.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 127
    Цитирай Първоначално написано от Love_Is_The_Answer
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Стига бе...в църква е ужасно...
    Сега се чудя...за друго място...но не знам...сигурно в морга или в кабинета на директора...и да му се изпразниш в чашата с кафето...
    Хахахах...стига,че вече почвам много да си представям
    Кажи, кажи ... така или инъче си почнала Аз ся се сещам ... ако си някъф бизнесмен ... в залата за съвещание Или в пленарната зала на парламента или съда
    хаха...и аз си мислех за съда.
    Чудя се...кво ли е клошари да праят секс в кофа за боклук

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Най-нестандартните места на които съм го правила са колата на приятеля ми и градския парк.. а вие,палавници,какъв опит имате...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

v 4as pred u4telite

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Най-нестандартните места на които съм го правила са колата на приятеля ми и градския парк.. а вие,палавници,какъв опит имате...
    Темата не е толкова да споделяме за несрандартните места, на които сме го правили, а да си развием въображението и да помислим къде е най-неподходящо

Стига бе...в църква е ужасно...
    Сега се чудя...за друго място...но не знам...сигурно в морга или в кабинета на директора...и да му се изпразниш в чашата с кафето...
    Хахахах...стига,че вече почвам много да си представям
    Кажи, кажи ... така или инъче си почнала Аз ся се сещам ... ако си някъф бизнесмен ... в залата за съвещание Или в пленарната зала на парламента или съда
    хаха...и аз си мислех за съда.
    Чудя се...кво ли е клошари да праят секс в кофа за боклук

Оххх Нема да се учудя ...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Темата не е толкова да споделяме за несрандартните места, на които сме го правили, а да си развием въображението и да помислим къде е най-неподходящо
    Добре де...Ми според мен..най-неподходящи места за секс са църквата и училището..и може би-гробищата
    Watching the stars
    Go by...

Добре де...Ми според мен..най-неподходящи места за секс са църквата и училището..и може би-гробищата

аааааа....аз се сетих за една случкааа...
    Един път се прибирахме вечерта от рожден ден с колата и видяхме на една спирка некви двама да се чукат

Голям фен
    Най-неподходящо - сигурно църква е на едно от първите места - не че съм религиозен, ама все пак... По време на някой изпит ( кандидатстудентски примерно ) също няма да е много подходящо
    Ама за много опасно със сигурност е докато караш кола - приятелката ми веднъже нещо се въодушеви и все да ми прави свирка докато карахме по магистралата към морето - дотук добре, ама като реши да седне в мен да правим секс по време на движение за малко бяхме влезли в лошата статистика. Не го правете това! Напълно съм сериозен. Не си заслужава да се претрепете за едното ебане

аааааа....аз се сетих за една случкааа...
    Един път се прибирахме вечерта от рожден ден с колата и видяхме на една спирка некви двама да се чукат
    Дааа ... спирката е достатъчно наудачно мярсто ... но ако е вечер е по-приемливо Също така НА СЕДАЛКИТЕ в автобус, влак, самолет, трамвай ... кото се сетите

Не си заслужава да се претрепете за едното ебане
    Абсолютно! ...

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Най-неподходящо - сигурно църква е на едно от първите места - не че съм религиозен, ама все пак... По време на някой изпит ( кандидатстудентски примерно ) също няма да е много подходящо
    Ама за много опасно със сигурност е докато караш кола - приятелката ми веднъже нещо се въодушеви и все да ми прави свирка докато карахме по магистралата към морето - дотук добре, ама като реши да седне в мен да правим секс по време на движение за малко бяхме влезли в лошата статистика. Не го правете това! Напълно съм сериозен. Не си заслужава да се претрепете за едното ебане
    лелееее...гаджето ми не дава да го докосвам
    Само на светофарите ме целува

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ^мен ме е срам за автобус/влак/самолет
    Watching the stars
    Go by...

^мен ме е срам за автобус/влак/самолет
    Остана и да не ти пука и требе да си накъф изрод

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ^ аз не че не искам..просто ме е срам .Но все пак си е друго да го правиш в църква или на гробищата
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Plovdiv
    Правила съм го в болницата-Исул.. в урологията...
    в училище съм го правила...в стаята по практика и в парка през деня...в басейн...пак през деня...на доста места сме го правили с един бивш,щот той не беше от София и се перехме яко където сварим
    Лелелелелеле ... малелелелеле Ти разби всичко детско в мен ... не ви ли видяха бе хорааааа
    yay momi4e za6to ne izbroi kade ne si go pravila ... po lesno 6te6e da ti e :P :P ina4e bravo na teb sig e mn interesno na vsqkakvi mesta :P :P :P :P
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

Цитирай Първоначално написано от OoOpS!!!
    Правила съм го в болницата-Исул.. в урологията...
    в училище съм го правила...в стаята по практика и в парка през деня...в басейн...пак през деня...на доста места сме го правили с един бивш,щот той не беше от София и се перехме яко където сварим
    Лелелелелеле ... малелелелеле Ти разби всичко детско в мен ... не ви ли видяха бе хорааааа
    yay momi4e za6to ne izbroi kade ne si go pravila ... po lesno 6te6e da ti e :P :P ina4e bravo na teb sig e mn interesno na vsqkakvi mesta :P :P :P :P
    защото не се сещам за такова място...сериозно...често се замислям...не съм го правила само на покрива на някой блок

Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    хихииххи да мисля, че църквата е достатъчно неподходящо място А аз лично не се сещам точно в момента, но на мен примерно доста време ми беше неудобно да правя секс на леглото на нашите хахахахах

познато
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

hottie
    Guest
    за мен няма невъзможни места(срига да не са гнусни). И аз съм го правила навун посред бял ден, в басейн също , в море , в автобус и последно в една уличка дайте ми на мен предизвикателства и ги изпълнявам

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    за мен няма невъзможни места(срига да не са гнусни). И аз съм го правила навун посред бял ден, в басейн също , в море , в автобус и последно в една уличка дайте ми на мен предизвикателства и ги изпълнявам
    На сърфа?
    Да не би сърф да караш?

hottie
    Guest
    да ама не съм го правила на сърфа често наказано не ми е хрумвало.Ама сигурно ще е неудобно и трудно можем да се прикрием, защото мога да го карам само на вятър, а когато имя вятър всички сърфисти са в морето и няма как да стане по-дискретно. Да не говорим, че се познаваме всички.

Голям фен
    да ама не съм го правила на сърфа често наказано не ми е хрумвало.Ама сигурно ще е неудобно и трудно можем да се прикрием, защото мога да го карам само на вятър, а когато имя вятър всички сърфисти са в морето и няма как да стане по-дискретно. Да не говорим, че се познаваме всички.
    Евала - аз още се мъча с кайта А иначе, ако сте сръчни с въртенето все ще се скриете

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Евала - аз още се мъча с кайта А иначе, ако сте сръчни с въртенето все ще се скриете
    Хах ... да бе

ами това лято на морето хванахме на плажа едни вав крачка посред бял ден когато вс са на плаж бяха с някаква палатка но явно бяха забравили да се затворят

Град
    FoLLoW tHe ScReaMz..
    [quote="WaKo"]
    чи къф е смисала ако е дискретно и никой не разбере 0о
    По 5o стотинки много сте в буркана.
    Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
    Караме се,а сме от една държава!!!
    Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
    Само с мерене на пишки майче HE става.
    Ади през глава...на който му се плава.

hottie
    Guest
    ами ако са непознати ОК, ама като хората, които щъкат около теб са ти познати и приятели с които пиеш редовно биричка някак си не върви

WaKo : верно ли се мъчиш на кайт?аз пробвах миналото лято на сухо и за малко да ме отнесе. Доста е трудно ама и това ми е мерак да пробвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си