- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Свършваме даскало!
радвайте се аз съм на работаама ще взема около 1к лева за тея 3 месеца
![]()
lonely walker... Лицааааааа..
Ми същото е и със 7 клас,както и с 12,само че тия от 12 клас не ги познавам,а и не сме в една смяна и за тях не ми е кофти.Първоначално написано от Drogba
Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.
[quote="SuZi ™"]Аз пък имах 29тПървоначално написано от Faraonqbg
И беше 3-ка...Ама просто предишната вечер ми беше рождения ден и ми беше само до задачи...Затова си играх на онче-бонче
![]()
Колкото до завършването...![]()
![]()
![]()
![]()
Вчера беше мн тегаво,защото някои момичета се разплакаха...И утре представям си какво ще е...7 години и сега всеки по своя път,мн кофти
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Ооо направо нямам търпение да си почина, писна ми от тва тъпо даскало...![]()
Много точно казано.Има огромна разлика между 7 и 12 клас.Била съм от тези,които изпращат 7 клас и си мислех,че едва ли не най-яките хора си тръгват...но повярвай ми след 7 клас са най-хубавите години,тогава малко или много си се осъзнал и простотиите,които правиш са по-интелигентно направенипфф като Ви чета мненият 7 клас си тръгват и оле ужас тцтц...след някоя година като станете 9-10 клас и като си тръгнат 12 клас тогава е мн кофти,дори и да не ги познаваш всички всеки ден като си свикнал да ги гледаш и е едно мн кофти като ги няма.А имаче по-темата ако завърша е не остана на изпит,дам радвам се,че свършихме вече не съм заек![]()
12 клас вече са хора,ама в истинския смисъл на думата и наистина ти е мъчно за тях,докато скоро едни съседчета разправяха за изпращането на 7 клас и като ги слушам,те изобщо не ги харесват,защото са нещо повече от другите,а защото са "готини".
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Искам, естествено.Искам почивка и сън....
Аз сметнах, че е 3,64 (приблизително).Първоначално написано от SuZi ™
Абе на мен най-много ще ми липсва забавлението, прекарано с тях.. Дори и да не спирам връзките си с повечето от тях, никога няма да се съберем отново в класната стая, никога няма да е същото.. Няма през часа по математика да играем карти. Аз имах идея да си правим периодично след завършването някакви събирания, но едно е да играеш на карти, тръпнейки в очакване на даскалицата по история, друго е да те викат на събиране извън училище, където надали повече от половината ще дойдат.
Тъжно е.
утре завършвам и меко казано скачам от радост.![]()
![]()
Повече няма да видя проклетите същества с които бях заедно от 4 до 7 клас. Дано да случа по-късно на готин клас. Че от моите съученици половината са готини, а другата половина - толкова непоносими, че не се усеща много да съществуват и яки хора.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
yeaahhh se nasera ot keff zavar6vam 7-mi klas samo da zema tapite izpiti.. i da doide nezabravimoto lqtooomoq klas ne e 4ak tolkova gotin tey.. 4e nema mi lipsvat mnogo hora.. ;] nadevam sa novia klas da e mega qkk.. :P
А супер и никога повече (надявам се) няма да се видя с хората от тфа тъпо даскало![]()
Еми...и да и не.Не,заради изпитите и да,заради това,че искам да се запозная с нови хора...Малко или много промяна в живота няма да е зле.
Не искам.
Цел ми беше да се запозная с много 7-мо класници,но така и не го сторих.
Тоя срам е ужасно нещо.
Та ми е тъжно,че свършва.Няма да ги видя тея хора,повече и си изпуснах възможността да ги познавам.
London Tipton
Мн ми е познато тва.Първоначално написано от Your Nightmare
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Офф как искам да бъда аз 7 клас и да премина отново през всичко това в гимназията от 8 до 12 клас това са най-хубавите години през целият ми живот,никога няма да ги забравяИ на бала и на изпращането не съм плакала толкова през живота си и сега много съжалявам,че някога сме "бягали" от часовете.... ОБИЧАМ ВИ 12 б клас
![]()
И според мен най-яките годинки са от 8-ми до 12-ти клас.
Тогава става най-голямо шоу.
Тези години в училище не могат да се заменят с ничий други .. !
Just do it ...
Ние свършихме.^_^ Нз,от една страна ми се свършваше,`щото ми беше омръзнало от домашни,контролни,тестове и такива др. работи..От друга пък не исках да свършваме,защото с половиният клас няма да можеш да се виждаме..Всички са някъде..Винаги ги няма..Няма да мога да виждам някои специални хора..Но пъък..тази ваканция се отварят чудесни възможности и дано да е голяма веселба. =)
ама как нема да се радвам че даскалото е свършило аз цяла година се правя че ми има нещо за да мога да се накефя на малко свобода кък я мислите тъя работа +тва аз ся като избухна някъде по заведения и си ебало маиката