- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сваляне с намигване
Здравейте, искам да ви попитам дали може да стане номера да сваля едно момиче примерно в коридора на училището както си вървим и и я гледам в очите няколко секунди и после и намигна.Малко тъп въпрос ама ..........
staa,ama zavisi ot mnogo ne6a
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами да,възможно е но не при всички .. на мен лично ми се вижда леко тъпа идея,но ако това е твоя начин,успех!![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Да бе,то така става...Мен като ми намигне някой и съм на място..![]()
-- Не става,поне при мен не...По-скоро ще ти се изсмея и ще те попитам дали не ти е влязло нещо в окото,...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ти няма да я свалиш,но пък ще спечелиш вниманието и интереса й![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Пък ако се оригнеш смятай.....
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Имам предвид че това е началото на едно запознанство , със намигването показваш че я харесваш пък после ......
Или пък можеш да си сложиш памперса и да я заговориш?Първоначално написано от Zazz
Едно "Ко стаа" ще има по - добър ефект от тва с намиганетоАз лично бих се изсмяла ако някои се опита "даме свали" с намигане. Не знам мое си мнение...
![]()
Какво ти намигване ..![]()
Земи и халосай с една джапанка в главата .. Определено ще и привлечеш вниманието..![]()
![]()
Извинявам се за офф-топика сега сериозно .![]()
Ми би и направило добро впечатление ако не си някакф олигофрен простак ..Поне на мене ако някой по - нормален ми намигне и аз му намигам :P
По-скоро ще ти се изсмея......
;]
Ми стига да го направиш така, че да разбере.Защото аз наппример не се вглеждам в хората кой какво прави така че и да се опита да ми намигне някой....![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ем , и аз така бих направила . Един петокласник , който ме харесваше се ми намигна и аз го изгледах пренебрежително и се засмях . Според мен , ако се опулиш като животинката , която е на аватара на Синистър ще има по-голям ефект !Първоначално написано от SiNiStEr
![]()
![]()
![]()
Аз ще се засмея. :}
Т'ва с намигането не си е работа, на мен веднъж в даскало ми влезе нещо в окото и като си го затворих съм "намигнала" на един съученик и после беше много конфузно, щот човека друго разбрал.. о_O
с намигването едва ли ще я свалиш но ще я заинтругуваш или пък аз го възприемам това като вид поздрав,който е малко по загадъчен.1 ще намигнеш следващият ще я заговориш и така![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
da stava ideq e no parvo trqbva da namiga6 kato horata,a ne da izlejda6 kato mi6ka v bra6no(li4no az ne moga da namigam za tova izpozvam drugi pohvati![]()
![]()
![]()
)
хахахах![]()
![]()
Важи важи аз колко батковци съм свалила така ехеееееееее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
аз по принцип така казвам здрасти хахах не бих го направила на твое място![]()
е то става ...амаааа зависи от много други неща...по някой път намигането може да изглежда смешно
по-добре и се усмихни и се опитай да я заговориш
![]()
Абе ако ми намигне човек които и аз харесвам , многоо ще се изкефя и аз ше му намигна та да го сложа в шах и мат![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Мен би ме 'изкефило'. ^^![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
да гледай да мигнеш с непревързаното окоПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()