред компа

Абсолютно си права... хубаво ако наистина изказалите се мислят тъй (да е), ама 99 процента от тях саа некви неебателни

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Мега фен Аватара на babity
    еми значи, че няма да му рева като ми го каже в кафето, примерно... основно това значи..

Град
    Terra incognita!
    Много е относително късането по скайп за какъв тип човек говори!Ако става дума за двойка,която много често е заедно,то определено този род прекратяване на отношенията е признак на плахост,несериозност и неуважение към другия,но ако са хора,които не се виждат често,имат връзка от разстояние,не смятам,че късането по скайп е признак за лошо,невъзпитано държание или някакви други негативни черти!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Доста смешна постъпка, от човек без достойство и смелост. Късали са с мен и по скайп и по-един дори по-гаден начин - с бележка.

Град
    София
    Ей живеете у нета и това си е ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

някои неща наистина са по трудни да се кажат очи в очи. . може би да . . . на всеки се случва понякога да "изкука" и да има нужда да го кааже по скаипи .. какво значи? че нямаш достатъчно смелост или че си страхливец.. то едно и също де

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от MaDDnes-f
    Супер тъпо е. Това означава,че въпросният човек,няма смелост да те погледне в очите,а щом няма смелост,значи не държи на теб. Поне според мен е така
    Така е!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Ей живеете у нета и това си е ...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Много е незряло да се къса чрез скайп, смс или по телефона...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Sofia
    Това ми е най-омразният начин за късане,защото аз не го обичам такива измислени...предпочитам да си му ги кажа нещата в очите,а не по интернет....

Град
    София
    Това само един идиот може да го направи.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    pz city
    най-нормалното и естествено нещо е двамата да скъсат на 4 очи,но пък като се замисля щом се създават връзки по този скайп имам предвит двойката да си пишат месеци в скайп и след това да се видят,защо да не може и да се къса по скайп .....

Тъпо е защото това не е пряк контакт .мисля 4е преди да скъсат трябва да се видят и да обсъдят най-малкото!

spored men e nai-dobre tova da stane na jivo,za da se razberat dvamata pravilno i skype e samo rezerven variant za tova

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Отвратително е да скъсат с теб по скайп,по телефон или чрез смс.Тези неща трябва да стават очи в очи!!!
    Права си,ама ако си нямал друг избор и обекта отказва да се види с теб и се прави на интересен,ти дали ще чакаш той да скъса с теб или ти ще го изпревариш като виждаш,че не се получава между вас.Аз скъсах с мойта по чата,просто нямах избор,тя не искаше да се види с мен,не си вдигаше телефона,трябваше да чакам тя да скъса с мен ли?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Това е супер отвратителен начин нехуманен и глупав правят го само наи слабите хора слаби душевно трябва да се изправиш срещу човека и да му го кажеш като проблем е и решението е очи в очи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си