.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    радвайте се аз съм на работа ама ще взема около 1к лева за тея 3 месеца
    lonely walker... Лицааааааа..

Град
    ~Na sedm0t0 n3b3~

Re: я

Цитирай Първоначално написано от Drogba
    пфф като Ви чета мненият 7 клас си тръгват и оле ужас тцтц...след някоя година като станете 9-10 клас и като си тръгнат 12 клас тогава е мн кофти,дори и да не ги познаваш всички всеки ден като си свикнал да ги гледаш и е едно мн кофти като ги няма.А имаче по-темата ако завърша е не остана на изпит,дам радвам се,че свършихме вече не съм заек
    Ми същото е и със 7 клас,както и с 12,само че тия от 12 клас не ги познавам,а и не сме в една смяна и за тях не ми е кофти.
    Why should I care what 0ther pe0ple think 0f me.I`m wh0 I`m and wh0 I wanna be.

Град
    Своге
    [quote="SuZi ™"]
    Цитирай Първоначално написано от Faraonqbg
    Излизам с вратата - Иначе казано ДА

Охх, и аз искам да свършвам, щото тия от моя клас меко казано вече не мога да ги дишам...Боже как попаднах в такъв клас??? Е за мой късмет само една година бях с тях! Сега съм седми клас, ще кандидатствам, и много се надявам да ги изкарам тия проклети изпити...Казват, че не са трудни, ама ще видим..

П.П. Ходих на пробен изпит по математика и имам 34 от 100 точки. Това каква оценка трябва да е?
    Аз пък имах 29т И беше 3-ка...Ама просто предишната вечер ми беше рождения ден и ми беше само до задачи...Затова си играх на онче-бонче
    Колкото до завършването... Вчера беше мн тегаво,защото някои момичета се разплакаха...И утре представям си какво ще е...7 години и сега всеки по своя път,мн кофти
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ооо направо нямам търпение да си почина, писна ми от тва тъпо даскало...

Град
    Pays de la Loire
    Ами да свършва пък! Купони и сериозни ангажименти бол - без значение дали съм на даскало или съм ваканция... Никога не е скучно!

пфф като Ви чета мненият 7 клас си тръгват и оле ужас тцтц...след някоя година като станете 9-10 клас и като си тръгнат 12 клас тогава е мн кофти,дори и да не ги познаваш всички всеки ден като си свикнал да ги гледаш и е едно мн кофти като ги няма.А имаче по-темата ако завърша е не остана на изпит,дам радвам се,че свършихме вече не съм заек
    Много точно казано.Има огромна разлика между 7 и 12 клас.Била съм от тези,които изпращат 7 клас и си мислех,че едва ли не най-яките хора си тръгват...но повярвай ми след 7 клас са най-хубавите години,тогава малко или много си се осъзнал и простотиите,които правиш са по-интелигентно направени
    12 клас вече са хора,ама в истинския смисъл на думата и наистина ти е мъчно за тях,докато скоро едни съседчета разправяха за изпращането на 7 клас и като ги слушам,те изобщо не ги харесват,защото са нещо повече от другите,а защото са "готини".
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Искам, естествено.Искам почивка и сън....

Цитирай Първоначално написано от SuZi ™
    П.П. Ходих на пробен изпит по математика и имам 34 от 100 точки. Това каква оценка трябва да е?
    Аз сметнах, че е 3,64 (приблизително).

Абе на мен най-много ще ми липсва забавлението, прекарано с тях.. Дори и да не спирам връзките си с повечето от тях, никога няма да се съберем отново в класната стая, никога няма да е същото.. Няма през часа по математика да играем карти. Аз имах идея да си правим периодично след завършването някакви събирания, но едно е да играеш на карти, тръпнейки в очакване на даскалицата по история, друго е да те викат на събиране извън училище, където надали повече от половината ще дойдат.
    Тъжно е.

Супер фен Аватара на gabi_94
    утре завършвам и меко казано скачам от радост. Повече няма да видя проклетите същества с които бях заедно от 4 до 7 клас. Дано да случа по-късно на готин клас. Че от моите съученици половината са готини, а другата половина - толкова непоносими, че не се усеща много да съществуват и яки хора.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

yeaahhh se nasera ot keff zavar6vam 7-mi klas samo da zema tapite izpiti.. i da doide nezabravimoto lqtooo moq klas ne e 4ak tolkova gotin tey.. 4e nema mi lipsvat mnogo hora.. ;] nadevam sa novia klas da e mega qkk.. :P

А супер и никога повече (надявам се) няма да се видя с хората от тфа тъпо даскало

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми...и да и не.Не,заради изпитите и да,заради това,че искам да се запозная с нови хора...Малко или много промяна в живота няма да е зле.

Не искам.
    Цел ми беше да се запозная с много 7-мо класници,но така и не го сторих.
    Тоя срам е ужасно нещо.
    Та ми е тъжно,че свършва.Няма да ги видя тея хора,повече и си изпуснах възможността да ги познавам.
    London Tipton

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Не искам.
    Цел ми беше да се запозная с много 7-мо класници,но така и не го сторих.
    Тоя срам е ужасно нещо.
    Та ми е тъжно,че свършва.Няма да ги видя тея хора,повече и си изпуснах възможността да ги познавам.
    Мн ми е познато тва.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Град
    where the sun rises
    тея 2 седмици ще бъдат като два века

Обичам те Миши

Офф как искам да бъда аз 7 клас и да премина отново през всичко това в гимназията от 8 до 12 клас това са най-хубавите години през целият ми живот,никога няма да ги забравя И на бала и на изпращането не съм плакала толкова през живота си и сега много съжалявам,че някога сме "бягали" от часовете.... ОБИЧАМ ВИ 12 б клас

И според мен най-яките годинки са от 8-ми до 12-ти клас.
    Тогава става най-голямо шоу.
    Тези години в училище не могат да се заменят с ничий други .. !
    Just do it ...

Ние свършихме.^_^ Нз,от една страна ми се свършваше,`щото ми беше омръзнало от домашни,контролни,тестове и такива др. работи..От друга пък не исках да свършваме,защото с половиният клас няма да можеш да се виждаме..Всички са някъде..Винаги ги няма..Няма да мога да виждам някои специални хора..Но пъък..тази ваканция се отварят чудесни възможности и дано да е голяма веселба. =)

Голям фен Аватара на 50cent
    ама как нема да се радвам че даскалото е свършило аз цяла година се правя че ми има нещо за да мога да се накефя на малко свобода кък я мислите тъя работа +тва аз ся като избухна някъде по заведения и си ебало маиката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си