- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в ........ Боже мой :О :О :О
xaa interesna tema...ammm za nestandartni mesta ima mnogo....a i seki razbira razli4no tovaa ina4e....mnoy sh e interesno....primernyyy sex v kosmosa.....v nqkoq raketa do lunata
![]()
iiii da se gonite 9834894 4asa iz sovalkata po malko po malko po malkooo i op...nakraq kat svar6i mom4eto....i da si go gledka pred o4ite
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
xaxa ne 4e sam probvala am a6te e dosta izvrateno ako nqkoi prai sex pod masata dokato otgore drygi se xranqt ;D\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
амиии на масата докато родителите вечерят![]()
![]()
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Еее това в църквата е ужасно...Иначе бях чела някъде в форума за някакво момиче където майка му и баща му правили пред него SEX...Ей тва е най-неподходящото място..Пред детето![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Ами за мен най-неподходящо е в църква и гробищаособенно до някой гроб например момиче опряно на надгробната плоча на мъртвата си баба докато момче я шиба отзад , а за повече "романтика" наоколо да има запалени църковни свещи
а пък "романтичната" вечеря може да включва варено жито.Ето на това му се вика нестандартно/и гадно/!
една фр като се прибирала от даскало,качва се нашата по стълбите и ко вижда до асансьора-едно моме е правила свирки на някакво момче
олеее представям си ако ги беше видяла майка....каквато е консервативнаа
и полицията межеще да викне
![]()
по темата-може би пред дирекцията в даскало![]()
Във вход,който не се заключва и съседите от 1-я етаж са супер сдухани и при най-малкия шум излизат да бучат![]()
![]()
ами имам няколко, които ми се струват най-старнни..
1/ на покрива на блока през зимата : )
2/ в телефонна кабинка докато навън валеше някъф супер силен дъжд
3/ в къщата на баба и на дядо, на кухнеската маса О____О
4/ в лодка (мн е приятно усещането =D)
мм и да..
скоро имаше предложение за Виенско колело?
и си мислех, че може и да е интересно. : )
аз предлагам едно много приемливо място-на терасата на някой висок етаж...13 или 14 може бипреди около година имаше такъв случай и даже го даваха по новините...момче и момиче правили секс на терасата на 4 етаж,и нещо се подхлъзнали и паднали и умрели и двамата!еЙ на тва му се вика ДА УМРЕШ ОТ КЕФ
![]()
Естествените блондинки сме на изчезване.....а блондинките по душа направо заливат пазара![]()
Еми аз бих предпочел,на някое дърво.......![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
mi v chas po himiq primerno![]()
![]()
![]()
Boje pazi me ot priqtelite.....Az vragovete si gi znam
pogrebalna zala![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ти удари 10-катаПървоначално написано от justme__
По-неподходящо място от това едва ли има... Другото е в градски градски транспорт, самолет. И проблема може би ще идва, от това, че не можеш да се скриеш от хората. На всички други хора е приемливо, защото има начин да се скриеш. Гробищата от една страна са стряскащи, но като се замислим на абсолютно всяко едно място може под земята да е имало мъртво тяло..Мога да се сдържа, освен ако нямам основна причина за да не го правя и то на определено гробище.. А по темата се спомена църквата - е не мисля, че това е много проблемно място. Даже си идва идеално точно за 1ви път
![]()
Keep those beats floating ... you've started the evolution of the opressed's minds.
There is a force out there ... greater than the media, greater than right or left, greater than empty lies or promices ...
В кабинков лифт?
Върху вагон?
В гардероб?![]()
Сигурно е искала Бог да я предпаэи от болката :ДПървоначално написано от Love_Is_The_Answer
[size=7][b][u]fosse cos
НАД хората но МЪРТВИТЕ т.е. НАД ГРОБНИЦИТЕ в 12:00 часа (през нощтааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааааа)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
OtNeMa MiNuTkI dA HaReSvA6 NqKoGo,4aS zA dA oSiZnAe6 4e Si VlYuBeN, DeN zA dA oBiKnE6 i PoSlE tCqL jIvOt Ne Ti StIgA zA dA gO ZABRAVI6!!!...
Църква ест... както и в театър... на погребение... а най ужасното в църква докато има погребение...![]()
mi kvo az puk sym go pravila v leglo![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))