- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в ........ Боже мой :О :О :О
хаха...и аз си мислех за съда.Първоначално написано от Love_Is_The_Answer
Чудя се...кво ли е клошари да праят секс в кофа за боклук![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-нестандартните места на които съм го правила са колата на приятеля ми и градския парк..а вие,палавници,какъв опит имате...
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Добре де...Ми според мен..най-неподходящи места за секс са църквата и училището..и може би-гробищатаПървоначално написано от Love_Is_The_Answer
![]()
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от VerryBerry
аааааа....аз се сетих за една случкааа...![]()
![]()
![]()
Един път се прибирахме вечерта от рожден ден с колата и видяхме на една спирка некви двама да се чукат![]()
![]()
![]()
Най-неподходящо - сигурно църква е на едно от първите места - не че съм религиозен, ама все пак... По време на някой изпит ( кандидатстудентски примерно ) също няма да е много подходящо
Ама за много опасно със сигурност е докато караш кола - приятелката ми веднъже нещо се въодушеви и все да ми прави свирка докато карахме по магистралата към морето - дотук добре, ама като реши да седне в мен да правим секс по време на движение за малко бяхме влезли в лошата статистика. Не го правете това! Напълно съм сериозен. Не си заслужава да се претрепете за едното ебане
лелееее...гаджето ми не дава да го докосвамПървоначално написано от WaKo
![]()
![]()
![]()
Само на светофарите ме целува![]()
^мен ме е срам за автобус/влак/самолет![]()
![]()
Watching the stars
Go by...
^ аз не че не искам..просто ме е срам.Но все пак си е друго да го правиш в църква или на гробищата
![]()
Watching the stars
Go by...
yay momi4e za6to ne izbroi kade ne si go pravila ... po lesno 6te6e da ti eПървоначално написано от Love_Is_The_Answer
![]()
![]()
![]()
:P :P ina4e bravo na teb sig e mn interesno na vsqkakvi mesta :P :P :P :P
Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!
защото не се сещам за такова място...сериозно...често се замислям...не съм го правила само на покрива на някой блокПървоначално написано от OoOpS!!!
![]()
Първоначално написано от Lady_B_
познато![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
за мен няма невъзможни места(срига да не са гнусни). И аз съм го правила навун посред бял ден, в басейн също , в море , в автобус и последно в една уличкадайте ми на мен предизвикателства и ги изпълнявам
![]()
На сърфа?Първоначално написано от the_hottie
Да не би сърф да караш?
да ама не съм го правила на сърфачесто наказано не ми е хрумвало.Ама сигурно ще е неудобно и трудно можем да се прикрием, защото мога да го карам само на вятър, а когато имя вятър всички сърфисти са в морето и няма как да стане по-дискретно. Да не говорим, че се познаваме всички.
![]()
Евала - аз още се мъча с кайтаПървоначално написано от the_hottie
А иначе, ако сте сръчни с въртенето все ще се скриете
![]()
ами това лято на морето хванахме на плажа едни вав крачка посред бял ден когато вс са на плаж бяха с някаква палатка но явно бяха забравили да се затворят![]()
![]()
[quote="WaKo"]чи къф е смисала ако е дискретно и никой не разбере 0оПървоначално написано от the_hottie
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
ами ако са непознати ОК, ама като хората, които щъкат около теб са ти познати и приятели с които пиеш редовно биричка някак си не върви![]()
WaKo : верно ли се мъчиш на кайт?аз пробвах миналото лято на сухо и за малко да ме отнесе. Доста е трудно ама и това ми е мерак да пробвам