.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Училища в Пловдив

Здравейте, сладури ! Сега съм 8-ми клас и съм решила да кандидатствам тази година и можете ли да ми кажете някви готини училища в Пловдив без значение дали са гимназии или не.. Много ще съм Ви благодарна...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Училища в Пловдив

След 8ми в езиковите не можеш. Попринцип те са най-силните в Пловдив.

Можеш да отидеш в Търговската гимназия (ако имаш добри оценки) след 8ми клас там има хубави специалности.
    Има и доста други хубави училища с добри специалности, но трябва да кажеш към къде горе-долу си се насочила.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Пловдив
    Ела в Дървото
    РУТИ ДОВАРО!

Град
    Пловдив
    ами зависи какво искаш да учиш..и какво всъщност ти се отдава..наистина езиковите се водят елитни..но ако не ти вървят езиците.. х_Х Все пак избрала ли си си някои училища,за които искаш да кандидатстваш?
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

Град
    40 Miles from the Sun
    Ъъ, след 8ми клас няма голям избор. Ти се сети кога да кандидатстваш, с тея стачки .. А и как може да не знаеш къде искаш да учиш и въобще училищата, в които можеш да влезНеш след 8ми клас? Аз още в края на 6 клас знаех.

ми да -Търговската и изпита след 8 клас е само по математика

Ако искаш може и в Строителния,ама ако не ти върви добре математиката нз...то си е мн яко даскало

Three words.Eight letters.Say them and im yours..

Град
    #mainatown
    Търговската,Строителния,Дъ рвото,ТОХа,ТХВП-то.... Ако дъжиш на езиците май единствения вариант е да си в частно...
    Обичам само един човек и това съм аз.

Цитирай Първоначално написано от Fluffy^;pp
    ами зависи какво искаш да учиш..и какво всъщност ти се отдава..наистина езиковите се водят елитни..но ако не ти вървят езиците.. х_Х Все пак избрала ли си си някои училища,за които искаш да кандидатстваш?

Не само езиковите се водят елитни!!!Елитните училища в Пловдив се водят 6 : 3-те езикови ,Търговската, Математическата, и Хуманитарната.

След 8 клас има пак хубави места ,но избора ти е по малък..наи доброто е Търговската ако имаш хубави оценки или Строителния..

Re: Училища в Пловдив

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    След 8ми в езиковите не можеш. Попринцип те са най-силните в Пловдив.

Можеш да отидеш в Търговската гимназия (ако имаш добри оценки) след 8ми клас там има хубави специалности.
    Има и доста други хубави училища с добри специалности, но трябва да кажеш към къде горе-долу си се насочила.
    +1 Търговската гимназия си е мн яка
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от [iLLusioN
    ]Не само езиковите се водят елитни!!!Елитните училища в Пловдив се водят 6 : 3-те езикови ,Търговската, Математическата, и Хуманитарната.

След 8 клас има пак хубави места ,но избора ти е по малък..наи доброто е Търговската ако имаш хубави оценки или Строителния..
    Не е въпроса какво СЕ води елитно, а какво Е ...
    Каквото и да си говорим Руската и Английската са си най най...
    За руската се говорят по-добри неща даже.

Търговската и МГ са елитни(винаги съм чувала само добри неща за там) .. но след тази година далеч не са с добро име... тази година се влизаше в тях с 3.90+ по математика. (при положение, че балът там се образува УТРОЕНА оценката по мат + бел)

Френската е супер зле.. познавам страшно много хора от там - никой не е казал нищо положително нито за учителите, нито за самото образование.

А хуманитарната не се води към елитните.. води се към по-добрите, защото се учат езици и е гимназия.

Тази година заради тестовете бала падна маааалко по надоло..Търговската ,Математическата и 3те езикови СА си елитни а НЕ САМО че се водят елитни! а и тва за 3.60 по мат не е вярно хич!Под 4.50, не се приема6е по мат (така е заради тестовете ТАЗИ година) Руската и Англ са си елитни , но и Търговската си е елитна тъй като бала също беше висок и не всеки можа(и може) да влезе там!Не само езиковите са най най в Пловдив ,а 6-те които изброих (или поне 5те)!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Френската както казах не я броя..

А за 3.90то си е вярно.. лично изпитано

За МГ може но за ИКОНОМА не тя си остава елитна гимназия и една от най най в пловдив,и не всеки може да е там

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    С 3.90 се влиза... казах го и съм сигурна...

Но в МГ-то, а не в Иконома , МГ наистина бала беше много ама много нисък. .

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Оценките ми бяха 3.93 - мат и 5.73 - бел. Имах бал за паралеки на иконома. Не виждам зак'во да лъжа.. така си е

не лъжеш ,но предполагах 4е казваше за МГ,защото една моя приятелка има6е по мат 4.500(някъде)и по бел 4.400 (някъде) и не успя да влезе.затова твърдя

ние както сме се захванали вав форума даи по скаип 4е ще е по удобно

Ааа ама то не може в Хуманитарната след 8-ми клас Нали ?

Строителния е добре като за след 8 клас...даже много добре...ако ти върви математиката също и в Иконома... ( )

Ако не ти върви виж тея "неелитните"...

И да-в МГ-то тази година се е влизало много лесно...

В общи линии ти ги казаха
    Let the beats control your soul...

Първо многоо съм Ви благодарна за отговорите

Значи попринцип не съм от най-добрите по математика но имам доста хубави оценки

Мисля си за ТХВП-то Има ли някой да учи там и изобщо някакви мнение за тва даскало....

Според мен най-добре след 8 клас е да се учи в Търговската гимназия или в Строителния техникум. Но все пак е въпрос на интерес и амбиции. Ако смяташ, че хуманитарните науки ти допадат повече, може да учиш в гимназия. Там все пак след 8 клас се влиза значително по-лесно. Успешен избор

Какво ще кажете за ТХВП ???

Голям фен Аватара на 50cent
    незнам и аз съм 8 и ще кандидатствам за хранително вкусовата промишленост абе деда знам на мен ми харесва да готвя ти каквото изкаш това може да направиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си