.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 127
    xaa interesna tema...ammm za nestandartni mesta ima mnogo....a i seki razbira razli4no tova a ina4e....mnoy sh e interesno....primernyyy sex v kosmosa.....v nqkoq raketa do lunata iiii da se gonite 9834894 4asa iz sovalkata po malko po malko po malkooo i op...nakraq kat svar6i mom4eto....i da si go gledka pred o4ite
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

xaxa ne 4e sam probvala am a6te e dosta izvrateno ako nqkoi prai sex pod masata dokato otgore drygi se xranqt ;D \/

амиии на масата докато родителите вечерят
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

интересна темичка... според мен нестандартно е във влак например, в самолет...

Град
    Скитосвам по улиците
    Еее това в църквата е ужасно...Иначе бях чела някъде в форума за някакво момиче където майка му и баща му правили пред него SEX...Ей тва е най-неподходящото място..Пред детето
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Тва да правиш секс в църква е... под всякаква критика... нямям думи просто
    Колкото до неподходящо- посред бял ден в някоя градинка, на улицата, в тоалетна, в киното...и още други, но не ми се изреждат сега
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Голям фен
    mii az ne sum imala takiva izjivqvavaniq v curkvataama sum go pravila na peikite na nachalno uchilishte,na stulbite na schetovodstvo,v kino i nz oshte kude
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ами за мен най-неподходящо е в църква и гробища особенно до някой гроб например момиче опряно на надгробната плоча на мъртвата си баба докато момче я шиба отзад , а за повече "романтика" наоколо да има запалени църковни свещи а пък "романтичната" вечеря може да включва варено жито.Ето на това му се вика нестандартно/и гадно/!

една фр като се прибирала от даскало,качва се нашата по стълбите и ко вижда до асансьора-едно моме е правила свирки на някакво момче олеее представям си ако ги беше видяла майка....каквато е консервативнаа и полицията межеще да викне
    по темата-може би пред дирекцията в даскало

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
    една фр като се прибирала от даскало,качва се нашата по стълбите и ко вижда до асансьора-едно моме е правила свирки на някакво момче олеее представям си ако ги беше видяла майка....каквато е консервативнаа и полицията межеще да викне
    по темата-може би пред дирекцията в даскало
    А защо не в самата дирекция,на бюрото на директора/ката върху бележниците на дечицата от 4 клас

Град
    Русе
    Във вход,който не се заключва и съседите от 1-я етаж са супер сдухани и при най-малкия шум излизат да бучат

ами имам няколко, които ми се струват най-старнни..
    1/ на покрива на блока през зимата : )
    2/ в телефонна кабинка докато навън валеше някъф супер силен дъжд
    3/ в къщата на баба и на дядо, на кухнеската маса О____О
    4/ в лодка (мн е приятно усещането =D)

мм и да..
    скоро имаше предложение за Виенско колело?
    и си мислех, че може и да е интересно. : )

Град
    варна,вътре в морето,двореца на русалките
    аз предлагам едно много приемливо място-на терасата на някой висок етаж...13 или 14 може би преди около година имаше такъв случай и даже го даваха по новините...момче и момиче правили секс на терасата на 4 етаж,и нещо се подхлъзнали и паднали и умрели и двамата!еЙ на тва му се вика ДА УМРЕШ ОТ КЕФ
    Естествените блондинки сме на изчезване.....а блондинките по душа направо заливат пазара

po nepodhodq6to mqsto ot curkva v momenta ne moga da se seta, ta tam si4ki angel4eta i gospod zqpat

Еми аз бих предпочел,на някое дърво.......
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

mi v chas po himiq primerno
    Boje pazi me ot priqtelite.....Az vragovete si gi znam

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    pogrebalna zala

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    citizen of the world
    Цитирай Първоначално написано от justme__
    pogrebalna zala
    Ти удари 10-ката По-неподходящо място от това едва ли има... Другото е в градски градски транспорт, самолет. И проблема може би ще идва, от това, че не можеш да се скриеш от хората. На всички други хора е приемливо, защото има начин да се скриеш. Гробищата от една страна са стряскащи, но като се замислим на абсолютно всяко едно място може под земята да е имало мъртво тяло..Мога да се сдържа, освен ако нямам основна причина за да не го правя и то на определено гробище.. А по темата се спомена църквата - е не мисля, че това е много проблемно място. Даже си идва идеално точно за 1ви път
    Keep those beats floating ... you've started the evolution of the opressed's minds.
    There is a force out there ... greater than the media, greater than right or left, greater than empty lies or promices ...

В кабинков лифт?
    Върху вагон?
    В гардероб?

Мега фен
    Град
    София

Re: Секс в ........ Боже мой :О :О :О

Цитирай Първоначално написано от Love_Is_The_Answer
    Понеже видях една тема за това къде е най-опасно да се прави секс ... и моя милост се сети за друго ... най-неподходящото място!!! Питам кое е/ кои са според вас, защото аз познавам момиче, което го прави първия си път в ЦЪРКВА!!! Колко нормално нали?!?!?!?! Ако и вие се сещате за такива места кажете!!! Мерси предварително
    Сигурно е искала Бог да я предпаэи от болката :Д
    [size=7][b][u]fosse cos

НАД хората но МЪРТВИТЕ т.е. НАД ГРОБНИЦИТЕ в 12:00 часа (през нощтааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааааа) :P :P :P
    OtNeMa MiNuTkI dA HaReSvA6 NqKoGo,4aS zA dA oSiZnAe6 4e Si VlYuBeN, DeN zA dA oBiKnE6 i PoSlE tCqL jIvOt Ne Ti StIgA zA dA gO ZABRAVI6!!!...

Неприемливо е да го направиш абе друго освен споменатата църква незнам

Църква ест... както и в театър... на погребение... а най ужасното в църква докато има погребение...

пред или до някое раийонно или патрулка

Супер фен
    Град
    sofiq
    mi kvo az puk sym go pravila v leglo

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си