Който играе the sims нека спешно пише лс..
[Нарушена т.7 от правилата] BLaCKBLooD
EDIT: Моля за в бъдеще, обяснявай точно какъв е проблема ти. Не сме ясновидци.
http://simsmodel.forumche.org/
Za sims modeli samo tuk!!!
xha az ne igraq ama znam za igrata kakvo iskash da pitash
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Nqkoi 6te mi kaje li kakyv e pasa za parite i kak da go vyveda ;]
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
shift+ctrl+c ednovremeno gi pishesh i se poqvqva bql prozorec i tam pishesh motherlode i maxMotives max Motives e za vsi4ko da ti e zeleno tam spaneto i gluposti i posle go mahash toq beliq prozorec s escПървоначално написано от F4e_stz
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Как се инсталираха дрехите и прическите,които си дърпаш,че не бях играла от 2 години и нещо съм забравила![]()
Правиш папка Downloads в Моите документи\The sims 2 и там разархивираш всички изтеглени файлове. Играя откакто имам компютър симс 2.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Може да се напише и kaching (дава 1000 simoleons)Първоначално написано от BallFace
motherlode дава 50000.
Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
За Симс 2, а никъде не се споменава версията на авторката..
Други кодове, за по стари версии са: klapaucius и rosebud![]()
ХАХА НЕ СЕ ПОЯВЯВАМ ЛИ ЕМИ ТОЗИ ФОРУМ КЪМ,КОЙТО СЪМ ДАЛА ЛИНК..МОЖЕ ДА ПИТАТЕ СЪЩИТЕ НЕЩА,А НЕ ТУКА![]()
![]()
http://simsmodel.forumche.org/
Za sims modeli samo tuk!!!
Цъкни
Ето ти кодовете.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
а някои някви кодове за симс 8 в 1?
аз само росебуд знам за пари,ама само с 1000 ги увеличава и доста тряя си играеш да го напишеш няколко пъти
Здравейте!Аз реших да не правя нова тема за моя проблем със СИМС и дано това да не е по зле за мене!Може ли някоий да ми помогне,зна4и проблемат ми е такъв:
Знам как се инсталира играта,но сега имам некф проблем 1,3,4 диск са ISO файлове това е добре но без 2рий диск немога да я инсталирам,той е mdf :s![]()
и неми позволява с такув файл,някой може ли да ми го прати по skype или да ми даде линк, или да ми каже как да го превърна в ISO format формат.
Мерси предварително!
към тоя mdf файл трябва да има и един mds файл,който се отваря с ДТ и готоо
mdf=bin
mds=cue
образно казано
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
нямам такъвПървоначално написано от lmao
Здравейте моля помогнете ми !Ка4их си симс2 оба4е ми показва туй грешка:
Please insert the correct DVD-ROM,select OK and restart application.
Какво да направя ?
Не си сложила крак. Ако имаш допълнение, сложи крак на последното, което си инсталирала (пиши кое е допълнението, че не ми се копират толкова линковеПървоначално написано от nel4ety
). Ако имаш само Симс 2, изтегли този крак
http://4storing.com/wp2bd/8635e11c96...1afdaa8ce.html
Трябва да го сложиш в папката TSBin (ако има такъв файл, замести го). Папката е в траекторията на играта (т.е. примерно D:\Program Files\The Sims 2).