.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Колко дълго беше????

Ок приятели....
    Питането е .... интересно...
    Ако сте момче.... колко дълго издържахте при първия си път???
    Ако сте момиче и сте била първа на някого колко дълго издържа той първия път???
    Интересно ми е да разбера колко е горе долу нормалното за първи път

Малко

Град
    Русе
    Определено много малко . . . може би ще преувелича, но ... 3-4 минути
    Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!

Някой друг?

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ей момци цокайте мастика да държите повече за да не ви излагат момите по форумите и пред приятелки след тва
    Аз нямам особен спомен бях в ужасен шок ... не знаех кво става
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Велико Търново
    ne sam pravila vse o6te sex,no moga da ti kaja ,4e parviqt pat e mn malko,dokato svikne6
    Руса кукличка

Град
    u nas
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Ей момци цокайте мастика да държите повече за да не ви излагат момите по форумите и пред приятелки след тва
    Аз нямам особен спомен бях в ужасен шок ... не знаех кво става
    Кво общо има мастиката? Или всякакъв алкохол върши работа.

do sega sam bila s dvama devstvenika s ediniq hodim otdavna ve4e..no i dvamata se prestaviha mnogo dobre izd1rjaha nad 30 min nqkade bez l1ja bez izmama

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от neils
    do sega sam bila s dvama devstvenika s ediniq hodim otdavna ve4e..no i dvamata se prestaviha mnogo dobre izd1rjaha nad 30 min nqkade bez l1ja bez izmama
    yay edni kazvat 4e pri tqh 3-4 min a pri drugi 30 ... po4ti edno i sa6to
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

e ne seriozno taka si be6e pone pri mene i s dvamata

ами някаде около 15-20 мин някаде там

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Entel
    С мастиката държиш до откат .... [200ml мастика]= [поне 2 часа лашкане]
    Аз си имам коктейлче 200 мента 200 мастка 2 ред була 4 бири ... и ела че ми трябваш ... След тва се хвали че е ебал дракон...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Малко издържа.

Аз си имам коктейлче 200 мента 200 мастка 2 ред була 4 бири ... и ела че ми трябваш ... След тва се хвали че е ебал дракон...

стига е сега ши са лъжем ли или ... ???

- алкохолният процент на ментата е 25%
    - алкохолният процент на мастиката е 47%
    ред була е енергиина напитка ....
    на бирата е 5%

и ти какво гледаш да си по пиян да не ти стане патката ли или отиваш да си напраиш кефа и евентуално на момичето

реално погледнато, колкото и да държиш на пиене ти мешиш алкохолите а нз. някои да не знае като ги омешиш какво става ...

това и на брачет ми да го кажеш дето е 6 годишен няма да ти повярва - ок ти може да ги изпиеш нищо не съм казал но да отидеш след това да е*еш ...

нека другите преценят

това е от мен

Град
    София
    3-4 минути макссссссс 10
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от sparco_sl

стига е сега ши са лъжем ли или ... ???

- алкохолният процент на ментата е 25%
    - алкохолният процент на мастиката е 47%
    ред була е енергиина напитка ....
    на бирата е 5%

и ти какво гледаш да си по пиян да не ти стане патката ли или отиваш да си напраиш кефа и евентуално на момичето

реално погледнато, колкото и да държиш на пиене ти мешиш алкохолите а нз. някои да не знае като ги омешиш какво става ...

това и на брачет ми да го кажеш дето е 6 годишен няма да ти повярва - ок ти може да ги изпиеш нищо не съм казал но да отидеш след това да е*еш ...

нека другите преценят

това е от мен

ПРинципно наистина е нереално братле ама нали знеш всичко е до организъм аз пия литър водка или уиски ставам и си тръгвам... ок пиех да сега тва не мога да го направя но съм го правил ... а сега не мога да го направя поради разни здравословни проблеми ....
    И другото доказателство е имам над 10 свидетела на бала ми на около литър уиски надух дрегер колко мислиш ми показа ... аз очаквах да гръмне но всъщност извади 0,3 . . . а тези които ме познават абсолютно могат да го потвърдят тва което съм написал ... изпивал съм литър водка и каса бира и съм се прибирал сам ... повече не ми се коментира по темата .... тва че някои се напиват от 2 бири а други от кило ракия не е повод за завист нито пък е голяма работа да изпиеш литър концентрат, не те прави по велик ....

Град
    в куза :)
    чувал съм че от мастиката ставаш по-"потентен" , но за влияние върху времетраенето на самия акт нищо не съм и подозирал .. ще зема да проверя

ami :S izdarja nqkade okolo 7 8 min i vs svurshi xix ama normalno ...1vi put

верно е тва за мастиката,ей

ами да ти кажа и аз държа на пиене и попринцип пия само водка и уиски и границата ми е някаде около литар на уискито е по малко около 600-700 грама ставам и си отивам но тук не говорим кои колко може да изпие а ти говориш че пиеш толкова и отиваш да правиш секс. не да спиш а да правиш секс ... погледни релано не ме интересува че имаш свидетели ок пии си ги да си жив и здрав да се научиш двойно повече да пиеш но ... нали тук говорим за друго ...

и аз си имам напонятие от това,все пак това работя ...

Сигурно няма да повярвате... повече от час, не знам точно колко.

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от sparco_sl
    ами да ти кажа и аз държа на пиене и попринцип пия само водка и уиски и границата ми е някаде около литар на уискито е по малко около 600-700 грама ставам и си отивам но тук не говорим кои колко може да изпие а ти говориш че пиеш толкова и отиваш да правиш секс. не да спиш а да правиш секс ... погледни релано не ме интересува че имаш свидетели ок пии си ги да си жив и здрав да се научиш двойно повече да пиеш но ... нали тук говорим за друго ...

и аз си имам напонятие от това,все пак това работя ...
    Ми принципно като пия алкохол и го пия с ред бул един вид се неутрализира поне при мен е така .... а особено уиски ред бул стигал съм до 15 и другия ден до 1 на обяд не мога да заспя ..
    И казваш да се науча повече ... не мога забранено ми е братле а иначе бих се навил да си направим един тест но нали ти казвам е са днес ми приключиха последните изследвания и не мога със закон ми е забранено за жалост ...
    Така че вече мога да се хваля че не пия
    Ти от колко време блъскаш ... и с кви буклуци се тъпчеш... ако искаш пищи на лично ...
    ?

40-45 минути и не свърших в крайна сметка
    Ще те мачкат, когато сам пожелаеш!

http://www.riva.bg/SouL4e

аз ли ами за сега с нищо

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

то аз и сега като го правя без презерватив не издържам много, особено ако съм по-възбуден... но като за 1 път, и 5-10 минути да е - нормално...
    Do you speak Salsa? .......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си