- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете какво мислите ...
Момичета ( може и момчета) Да речем, че родителите ви са разведени и майка ви си има нов приятел , който постоянно ви глези, купува ви разни бижута , дрешки и всичко все марково и скъпо .... и един ден майка ви идва и ви казва съвсем открито, че ревнува приятеля си от вас , а вие в крайна сметка да не сте давали никакъв повод и на всичкото отгоре си имате приятел, който майка ви познава... и приятелят на майка ви също познава вашият приятел ... е въпросът ми е нормално ли е една майка да ревнува 35-40 годишния си приятел от дъщеря си , която е едва на 16 - 17 години ?!?!
Тука има - тука няма .. :P
Не. Поговори с нея и изяснете причината за ревността.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
м не става въпрос за мен , а за една позната ... причината за ревността е нещо от рода че майка й не получавала нищо , а дъщеря й дефакто получавала всичко каквото иска ... от приятеля на майка й ...
имаше 1 песничка едно време, когато слушах чалга, която гласеше "Тъпа овца...."
Първоначално написано от Say It Right
еми за мен не е нормално,но сигурно е много привързана към него,незнам,не мога да си го обеснq![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Единственото,което ми хрумва е,че може да иска да се хареса на майка и,като показва внимание и грижовност към дъщерята![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
не е нормално....![]()
Майка да ревнува от дъщеря си?!Малко странно.
Олеле.... колко майчински.
След като той наистина се държи така тогава е нормално. По-добре майката да поговори с приятеля си и да му каже как се чуства а може и дъщерята да му покаже че не и е приятно това държание и да се опита да го отгалечи от себе си. Ако пастрока ми се държеше с мен или сестра ми така и непрекъснато ни глезеше и подаряваше неща а пренебрегваше майка ми определено щях да си помисля че нещо не е наред...![]()
права си, но пък може би той иска просто да спечели доверието й , все пак ще е новият й татко .... вярно доверието или уважението , ваобще нищо не се копува с пари , но в случая .... може и така да е ....Първоначално написано от slun4ice
м да и това определено има логика ....Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
не не е много нормално,но какво на този свят е ?!
по темата:трябва да се проведе 1 сериозен разговор между майката дъщерята и пастрока.това е.за мен няма някаква логична причина..
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?