.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Свършваме даскало!

Искам да ви питам дали искате да свършвате у-ще. Всички от нашето даскало са мн тъжни от този факт,защото 7 клас си тръгват, а те са най-шантавите и луди глави. И в даскало е мн забавно. Хипер готино. И любовта е там
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Мн ясно че не искам.В даскало е хипер якооо.А и тия от 7 клас някой са мн печени,мн си ги лоф и не искам да си отиват ;(;(;(
    А и аз не искам да свършвам защото до година 7 клас (ужасссс) само ще учим за изпитите.
    Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.

Излизам с вратата - Иначе казано ДА

ПП; Аз съм 9 клас, и хич не ми дреме кой ще излиза, и на кой ще му влиза
    JOIN THE DARK SIDE OF THE FORCE

Град
    в лайната!
    Faraonbg само така бро и аз съм на тва мение въпреки че не съм 9ти клас!

Голям фен
    da iskam da zavar6a
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

[quote="Faraonqbg"]Излизам с вратата - Иначе казано ДА

Охх, и аз искам да свършвам, щото тия от моя клас меко казано вече не мога да ги дишам...Боже как попаднах в такъв клас??? Е за мой късмет само една година бях с тях! Сега съм седми клас, ще кандидатствам, и много се надявам да ги изкарам тия проклети изпити...Казват, че не са трудни, ама ще видим..

П.П. Ходих на пробен изпит по математика и имам 34 от 100 точки. Това каква оценка трябва да е?

Цитирай Първоначално написано от SuZi ™
    Цитирай Първоначално написано от Faraonqbg
    Охх, и аз искам да свършвам, щото тия от моя клас меко казано вече не мога да ги дишам...Боже как попаднах в такъв клас??? Е за мой късмет само една година бях с тях! Сега съм седми клас, ще кандидатствам, и много се надявам да ги изкарам тия проклети изпити...Казват, че не са трудни, ама ще видим..

П.П. Ходих на пробен изпит по математика и имам 34 от 100 точки. Това каква оценка трябва да е?
    Въй , да съм ходил да ти кажа

А за класа ти - повярвай ми , ще става по-зле
    JOIN THE DARK SIDE OF THE FORCE

Аз съм 11 клас и 12 клас си тръгнаха вече Гадно ми е,защото до един са ного готини хора и много ги харесвам,с доста от тях се познавам.А иначе ми всъщност всяка година не ми се завършва,но защото нищо не ми предстои за лятото,а сега ще отивам да работя на морето и хем ми се завършва,хем не.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    само чакам да стане 30 юни да си взема бележника и се измитам от даскалото за два месеца и половина,ебаси кефа
    много ми дойде нещо тая година и съм доволен ,че идва ваканцията да си почина малко,

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Искам да свършвам вече..да си почина от цялото това учене..и евентуално да си изкарам едно незабравимо лято
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

аз вече свърших .. тук в Канада училището няма нищо общо с българското .. голяма СКУКА . . . така че да ! мн се кефя че свършихме !

Град
    isperih
    Абе школото е хубаво,ама 9 месеца вече изкуфяваш!

[quote="SuZi ™"]

spored men 34 to4ki sa 2 ili 3

ПП; Аз съм 9 клас, и хич не ми дреме кой ще излиза, и на кой ще му влиза
    Същото е при мене само чакам да доиде 30

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    С нетърпение чакам 30 юни
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    СофиЯ
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!Гномчетаааа аа...обичам гиии!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Гимназия > ALL
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Аз свърших още на 7 тук в Италия независимо кой клас си на 7-ми се свършва обичам лятотоооооооо
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Цитирай Първоначално написано от SuZi ™

Според скромните ми изчисления оценката е 3.36 .
    А относно темата - много се радвам, че най-накрая дойде края на учебната година - доста дългоочакван момент. И аз имам известни оплаквания от класа.. това завършване ще е голямо събитие за мен.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ИСКАМ

Град
    в куза :)
    кушиите са в даскалото ... иначе , ДА искам да свърши колкото се може по скоро

oh o6te 3 dena i svur6vame oba4e idvat izpitii

Разбира се, че искам да свършим !!

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~
    Много се кефите че свършвате даскало,а аз изобщо не защото там е щур купон.А и тия от седми клас,които ще кандидатстват мн ще ми липсват.Още не мога да свикна че до година няма да ги виждам.Мн са щури-най-лудите глави и мн си ги лоф (с някой малки изключения)
    Много ми е гадно,че си отиват
    Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.

я

пфф като Ви чета мненият 7 клас си тръгват и оле ужас тцтц...след някоя година като станете 9-10 клас и като си тръгнат 12 клас тогава е мн кофти,дори и да не ги познаваш всички всеки ден като си свикнал да ги гледаш и е едно мн кофти като ги няма.А имаче по-темата ако завърша е не остана на изпит,дам радвам се,че свършихме вече не съм заек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си