.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 97
    aaaaa ne ms!po dobre e na jivo za da vidi6 mutrata na toq 4ovek!!!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Когато двама човека искат да късат, според мен, трябва да се каже защо, как... и т.н., а по скайп не винаги се разбира това, което искаш да кажеш. Важна е интонацията..в скайп можеш да си представиш, че въпросният ти крещи, а в действителност той да няма такова намерение.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Някой нормален човек би седнал с половинката си и да поговори с нея на 4 очи, да си изяснят нещата, а не да прави тъпи изпълнения по скайп и др. чатове

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от vivka
    aaaaa ne ms!po dobre e na jivo za da vidi6 mutrata na toq 4ovek!!!
    На живо за да има боксова среща
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Targovishte
    Za men tova e na4in da pokajesh na nqkogo 4e nikoga ne ti e dremelo za nego...Ako si obi4al nqkoga nqkogo nai malko shte imash doblesta da mu go kajesh li4no v ochite vmesto po skype ili s sms...nz az mislq 4e taka e nai pravilno...
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Зависи от : Човека,ситуацията и причината за раздялата..
    Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Отврат. Лапешки работи.
    Тъпото е, че и моят е скъсвал с мен по чата (Мирката), ама ние сме късали по всякакви начини и по телефона, и на живо, после се сдобряваме, така че не е толкова гадно за нас.

Ама да ходиш с някой и да няма доблестта да скъса с теб очи в очи, това е много подло.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    РЮАР
    xAHxAHxhAxhAHx... имам приятелки и приятелки, които предпочитат да го направят по скайпа, отколкото да застанат очи в очи и да си кажат всичко..

хм..понякога скайпа може да е по добър вариант..имаш повече време да обмислиш думите си..
    аз не мога да пестя много думи на живо..

по принцип е супер тъпо,но след като го направиха и с мен снощи..осъзнавам,че хората нямат смелост...
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

nqkoi ot po gornite mneniq beshe kazal 4e tova e priznak na strah i neuvajenie e to4no taka
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    in youR dReams (mm)
    Еми аз съм късала по скайп и по смс също. И мога да кажа че е най-тъпото нещо което съм правила(особено когато той найстина те обича). Просто трябваше да ми се върне тъпкано за да го разбера.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Офф супер ТЪПО!!! Sms, Skype, по тела...супер тъпа детска история!!
    за мен тва са хора, които нямат смелостта да признаят нещата лично, очи в очи....Случвало ми се е ...и съм се чувствала мн зле...за мен е и голяма доза неуважение....

Град
    isperih
    Еми, за пръв път, когато скъсахме с гаджето ми, беше по СМС.Това сигурно стана така, понеже не бях сигурен. Пък и без това когато скъсахме след 2 седмици пак се сдобрихме,защото осъзнахме и двамата,че един без друг сме никакви.От тогава сме щастливи много повече и аз всеки божи ден я обичам повече и повече.Не се стягай толкова-по скайп е глупост!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Късането по skype е най-тъпото нещо , което може да направи някой и е много по-гадно така за човека , с когото късат

Re: Късане по скайп.... ;\

Цитирай Първоначално написано от bUbInkA__
    Я кажете какво мислите за разделянето на двама души в скайп? И дали някои светен човек ще скъса с приятелката/приятеля си точно по този начин?И ако го направи какво трябва да означава това?
    означава, че тоя дето го прави е глупак, въпреки, че и аз съм го правила.
    A.D.I.D.A.S.

късали сме и сме се сдобрявали 100 пъти по скайп...
    Най-гадно е като се скарате и...не можеш да го гушнеш и да му кажеш съжалявам...
    На живо си е много по-добре...скайпа прикрива доста...

Град
    sofiq
    ami..ujasno e..men me zarqzaaha po skupe i se pochustvah naistina ujasno..imaiki v predvid che s tova momche sum bila 6 meseca...

Град
    София
    Ауууу това е само за най-големите балъци. Най-добрия ми приятел скъса едно момиче, което в момента участва в Кандидати за Слава (не се ебавам). С извинение, постъпи супер глупаво, защото нарани много момичето. Можеше да и го каже директно, но явно така са тези дето се притесняват
    Цитирай Първоначално написано от djago
    следващата тема ще е за скъсан гъз и съвети как да иде на лекар и да му го зашият

Град
    Там, където е сърцето...
    Адски тъпо е по този начин, но повечето го правят така защото просто нямат смелостта да застанат очи в очи с човека и да му кажат всичко.... страх ги е от въпросите, които биха последвали и т.н...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Еми по-лесно е. Късането си е късане, но когато сте очи в очи може да си промениш мнението, да погледнеш нещата от друга страна или очите да издадат, че си на път да направиш грешка.По интернет просто е по-лесно и можеш да направиш голяма грешка.

ami az s po4ti vsi4kite mi gadjeta s1m k1sala po skype ili sms , no e super t1po .... pri polojenie 4e te naistina mn sa me obi4ali , a az tqh ne .. gadno mi e i ne moga da im go kaja v o4ite

Гадно е ... Дори и свалянето по скаип е отвратително да се мъчиш да впечетлиш някой там .... отврат....

Голям фен Аватара на Chery
    Бе той къса с мен по скайпа ,на другия ден се сдобравяме,после пак късаме и така...

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Непрятно е!
    Просто това е много грозно, защото няма смелост да ти го каже и ползва skype или телефона си или .. офф... по-добре колкото и болезнено да е, да ти го каже в очите а не... чрез посредник ( в случая skype )
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си