- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бръснене
Ами значи вчера ми беше първото бръснене...отдолу...и като се избръснах и си сложих автършейв...заболя ме yжасно много...и продължава да ме боли.Какво да правя??![]()
![]()
![]()
Може да ти е чувстителна кожата..тя отдолу попринцип си е чувствителна,ще ти мине..а,и между другото,използвай афтършейф за чувствителна кожа..и пяна за бръснене![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
1.Предполагам че си на 13-15 години
2.ТАМ ДОЛУ не се слага нито афтършейв нито парфюм нито нищо подобно,защото има пареща болка,не е само при тебе и на мен даже ми се е случвалоама все някакси трябваше да разбера.
и 3-то последно като съвет:
бръсни в посока надолу(ако не знаеше досега) всмисъл от корема към краката,а не обратното,защото ще се обринеш с пъпки за около седмица и ще изчезнат.(освен ако не си се бръснал с ножичка-най-добре със самобръсначка)
Едит:
Естествено,и пяна за бръснене ползвай
Хах.... кофти и аз бях си сложил афтършейф,но не ме заболя особено!Предполагам че ще ти мине! Успех
![]()
ima uprajnenie na iogite sys 4esan nastyrgan kato se obrysne6 az sym slagal neka kaejem 4e pareneto i bolkata sa 100 pyti po go silni taka 4e nqma za ko da se pretisnqva6 no sys odekolon ne e dobre...brysni se sys brasna4ka si4ko dr dra6ti i smadi
![]()
Следващия път не слагай афършейв, ами балсам за следбръснене![]()
ubuntu Tos Pat Ma Nakefi Brat4e![]()
![]()
![]()
много просто - сега търпиш, а следващия път няма да си удряш контра![]()
Do you speak Salsa? .......
афтършейв...? човек, използвай някакъв балсам или лосион![]()
Човек се учи от грешките си....Първоначално написано от fuck_life
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Ми по принцип съм съгласен,ама трябва да си зема бръсачка с 3 ножчета,че с тея,които са обикновени с по 2 нищо не става ако не е контра-космите са доста по малки,но все едно не съм се бръснал от 4 дена.Иначе аз всеки път си слагам одеколонПървоначално написано от lwsu
Малко е мазохистично,но е забавно
При това хубаво се напоявам за 15 минути ми минава
![]()
Абе я и аз да попитам-това,че не следващия ден ме сърби от контрата ли е или просто трябва да си слагам афтър шейв за чувствителна кожа?
Нормално да те щие. Нека да позная.. бръснато е на контра..да..при бръснене на контра космите се обръщат леко нагоре, затова се получават и понякога тея малки бели пъпчици..спокойно няма страшно. Ще те боли първите няколко пъти. В последствие при тъпо ножче ще те боли, но това е друго.
Don't tell me what I can or can't do !
що не земеш да пробваш с епилатора ?задължително после разкажи..
![]()
Е кажи ми как може да си сложиш афтършейв и да очакваш да не те пари . Ти като един приятел . Обръснал го , турил афтършейв и после се чуди защо топките му се белят 2 седмици !Там такива работи не се слагат. И не прави грешката да ги бръснеш на контра !
![]()
темата е от преди повече от половин година
предлагам да се заключи
А тъй даваите савети на човек искал ги преди половин година, сигурно дося се е бръснал милиони пъти ха![]()
All under heaven........
Първоначално написано от Remini
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Проблема е от бръсначката.... има едни наричат се SHTIHL или HUSGVARNA зимаш от тях... и жега.. направо от кръста се почваш... да не забравиш и ръцете, та случайно ако оживееш да не можеш да пишеш глупави теми...