- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против ...
... оргиите??? Питам, защото не видях такава или подобна тема да е коментирана наскоро (ако все пак се повтарям- извинявам се) ... Намирате ли за нормално или приемливо да се съберете група хора и да си "направите кефа"? За мен не е особено, но пък ми е интересно да чуя и вашето мнение ... може пък някой даже да е пробвал???![]()
![]()
![]()
Еми айде да се събираме и да се почваме![]()
хахахаха Нали ? Ми аз не съм и ми е малко страно ама знае ли човек може някой ден ...![]()
![]()
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Аз не участвам в подобни неща, а другите да си правят каквото искат..
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
е що пък да не.... аз пЪк няам нищо против оргиите...
nenormalno.pone za men samata
Руса кукличка
ей ся ак0 искате,може да си спретнем една![]()
Първоначално написано от Say It Right
Винаги съм се чудил защо всичко трябва да е в двете крайности при вас малките - за или против - не може ли средно положение - по принцип не съм против, но не винаги бих бил и за - зависи от хората, от организацията, от това дали съм свободен или ако не съм дали и двамта ще участваме и т.н. Но ако ще е с някакви грозни, дебели хора или пък с несигурни откъм болести хора не бих участвал
от една страна съм за,от друга против!Не, като се замисля ПРОТИВ СЪМ!
Мисля , че е отвартително ..![]()
А на тебе не ти ли писна да пишеш теми,( които ги има вече) по 10 броя на ден..
![]()
![]()
WTF ?!?!Любовта е за двама ве хора.... НИКФИ оргии .... !!!
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ШШшштттт без тия ... тресни 1-2-3 оргии и дай пак да си говорим ....Първоначално написано от cS_LaMeRkA
Перфектно е ... лудница смях винаги има ской да си говориш ... акоа сте 2ма на 1 и за коли и футбол може да си говорите![]()
![]()
![]()
И малкия/малката ... тук не говорим за любов а за оргии![]()
![]()
Любовта е за двама, но оргията е за многоПървоначално написано от cS_LaMeRkA
![]()
определено не бих го направила секса за мен е твурде интимно и лично нещо...
Не ми харесва.....въобще.
nishto losho samo moqta fr da neuchastva i da ne se padna s mom4e![]()
nishto losho samo moqta fr da neuchastva i da ne se padna s mom4e![]()