.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Защо всички момичета се цупят като им кажат, че са малки?

Та темата ми идва от идеята...някви лапета като им кажеш, че са малки, от женски пол, веднага контрират с "Не съм малка", след като даже не носи още дамска чанта...Не мога да си го обясня...бързат да пораснат ли...има време за мерцедеси и пистови мотори и чалга концерти...но на тях не им се чака ли...Какво мислите?...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    И дори да подносят дамска чанта, ако са на 12, пак са лапета - чантата и облеклото не променят човека.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

еми ти незнаеш ли-до към 30 години всеки иска да се прави на по голям а след това всеки по4ва да се подмладява...тва не е само при моми4етата незн що се у4удвате толкоз :P

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Защото някои са прекалено глупави.Мислят си ,че като са големи ще правят всичко , което искат .И за това и бързат ... Или просто се засягат като им го кажеш и си мислят ,че може да ги подценяваш за нещо.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Ми има и такива хора,аз съм на 13 ,ама не мисля,че съм голяма,даже съм си дете и се чудя на някои мои съученички като нещо започнем да спорим относно тази тема ,че и те са деца,те само противоречат ,че не са деца явно защото имат по 10 гаджета в интернет и се представят за какви ли не,чудя им се,да.
    ROCK
    ON!

Guest
    emi na4i..i na men nqkoi kato mi kaje tyka..i az ...eeeiii ...vikam ne 4e ti si po-golqm/a ama karai noo ponqkoga...nqkoi imat pravo da se syrdqt shoty nqkoi sa nadjivqli godinite si...mislqt mn po-razumno ot svoite nabori....kat men naprimer..mislq super trezvo...izqla sym mnn shamari ot jivota ve4e..a oshte nqmam 15 zaboga..(sled nqkolko meseca stavam) ...vidqla sym i 2 i 200...i mi e my4no za tova 4e ne moga da jiveq detsvoto si kakto trqbva...ama..realniqt jivot e takyv..i az go nau4ih oshte ot 12,13 godishna!! tyi 4e...nqkoi imat pravo daa se syrdqt!! ponqkoga i az pravq mn detinski raboti i imat pravo da me nari4at malka...no ne i za otdelni neshta!!

Дамската чанта не е критерий...
    Но се цупят, защото мислиш, че като си голям ти дава само предимства. Нищо, като порастнат ще видят, че има много повече отговорности...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Дали едно момиче е станало жена,не се измерва с това да носи дамска чанта.
    Аз съм на 17,след месец правя 18 и не мога да кажа с точност "Да,малка съм" или "Да,голяма съм".Всичко е много относително.
    По принцип не се обиждам ,ако някой ми каже,че съм малка,но зависи кой е.За възрастта,да ясно е малка съм,но не за всичко и всички.Само че не обичам това да ми гоказва някой който ме знае само по име и си няма и представа какъв човек съм,иначе не се обиждам от това. Човек трябва цял живот да пази детското у себе си,защото децата имат някои качества,които правят живота по-лесен.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Град
    pz city
    по тази тема мога да напиша много редове.... но ще се ограница с личните си наблюдения.... момичета попринцип израстват физически по бързо в периода 12-15 години от момчетата и докато съучиниците им изглеждат найстина лапета и си създават едно ссъмочувствие на много "голями",а всъщност са големи лигли...

Аз съм на 19г. и мога да кажа че ми се иска да съм дете... колкото по-голям толкова по-големи грижи имам.... като се замисля че като си взема 1 близалка от 20ст. и се чувствах супер готинино,а сега трябва да работя трябва да излизам трябва да се занимавам с мацките и всичко това иска пари,а аз се скапвам от бачкане по 12 часа хич не бързайте да пораствате ей голям хуй ще ви клати

Това го говоря на всяко момиче, което ми каже 'еййй, ти си голяма кака, как искам и аз да порастна'. Но всяка възраст с предимствата си все пак.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Така е, първо казват, че не са малки, а после, че не са дърти. Природа...(то и аз съм момиче, но не ми се иска да порасна, защото доста съм пораснала вече)
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Голям фен Аватара на Remini
    Това да носиш дамска чанта не те прави голям!

И темата не е в правилния раздел!
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Абе не Съм МАЛКА БЕЕЕ
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

МИсля, че ако кажеш на 7г хлапе "Още си малък" ще ти отговори същото... И го правят щот си мислят че е яко да си голям...и се правят на големи и така...тъпотията процъфтява...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    somewhere over the rainbow
    Защо смяташ ,че са само момичетата.И 6 годишният ми брат като му кажеш,че е малък и почва да мрънка.
    Между другото и аз не нося дамска чанта.Навсякъде си ходя с чантата за даскало,щото без нея постоянно имам чувството,че нещо ми липсва.Пък най-мразя да вляза в автобуса и всички говеда да почнат да ми я бласкат...Но това е друга тема.
    Също не разбирам защо темата е тук.

добре говорите така за момичета .. ами не смятате ли че е смешно примерно 14 годишно момче да чати с 12-13 годишно момиче и да и каже че е малко... супер ми е смешно това.. няква си година 2.. и вече са "малки" .. иначе по принцип е нормално така да реагрират нали вече 13 гошните са с опит на 20 годишни ...

Град
    Враца
    тъпи ли сте
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    тъпи ли сте
    очевидно

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    София
    Еми ще се цупят като са си малки ... Истината боли ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    Dreamland Varna
    Не опира само до момичетата, както казаха и някои други от форума.
    И много ясно, че всеки би се издразнил, ако му кажат, че е малък, защото така един вид те подценяват, че още за никъде не ставаш. И аз съм на 16 и са ми казвали, че съм малка и се дразня много все пак аз не се имам за някво дете. А и познавам момичета дето са на 14 и пак мислят много зряло за възрастта си..

И защо все спорите, че някви 12-13 годишни не знаели какво искат, и вие като сте били на тяхната възраст сте били същите. Всички правим грешки, няма смисъл да се ядосвате излишно за глупости, щот тва показва че вие сте децата в случая..
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

еми как да не се дразнят не искат да им викат че са малки!!
    и аз не бих искала да ми кажат че съм малка.както казаха преди мен зависи от човека 12-13 годишните (повечето) се мислят за големи щот са ходили с половинаат от града аз дет съм на 15 не съм.просто исат да са големи понеже си мислят че така ще ги харесват големите фешън батковци
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Там, където е сърцето...
    Хахаха ти какво да не смяташ че като носиш дамска чанта и ставаш голяма Да ти кажа повечето лапетии носят дамски чантички, високи токчета и незнам си още какво, но все пак са .... тей че външния вид няма нищо общо
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си