.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли правили секс с учителка по голяма с 30 години???

Гласували
114. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

23 20,18%
  • Не

91 79,82%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    ихаа, човече ти у ред ли си бре , направо ме разби ...

Оф е и кфо можи малкия ученик Дали мое "дигне ръка" изобщо,а иска да го изтитват
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Голям фен
    Абе да ти кажа разбирам те .. ама няма просто как да стани едвали отговяраш на изискванията и .. пък ако нещо се окажи че отговяряш кажи ми от каде си и в кое училище учиш .. аз ще намеря начин да дойда

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Daft
    Хахах представям си изражението на горката учителка,когато някъв 13 годишен си изтипоса "малкия ученик" на катедрата С думите : "Бейби,няма да съжаляваш"
    hayxhyxahyyxhahyxhyhxayaxhhyxhyhyaxhyxahyxahy to4no
    A ina4e az bih go napravila s u4itel ama ako ne e 30 godini :P po d1rt

There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Daft
    Хахах представям си изражението на горката учителка,когато някъв 13 годишен си изтипоса "малкия ученик" на катедрата С думите : "Бейби,няма да съжаляваш"

ти май не се бъзикаш ве ем не и казвай шот ще стане една....
    аве вие много бързо се разгонвате ве кви са тия деца и другото не бих правил секс с човек с 30 години повече от мен щот земе му стане нещо на дъртака
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Ne .... tFa e gOlmA GrEshKA ... totalna obarkvaciq.... savetvam te da se opitash da ne mislish za y4itelkata si ....naso4i se kam nqkoe momi4e na tvoite godini i aide rabiram da e s 1 dve godini po golqma {{ama tfa s y4itelkata e }}

Re: Таен обожател!

Цитирай Първоначално написано от fuck_life
    Здравейте!
    Тази тема може да ви се стори ебавка, но не е така...
    Значи проблема е че аз съм на 13 години но съм много влюбен в учителката по природо но тя е на 43 години
    Просто ме влудява когато разказва урок за полова система и как се извършва половия акт.... и червената и къдрава коса също адски ме възбужда но не мога даи го кажа..защото имаме мноо голяма разлика и... кажете какво да сторя за да я забравя
    или може би няма да е зле да останем сами и да и покажа малкия ученик какви неща може да прави на учителката си
    awe a maika ti vuzbujda li te ,4e tq moej da ti e i maika tazi jena ..ti si na 13 godini i po dumite ti razbiram ,4e ve4e si prail sex i ako si misli6 ,4e gorkata jena 6ti pusne mn mn gre6na predstaav za sveta si ima6 az purvo te suvetvam da si u4i6 po pruirodo za polovaat sistema i da razbere6 koe kude se namira i togava da pi6e6e tuk s koio 6te go prai6 :d lelel kopele spuka me ot smqh :d
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Цитирай Първоначално написано от aka6a_sf
    хахаха абе хора темата си е та6ак,6oto по природо не се у4и за половата система бе....кат 6е си праи6 бъзици ги мисли по-умни!!
    btw i az sum 6 za 7 klas i opredeleno p o prirodo u4im tasq goidna za polovata sistema
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Re: Таен обожател!

Цитирай Първоначално написано от fuck_life
    Здравейте!
    Тази тема може да ви се стори ебавка, но не е така...
    Значи проблема е че аз съм на 13 години но съм много влюбен в учителката по природо но тя е на 43 години
    Просто ме влудява когато разказва урок за полова система и как се извършва половия акт.... и червената и къдрава коса също адски ме възбужда но не мога даи го кажа..защото имаме мноо голяма разлика и... кажете какво да сторя за да я забравя
    или може би няма да е зле да останем сами и да и покажа малкия ученик какви неща може да прави на учителката си
    Газар... действай, кво се обясняваш

eeheeeeeeeeeeeee ti napravo me ubi
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си