- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Свършваме даскало!
Искам да ви питам дали искате да свършвате у-ще. Всички от нашето даскало са мн тъжни от този факт,защото 7 клас си тръгват, а те са най-шантавите и луди глави. И в даскало е мн забавно. Хипер готино. И любовта е там![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Мн ясно че не искам.В даскало е хипер якооо.А и тия от 7 клас някой са мн печени,мн си ги лоф и не искам да си отиват ;(;(;(
А и аз не искам да свършвам защото до година 7 клас (ужасссс) само ще учим за изпитите.
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
Излизам с вратата- Иначе казано ДА
ПП; Аз съм 9 клас, и хич не ми дреме кой ще излиза, и на кой ще му влиза![]()
JOIN THE DARK SIDE OF THE FORCE
Faraonbg само така бро и аз съм на тва мение въпреки че не съм 9ти клас!![]()
da iskam da zavar6a
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
[quote="Faraonqbg"]Излизам с вратата- Иначе казано ДА
Охх, и аз искам да свършвам, щото тия от моя клас меко казано вече не мога да ги дишам...Боже как попаднах в такъв клас??? Е за мой късмет само една година бях с тях!Сега съм седми клас, ще кандидатствам, и много се надявам да ги изкарам тия проклети изпити...Казват, че не са трудни, ама ще видим..
П.П. Ходих на пробен изпит по математика и имам 34 от 100 точки. Това каква оценка трябва да е?
Въй , да съм ходил да ти кажаПървоначално написано от SuZi ™
![]()
А за класа ти - повярвай ми , ще става по-зле![]()
![]()
![]()
JOIN THE DARK SIDE OF THE FORCE
Аз съм 11 клас и 12 клас си тръгнаха вечеГадно ми е,защото до един са ного готини хора и много ги харесвам,с доста от тях се познавам.А иначе ми всъщност всяка година не ми се завършва,но защото нищо не ми предстои за лятото,а сега ще отивам да работя на морето и хем ми се завършва,хем не.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
само чакам да стане 30 юни да си взема бележника и се измитам от даскалото за два месеца и половина,ебаси кефа![]()
много ми дойде нещо тая година и съм доволен ,че идва ваканцията да си почина малко,
Искам да свършвам вече..да си почина от цялото това учене..и евентуално да си изкарам едно незабравимо лято![]()
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз вече свърших .. тук в Канада училището няма нищо общо с българското .. голяма СКУКА . . . така че да !мн се кефя че свършихме !
![]()
[quote="SuZi ™"]spored men 34 to4ki sa 2 ili 3Първоначално написано от Faraonqbg
Същото е при мене само чакам да доиде 30Първоначално написано от Faraonqbg
![]()
С нетърпение чакам 30 юни
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!Гномчетаааа аа...обичам гиии!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Гимназия > ALL
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Аз свърших още на 7![]()
тук в Италия независимо кой клас си на 7-ми се свършва
обичам лятотоооооооо
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Според скромните ми изчисления оценката е 3.36 .Първоначално написано от SuZi ™
А относно темата - много се радвам, че най-накрая дойде края на учебната година - доста дългоочакван момент. И аз имам известни оплаквания от класа.. това завършване ще е голямо събитие за мен.
You are broken, I can fix you...
ИСКАМ![]()
кушиите са в даскалото... иначе , ДА искам да свърши колкото се може по скоро
oh o6te 3 dena i svur6vame![]()
oba4e idvat izpitii
![]()
Много се кефите че свършвате даскало,а аз изобщо не защото там е щур купон.А и тия от седми клас,които ще кандидатстват мн ще ми липсват.Още не мога да свикна че до година няма да ги виждам.Мн са щури-най-лудите глави и мн си ги лоф (с някой малки изключения)
Много ми е гадно,че си отиват![]()
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
пфф като Ви чета мненият 7 клас си тръгват и оле ужас тцтц...след някоя година като станете 9-10 клас и като си тръгнат 12 клас тогава е мн кофти,дори и да не ги познаваш всички всеки ден като си свикнал да ги гледаш и е едно мн кофти като ги няма.А имаче по-темата ако завърша е не остана на изпит,дам радвам се,че свършихмевече не съм заек
![]()
![]()