- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моля ви!!!!
Заминавам на море,но подозирам,че ще ми дойде цикъла...Някакъв съвет какво да правя???
tamponi ili si vzemi hapcheta za izmestvane na cikala
Аз една година пих хапчета, не си спомням как точно се казваха, но са безвредни! Най-добре си вземи някакви! Питаи в аптека там ще ти предложат![]()
![]()
![]()
тампони
moje da opita6 s analgin da ti doide po-barzo,ili da vzeme6 vitamin c,za da ti zakasnee.ako ne stane s nito ednoto-tamponi.te ne se prepora4vat na devstveni momi4eta,no ima i po-malki i moje da razpita6 za tqh v mgazina.az li4no sam devstvena i ne polzvam.no ti si re6ava6![]()
Руса кукличка
Значи първо има тампони и за девствени момичета,ако си девствена използвай OB Procomfort mini или Light flow.Първоначално написано от angelcheeee_93
Иначе относно витамин ц,аз бях на антибиотици и със всеки антибиотик пиех по 2 витамина и ми дойде по-скоро от очакваното.Пък една приятелка го пие,когато и дойде да и спре,на някой действа на мен не.
Не е хубаво да пиеш витамин Ц или квото и да е защото не трябва да се ебаваш с хормоните и цикъла :P Според мен най-добрия начин е тампонът....лично на мен ми се беше случило същото иии майка ми специално разпита сумати лекари....не е вредно ...но си вземи мини тампони ....ии ще се чустваш като нова :P
Страшни сте!!!Благодаря много! [/i]
i az bqh ti hap4etata se kazvaha oH zabraih kato utidesh v aptekata 6ti kajat :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.