.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Моля ви!!!!

Моля ви!!!!

Заминавам на море,но подозирам,че ще ми дойде цикъла...Някакъв съвет какво да правя???

Повече от фен Аватара на plamka
    tamponi ili si vzemi hapcheta za izmestvane na cikala

Аз една година пих хапчета, не си спомням как точно се казваха, но са безвредни! Най-добре си вземи някакви! Питаи в аптека там ще ти предложат

Град
    в къщи :D
    тампони

Град
    Велико Търново
    moje da opita6 s analgin da ti doide po-barzo,ili da vzeme6 vitamin c,za da ti zakasnee.ako ne stane s nito ednoto-tamponi.te ne se prepora4vat na devstveni momi4eta,no ima i po-malki i moje da razpita6 za tqh v mgazina.az li4no sam devstvena i ne polzvam.no ti si re6ava6
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    moje da opita6 s analgin da ti doide po-barzo,ili da vzeme6 vitamin c,za da ti zakasnee.ako ne stane s nito ednoto-tamponi.te ne se prepora4vat na devstveni momi4eta,no ima i po-malki i moje da razpita6 za tqh v mgazina.az li4no sam devstvena i ne polzvam.no ti si re6ava6
    Значи първо има тампони и за девствени момичета,ако си девствена използвай OB Procomfort mini или Light flow.
    Иначе относно витамин ц,аз бях на антибиотици и със всеки антибиотик пиех по 2 витамина и ми дойде по-скоро от очакваното.Пък една приятелка го пие,когато и дойде да и спре,на някой действа на мен не.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Не е хубаво да пиеш витамин Ц или квото и да е защото не трябва да се ебаваш с хормоните и цикъла :P Според мен най-добрия начин е тампонът....лично на мен ми се беше случило същото иии майка ми специално разпита сумати лекари....не е вредно ...но си вземи мини тампони ....ии ще се чустваш като нова :P

Страшни сте!!!Благодаря много! [/i]

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    i az bqh ti hap4etata se kazvaha oH zabraih kato utidesh v aptekata 6ti kajat :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си