.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    PLD

Искам да предложа на момиче , но има трудности !!!

Така ... ще започна с това че момичето го харесвам от отдавна.
    Преди един месец ходише с един , но за мое щастие не издържаха 6 дена :P . Тогава незнаеше , че я харесвам де ... .
    Искам да и предложа и ... и то МНОГО ! Момиче до сега не съм харесвал толкоз ! Предлагал съм на други момичета (всичко е станало какт трябва) , но просто вече с тези глупости : ''Искаш ли да хойм ? '' - ''Ем ... може ''' ! и темподобни изблици не ми се занимава !
    Имам идея как да и предложа затова ... поне искам да ми кажете мнението си !

Утре рано сутринта трябва да я зема от тях да ходим до даскало заедно :P Идеята ми беше като излезе през вратата да и кажа да и ''чакай'' ... да я дръпна за ръка , да седнем на пейката до тях и там да и предложа ...
    Но отново : Какво да и кажа ... ,, Виж ся .. ще може ли да стане нещо между нас двамата '' ли

Гледах и някой примери в други теми .... Просто не мисля , че ще е най отдачно да я заведа на кафе и да тръгна да я целувам , защото немисля , че ще приеме

BTW : На 14 съм

Ти колко гаджета си имал до сега?!
    Както и да е...Еми като не щеш с разговор,я награбваш...
    А щом не искаш нито едно от двете,просто я гушни и то ще си дойде от само себе си (надявам се..).
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    PLD
    то тама е проблема де

Пич успех!Утре пиши какво е станало
    Schranz music is my world !

Град
    PLD
    Аз , че ша пиша ша пиша , ако тряа и ЛС ша пращам ама искам поне да ми помогнете с какво да и кажа ;(

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Искам да предложа на момиче , но има трудности !!!

Цитирай Първоначално написано от ZaI0
    Преди един месец ходише с един , но за мое щастие не издържаха 6 дена :P . Тогава незнаеше , че я харесвам де ... .
    Искам да и предложа и ... и то МНОГО ! Момиче до сега не съм харесвал толкоз ! Предлагал съм на други момичета (всичко е станало какт трябва) , но просто вече с тези глупости : ''Искаш ли да хойм ? '' - ''Ем ... може ''' ! и темподобни изблици не ми се занимава !

Утре рано сутринта трябва да я зема от тях да ходим до даскало заедно :P Идеята ми беше като излезе през вратата да и кажа да и ''чакай'' ... да я дръпна за ръка , да седнем на пейката до тях и там да и предложа ...
    Но отново : Какво да и кажа ... ,, Виж ся .. ще може ли да стане нещо между нас двамата '' ли

Гледах и някой примери в други теми .... Просто не мисля , че ще е най отдачно да я заведа на кафе и да тръгна да я целувам , защото немисля , че ще приеме
    na peika,4udesna ideq,pred tqh-ygasna ideq,ne te suvetvam da e pred tqh neka da e malko po putq i sednete na peika i i kagi`mnogo te haresvam,iska6 li da stanem gadgeta?`,i ,ako momi4eto te haresva kazva -da,ako ne,ne i dosagda6,yspeh i da kage6,kvo e stanalo

Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Remini
    "Всеки път като погледна в очите ти забравям репертоара си"
    Харесваш ми ....
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Град
    PLD
    K мерси
    Утре ще пиша как е минало :P

Град
    аda,pri teb...

tova za peikata e dobra ideq,no tova,da e nqkade okolo tqh ne e,predlogi i nqkade po putq i az ti predlagam da i kage6-`mnogo te haresvam iska6 li da stanem gadgeta`ako te haresva 6e kage da,ako ne,ne i dosagdai,yspeh i da kage6 ,kakvo e stanalo

Където и да и предложиш,ако те харесва,ще приеме .. не се впрягай толкоз,иначе,да добра идея е .. давай!Успех
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    PLD
    отново мерси за помощта

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Защо подяволите винаги трябва да има запитване...да да знам тъпо е... казваш и "аресвам тъ ма" тя ти казва, ако каже че ще мисли, зачи ще мисли, ако те отреже си късметлия. Пък ако ти се кефи награбвяш я както си му е реда, пък после питаш "и кв'о шъ праим ся?" точно тея реплики са ти нужни.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Град
    Панацея
    +1 за всички мнения с леко допълнение да си оправиш правописа, че ми се плаче кат0 г0 гледам
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Защо подяволите винаги трябва да има запитване...да да знам тъпо е... казваш и "аресвам тъ ма" тя ти казва, ако каже че ще мисли, зачи ще мисли, ако те отреже си късметлия. Пък ако ти се кефи награбвяш я както си му е реда, пък после питаш "и кв'о шъ праим ся?" точно тея реплики са ти нужни.
    nedei taka e vzemi mom4eto,da si izprosi nqkoi 6amar e,naprao 6e me spyka6 ot smqh

Град
    на плажа =)
    Еми като останете сами просто и намекни че я харесваш и виж как ще реагира... (смисъл полyжитeлно - да се зарадва или изчерви. или отрицателно ) чак след тва вече излизате само двамата и ... ако ви е писано просто ще стане

Не знам..на мен ми се струва тъпо да и кажеш: "Искаш ли да станем гаджета?"..Някак звучи като в детската градина По-добре като я вземеш от тях и кажи "Ей, добро утро, как си?" , и после като тръгнете към училище ходи близо до нея (смисъл 2-3 сантиметра ) и я гушни след малко..ама нека да стане спонтанно Може и комплимент да и направиш.Например "Много хубава прическа" или нещо от тоя род... Утре пак така идете заедно на училище, и вдругиден и т.н. Не е задължително да и предложиш точно утре...първо малко се сближете и след това
    И не се притеснявай.
    Айде пожелавам ти късмет !
    И утре пиши как е минало

да я заведа на кафе и да я целувам хаххахаа аз па съм съгласна на това ем не си кой знае колко по малък от мен са с тия бебешки неща не и предлагай по добре.цункай я ако ти отвърне начи май сте гаджета...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    In Devil's Castle
    и аз си мисля,че това е една неприятна част...не може ли просто да се тръгва без някакви предложения....
    someone else...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Бе предлагай и пък кфото ще да става. Поне ше знайш дали те харесва и дали имаш шанс

Град
    там където мечтите стават реалност

Цитирай Първоначално написано от ZaI0

Пробвай да предложиш на момче,по-яко е!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Леко грубовато казано, но това е най-полезния коментар в темата!!! Успех

отиваш и сичко на място се решава защотото това не е математика сичко да е точно нз как ще реагира пък и като реагира по страно и ти няма да знаиш как да реагираш теиче всичко на място аз така правя и съм благодарен че устата ми знаи много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си