- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в ........ Боже мой :О :О :О
баш от познати не ме е*еПървоначално написано от the_hottie
![]()
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Аз имам голям мерак за КайтУинг, ама най-близкото място където може да се намери е в Козани - Гърция, пък и почват от хилядарка само крилото, в най-лошия случай, може да се щъка с ролери под краката, в най-добрия ДиртбордПървоначално написано от the_hottie
![]()
Do you speak Salsa? .......
сорка за офтопика..
мисля че не бихте искали в канализацията да го направите.. за разлика от плъховете![]()
неее не в канализазията; Иначе кайт уинг звучи интересно. Чудя се дали бих се справила.Първоначално написано от lwsu
А каква е причината ти подписа ти да е "do you speak salsa?"
сори за офтопика и от мен
firesnow : аз не искам пред познати, защото после няма да се говори за това как карам сърф, а за това как се *** ... това е най-малкото
ум кво е ' кайт уинг ' ?Първоначално написано от the_hottie
кво ти пука кво ше се говори след тва
шоу да стаа![]()
ами в Ню Йоркските салса среди е популярно когато искаш да поканиш някой на танц, по време на парти и не си сигурен дали може да танцува, да го попиташ, по този начин, вместо Can you dance salsa... което ти е омръзнало след 1000 питанияПървоначално написано от the_hottie
толкова за моя аватар..
явно танцуваш салсаПървоначално написано от lwsu
(като мен)
LA или Cuban?Първоначално написано от the_hottie
ЛС напПървоначално написано от lwsu
LA, Cuban и Colombian имах късмета да съм в такава средаПървоначално написано от lwsu
но предпочитам Cuban
не знаех, че в БГ се танцува някъде колумбиан, виждам че става реч за морето, но Варна или Бургас?Първоначално написано от the_hottie
и коя е средата, че ми стана интересно..
ае ще ти пиша на ЛС , че ще ни бият вечеПървоначално написано от lwsu
![]()
Ами мъча сеПървоначално написано от the_hottie
Носи ме из царевиците и пясъците, ама аз не се отказвам
Ама хайде на ЛС, ако си говорим нещо, че осрахме темата
![]()
Няма такова място като неподходящо кат ми се иска си го прайм с моя и т'ва е...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
v morgata![]()
ili na grobi6te
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
wyw telefonnite kabinki hahaheto 1 ideq..
nepodhodqshti mestaza mene sa: uchilishte, curkva, bolnica, dispansera, na stalbishte nqkude, v bagajnika na kolata...
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
Що бе, в багажник на кола си е доста добре, особено, ако е някой просторенПървоначално написано от Adelina
![]()
За мен небодходящо е в българска болница - много гнусно и като си представя какви болести се разнасят там лошо ми става.![]()
аз пък съм сънувала,че го правя в църква..по време на литургия..беше доста истински сън![]()
someone else...
Църква?? Няма да коментирам!
Иначе аз съм го правила в парк посред бял ден, в мазета и асансьори,входове,в тоалетни на дискотеки,в кино,на улицата подпряна на стената на една къща в 4 сутринта,в кола през деня и през нощта.. Като че ли най-неподходящо ми се струва мазето...![]()
Pravil sum go na mnogo stranni mesta, no nikoga ne bih izvurshil takova svetotatstvo da go napravq v bojii hram.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Според мене най неподходящото е МАЗЕ в блок ... в заведение, на пейка, в даскало или детска градина, на спирка за автобус, в лодка, на стълбите в блока, автобус, ... Офф не ми се мисли![]()