- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Наркоманията...
Както знаете наближава 26 юни,който е определен като ден за борба с наркоманията.Ще ви помоля да давате вашите предложения за събития на самият ден,които да привлекат колкото се може повече млади хора и да им се обясни опасността от наркотиците...може да давате и предложения под какво мото да премине самият ден!Благодаря предварително!![]()
![]()
![]()
Go fix yourself !
и кфо като дойдат ? д ане мислиш ,че на някой ще му влезе нещо в главата ???някой хора толкова трудно се спасяват то тея наркотици (говоря за твърдите а не онея боклуци)
и сега некфо ми събиране на наркомани да има полза..... едва ли /... кфо ще им кажат НЕДЕЙТЕ ВРЕДНО Е и те ще си кажат "ооо да бе бате така е спирам вече.." и на другия ден..
тъпотия
безплатни спринцовки за всички.. базикам се
в моя град бмчк организират концерти на младите таланти и междувременно изнасят лекции.... редовно има проекти повече спорт срещу наркотиците... и непременно се раздават листовки
Samе shit... different way
и аз докато бях вътре организираха това и онова, но прекалената лига в клуба пречи на работатаПървоначално написано от get_high
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Според тая тема се оказа,4е рождения ми ден е деня на нарокоманията..
Ина4е не виждам смисъл от такъв ден,а и не мисля,4е има нужда от него,защото пове4ето от наркоманите (поне по мои жалки впе4атления) са готови или да ти обясняват 5 4аса с пяна на устата,как това което правят не е вредно,пък дори е и полезно и как ние сме ограни4ени от нормите на обществото и не ги разбираме и ала бала-приказки от хиляда и една нощ..или да ско4ат и да ти забият няколко шута,за това 4е искаш да им помогнеш,но никога няма да се трогнат от един такъв ден,специално посветен и адресиран към тях..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
...лигата пречи ама много по гадно е, че тъпите обласни си плащат кафенцата с стотинките който се събират за децата,болните,гладните.....Първоначално написано от comics
![]()
Samе shit... different way
Всеки има право на мнение-благодаря,че си го изказвате!Но знам ли...може би защото съм оптимист и мисля,че не е загубена кауза.Може само един човек да се осъзнане на този ден,но...един човек=един спасен живот!Продължавайте да пускате мнения!Благодаря!
![]()
Go fix yourself !
Mi syberete pari, vZemete mi 2 grama holandec, 1 gram bqlo, 2 4erveni delfina i 2 meksikanski gybi i kat se napravq na syzdyrma, moje da me pokazvate na horata i da im kazvate "Ne drusaite!"![]()
![]()
Кой каквото сам си направи,
никой друг не може да му го направи!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
нека на този ден да подарим безвъзмездно по една спринцовка и пакетче лимонтузу на някой закъсал човече нека го накараме да се почуства добре на своя празник и поне на този ден да им спестим малко разходи
I lyjica, i lyjica! =D>Първоначално написано от NH3
![]()
Аааа не !
Те си носят !
Няма уважаващ себе си наркоман да се движи без личния инструмент !
![]()
E kak, Vu4kata samo na kapa4ki kara, maika mu dyrji lyjicite v tqh pod klu4Първоначално написано от Special K
![]()
Като всетовния ден против тютюнопушенето. Никаква полза.
i az iskam sy6totoПървоначално написано от run
ma run ti da ne si ot pomorie manqqqkxaxax ?
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Nem sf, oti?Първоначално написано от b0Nb0n
даам...няма никаква полза от тази тема след като ви се струва тооолкова смешен и забавен проблемът с наркозовисимите!Моля темата да бъде заключена!А вие си правете изводите сами за себе си
![]()
Go fix yourself !