.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

kakvo da pravq kato vse sa po-malki ot men

miolq vi se pomognete mi ! haresvam si ve4e poredniq s 1 godina po-mal1k . edin me otrqza dryg se ypla6i i sega sme samo friends , a sega... ima dryg .kazva 4e me haresva i az my kazah 4e go haresvam ve4e ot 2 meseca izlizame i si hodim na gosti pregr16ta me se i si zv1nim, pi6em si i ... vsi4ko e ok kato izklu4im 4e ni e strah da si kajem v o4ite 4e se jelaem kajete mi molq vi kakvo da napravq ne iskam i nego da gybq

еми явно младото повече ти харесва няма лошо тамън кат си кака ще го отракаш :P ма явно сте малки и двамата за да се срамувате да си кажете всичко и да тръгнете.като по -голяма и още повече като знаеш че и той те харесва те съветвам да направиш 1 крачка без срам!Успех!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Отиваш и му казваш
    "мисля,че е време за нещо по-сериозно. Харесвам те много"
    Не е толкова трудно
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

emi az ve4e vedn1j my kazah 4e go haresvam postoqnno go t1rsq i vse se opitvam da my kaja , nooooo .... nz no ne mislq 4e sme tolkova malki (15 i 16) a za po-mladoto ... ddz za6to taka do predi godina vsi4ko si be6e nared samo batkovci si haresvah mersi mn

Оф какво ти пука,че е по-малък.И моя приятел е по-маничък от мен и никога не ме е било срам да съм с него,имала съм много гаджета с който не съм се чувствала така добре както със сегашното момче.
    Ако толкова ти пука какво говорят хората,си хвани някой с 82541946154 години по-голям.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

ne mi pyka izob6to 4e e po-mal1k daje mi e po-qko ama e gadno 4e t1p4em na edno mqsto (granicata m/y friends i ne6to pove4e ) mersi mn

Цитирай Първоначално написано от gabssss
    ne mi pyka izob6to 4e e po-mal1k daje mi e po-qko ama e gadno 4e t1p4em na edno mqsto (granicata m/y friends i ne6to pove4e ) mersi mn
    Просто му намекни нещо,искрено се надявам да се получи м/у вас.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

to kakvo da my namekvam az napravo si my kazah p1k toi .... mn ti blagodarq

Плаши се от мисълта да сте нещо повече. Може да е нямал гаджета до сега, а може да с притеснява, че си по-голяма. Просто му кажи направо какво искаш и какво очакваш. Момчетата не разбират заобикалки, ако това искаш да опиташ - няма да има ефект. Поставяш въпроса направо и искаш отговор!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

e da ama toi e sviknal s kaki4ki (v smis1l s takiva deto s 1-2 godini po-golemi) mersi

emiiiii az p1k poznavam takiva

e da ama toi e sviknal s kaki4ki (v smis1l s takiva deto s 1-2 godini po-golemi) mersi
    Като е свикнал няма какво да чакаш
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Ямболъ
    То и аз си падам по по-големи. На 15 съм. Като ходиш с по голям партньор от теб трябва да се държиш малко над възрастта си...и да си по отворен. Явно приятеля ти не е дорасъл още за по голямо момиче
    Love is a...hard feeling

nexx4y.aha.bg

Хвани си по голям дет не само няма го е срам да ти каже че те желае ми и ще се възползва...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

strahoten s1vet

Мерси. Пак заповядай...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Супер фен Аватара на miShle

Re: kakvo da pravq kato vse sa po-malki ot men

miolq vi se pomognete mi ! haresvam si ve4e poredniq s 1 godina po-mal1k . edin me otrqza dryg se ypla6i i sega sme samo friends , a sega... ima dryg .kazva 4e me haresva i az my kazah 4e go haresvam ve4e ot 2 meseca izlizame i si hodim na gosti pregr16ta me se i si zv1nim, pi6em si i ... vsi4ko e ok kato izklu4im 4e ni e strah da si kajem v o4ite 4e se jelaem kajete mi molq vi kakvo da napravq ne iskam i nego da gybq
    Какво те бърка пък тебе,че е по - малък просто не знам защо тях да ги е страх от тебе след като май трябва да е обратното. Еми защо просто не си поговорите и не му изясниш ситуацията. А колкото до това,че е с една година по-малък да не те бърка.Нали си го харесваш и искаш да си си с него.. И моето момче е с около година по-малък от мене ама пука ли ми? НЕ! Даже е много по-яко ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Отиваш и му казваш
    "мисля,че е време за нещо по-сериозно. Харесвам те много"
    Не е толкова трудно
    1вия ти серозен пост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си