.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Онлайн учител?

Някой да знае сайт,където да можеш да задаваш въпроси,свързани с образованието и дали въобще съществува такъв? Например - четеш си урока по биология и едно нещо не ти е ясно,а ти трябва,за да навържеш нещата и нямаш кого да попиташ в този момент. Много бих се радвала,ако има подобен сайт.

Az ne sam vijdala takova ne6to

Ми ако се отнася до определени термини ... може и в гугал.

Но ти май търсиш нещо дето дето да му задаваш въпрос и то да ти отговаря Не, няма такъв дзвер
    JOIN THE DARK SIDE OF THE FORCE

Цитирай Първоначално написано от Faraonqbg
    Ми ако се отнася до определени термини ... може и в гугал.

Но ти май търсиш нещо дето дето да му задаваш въпрос и то да ти отговаря Не, няма такъв дзвер
    Ае де да знам. Затва питам. То пък може да си има назначени специалисти,които да отговарят .. знам ли .. Еми щом няма такова чудо,трябва да създадат! Амахааа ...

Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    Az ne sam vijdala takova ne6to
    И аз не съм виждала
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Яяяяяяяяяяяя,май намерих каквото търсех!

http://blog.fcolor.bg/?p=187

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    то ако има ще е перфектно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    Евентуално се ползват форумите за това , да питаш квото не разбираш и някой може да ти обясни... а иначе ако имаше такова нещо нямаше да има професия "даскал" или поне такава каквато е в сегашната и форма
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си