- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в ........ Боже мой :О :О :О
epa v moqta staq dokato maika e na 1 koridor raztoqnie![]()
в ковчег![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
))))))))))))))))))))))))
ууууууууПървоначално написано от natalia_91
![]()
![]()
![]()
В градския транспорт, пред всичките му бабички и дедички..![]()
Мисля, че най-неподходящо е в мазе, в автобус, на някоя спирка, в църква определено.... и в болница също.![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
У вас в4ера!!!![]()
![]()
Why the fuck are you looking here!!!!!!!!
pwnage......Първоначално написано от natalia_91
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Че какво си й е на църквата? Тя има чудесна акустика, а и тамянът действа като афродизиакПървоначално написано от Love_Is_The_Answer
![]()
Еми в дискотеката или на некоя пейка на площада![]()
Na grobi6ta ili v c1rkva ne mislya ,4e bih go napravila![]()
a ina4e stranni mesta na det s1m go pravila --> basein ,syblekalnite v baseyna ,na st1lbite na edna bolnica![]()
![]()
най-неподходящо за мене е в някоя детска градин или ясла,в музей,в избата на съседката,в самолет![]()
в стаята на директорката по време на училищното самоуправление 9 май с дъщерята на класната![]()
Първоначално написано от Say It Right
na leglo![]()
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
v ludnicaili pensionerski dom
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
az go praih sys bif6oto si gadje vyf fhoda na stlbite to4no kat sfar6ih nekfi hora sleznaha ot asansiora ebati kasmeta i ne ni videhai ot togava sym prail sex f ujniq park u nas edna ve4er s priatelkata dokat na6te spat
ddz
На оградата на църквата, в гората, в палатка в гората
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
haide i az ne6ty da napi6a po tozi vapros.Pp s frd mi si napravihme spisak s nai otka4enite mesta kadeto moje da go pravim .i taka leka poleka spisaka stava6e vse po malak i malak.
6te dam primer: ograda na carkva(kakto ve4e bqhte spomenali) v basein,na plaja,v sablekalnqta na edin magazin, v edin internet klub,na barplota v biv6ata mi rabota,na edin stroej
,v gradski transport(be6e super )
i na stadion. ima o6te mnogo nqmam vreme da pi6a tolkova
trqbva samo malko fantaziq i 4ovek do teb i vs stava
![]()
В църква кфо му е неподходящото...кът не те е видял никой кфо толкова...пък и ако е като мен - атеистика. За мен най неподходящото място май май ще е насред циганската махла![]()
Това момиче ще гори в адаПървоначално написано от Love_Is_The_Answer
![]()
+1Първоначално написано от Българска SS легия
![]()
как не ви е срам Що за хора сте
![]()
Представям си го да го правим с част от съучениците ми върху една маса в кабинета по информатика. Тази маса е създадена точно за оргия.
kakvo boholulstvo be pi4! tva si e do razbirane ,a pak i trapkata e velika.kato ne te vidi nikoi se radvai i gotovo.Pp
ами да прав/а си Зависи от мисленето на човека ти може да не си против но аз съм против и такаПървоначално написано от nia_711
![]()