.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    Ямболъ

В името на "модата"

Вече се е видяло... и момчетата трябва да се бръснат ако искат да бъдат привлекателни за момичетата . И аз се реших. Само че тая кола маска наистина ли е много болезнено когато се използва? Краката може ли да се обринат/зачервят след като премахна космите? Айде казвайте , че ми е за първи път

za4ervqvane 6te ima no za okolo 2 4asa.ne e 4ak tolko boleznena ako ne si se brusnal predi tova...
    aide uspeh
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Не го прави

Град
    У дома е там, където има... пудинг!!!
    И аз като горното мнения
    От моя гледна точка е много гадно...
    Всмисъл по краката и ръцете - не...
    Другъде може
    Хах, г-на ми по Изобразително си бръсне ръцете и с една руса коса + походка а ла Азис
    Не, недей. Но ако вече си го решил... кола маска... боли, не боли... какво да се прави. С епилатор не! Все пак вашите косми не са като нашите
    It's like I'm lost
    It's like I'm giving up slowly
    It's like you're a ghost that's haunting me
    Leave me alone...

Цитирай Първоначално написано от glamorous_Q
    Не го прави
    И аз мисля така :P

Цитирай Първоначално написано от glamorous_Q
    Не го прави
    +1
    А това нещо в имато на модата ли го правиш? Мисля чемодата са дрехите!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Ами недей да ги махаш..но ако все пак си решил твърдо по-добре с кола маска нищо че боли :P ако искаш да не боли-самобръсначка оба4е после..ще стане още по зле..а и всеки ден едва ли ще ти се занимава с бръснене

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    То хубаво в името на модата, ама нали се сещаш, че никое нормално момиче, не се кефи на момче, без косми по краката? Това с махането на космите по краката са си чисти педалски истории.

И все пак ...

не, не боли. А и да боли... какво? Нали ще се правиш на модерен?

Град
    Ямболъ
    Пичове и пички, ще ме извинявате , но в Ямбол ако не си с бръснати крака те гледат на криво и ти казват, че си задръстеняк. А и има анкета в която мнозинството са ЗА епилирането при момчетата.Също и съученичките и момичетата , които познавам ми препоръчват да си депилирам краката.Не знам как е в дргугите градове, но в Ямбол 70 % от тийновете са си обръснали краката. Това изглежда е на мода , но ако другата година е на мода да си бръснем и ръцете...е това вече ще е прекалено ( не че бръсненето на краката не е). Депилирах си краката,сложих си новите дрешки и утре ще съм плейбой..с обръснати крака

Град
    Велико Търново
    abe vie mom4etata ne6to iskate ve4e da napodobqvate azis.mislq 4e specialno na krakata =ne/. i ne s kola maska....
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от Sw0rDz
    Пичове и пички, ще ме извинявате , но в Ямбол ако не си с бръснати крака те гледат на криво и ти казват, че си задръстеняк. А и има анкета в която мнозинството са ЗА епилирането при момчетата.Също и съученичките и момичетата , които познавам ми препоръчват да си депилирам краката.Не знам как е в дргугите градове, но в Ямбол 70 % от тийновете са си обръснали краката. Това изглежда е на мода , но ако другата година е на мода да си бръснем и ръцете...е това вече ще е прекалено ( не че бръсненето на краката не е). Депилирах си краката,сложих си новите дрешки и утре ще съм плейбой..с обръснати крака
    Ти собствено мнение нямаш ли бе?!

Град
    Ямболъ
    Имам, разбира се. И аз мисля , че епилираните крака изглеждат по мускулести и не са гнусни (лол). Но също мисля , че е гейско..затова се допитвам до мнението на другите за да реша какво да правя.

Еми , ще те боли и зачервяване ще има ! Все пак това е доста агресивен начин за обезкосмяване и е нормално първият път да не ти е особено приятно !

По тази логика съм единствената, която все още смята, че обезкосмените крака на мъже трябва да ги има само при спортистите.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

hottie
    Guest
    не понасям мъжки бръснати крака

Единственото нещо, по-ужасно от обезкосмени крака, е АДСКИ космати крака. Ако твойте са такива - махаш ги няколко пъти с кола маска, и после се нормализират нещата. Ако не са... недей започва, защото е супер гнусно.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    заради путка(путки), путка не ставай

Град
    СофиЯ
    Абе ти си мъж,как ще си бръснеш краката?!Под мишниците-да,ама по краката определено-не!!!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Голям фен
    Абе ти мъж ли си или какво?Мислиш че ако си обезкосмиш краката ще изглеждаш мега-готиния-плейбой,така ли?Аз лично те съветвам да не си ги махаш и да не ти пука много много кво ще си мислят другите около теб.Мъж с обезкосмени крака е ГНУСНО

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    abe vie mom4etata ne6to iskate ve4e da napodobqvate azis.mislq 4e specialno na krakata =ne/. i ne s kola maska....
    +1 опитай с епилатор мисля че е най -трайно

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Единственото нещо, по-ужасно от обезкосмени крака, е АДСКИ космати крака. Ако твойте са такива - махаш ги няколко пъти с кола маска, и после се нормализират нещата. Ако не са... недей започва, защото е супер гнусно.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си