- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училища в Пловдив
Здравейте, сладури !Сега съм 8-ми клас и съм решила да кандидатствам тази година и можете ли да ми кажете някви готини училища в Пловдив без значение дали са гимназии или не.. Много ще съм Ви благодарна...
![]()
![]()
![]()
След 8ми в езиковите не можеш. Попринцип те са най-силните в Пловдив.
Можеш да отидеш в Търговската гимназия (ако имаш добри оценки) след 8ми клас там има хубави специалности.
Има и доста други хубави училища с добри специалности, но трябва да кажеш към къде горе-долу си се насочила.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ела в Дървото![]()
РУТИ ДОВАРО!
ами зависи какво искаш да учиш..и какво всъщност ти се отдава..наистина езиковите се водят елитни..но ако не ти вървят езиците.. х_Х Все пак избрала ли си си някои училища,за които искаш да кандидатстваш?
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
Ъъ, след 8ми клас няма голям избор.Ти се сети кога да кандидатстваш, с тея стачки ..
А и как може да не знаеш къде искаш да учиш и въобще училищата, в които можеш да влезНеш след 8ми клас? Аз още в края на 6 клас знаех.
![]()
Ако искаш може и в Строителния,ама ако не ти върви добре математиката нз...то си е мн яко даскало
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Търговската,Строителния,Дъ рвото,ТОХа,ТХВП-то.... Ако дъжиш на езиците май единствения вариант е да си в частно...
Обичам само един човек и това съм аз.
Първоначално написано от Fluffy^;pp
Не само езиковите се водят елитни!!!Елитните училища в Пловдив се водят 6 : 3-те езикови ,Търговската, Математическата, и Хуманитарната.
След 8 клас има пак хубави места ,но избора ти е по малък..наи доброто е Търговската ако имаш хубави оценки или Строителния..
+1 Търговската гимназия си е мн якаПървоначално написано от Lady Death
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
Не е въпроса какво СЕ води елитно, а какво Е ...Първоначално написано от [iLLusioN
Каквото и да си говорим Руската и Английската са си най най...
За руската се говорят по-добри неща даже.
Търговската и МГ са елитни(винаги съм чувала само добри неща за там) .. но след тази година далеч не са с добро име... тази година се влизаше в тях с 3.90+ по математика. (при положение, че балът там се образува УТРОЕНА оценката по мат + бел)![]()
Френската е супер зле.. познавам страшно много хора от там - никой не е казал нищо положително нито за учителите, нито за самото образование.
А хуманитарната не се води към елитните.. води се към по-добрите, защото се учат езици и е гимназия.
Тази година заради тестовете бала падна маааалко по надоло..Търговската ,Математическата и 3те езикови СА си елитни а НЕ САМО че се водят елитни! а и тва за 3.60 по мат не е вярно хич!Под 4.50, не се приема6е по мат (така е заради тестовете ТАЗИ година) Руската и Англ са си елитни , но и Търговската си е елитна тъй като бала също беше висок и не всеки можа(и може) да влезе там!Не само езиковите са най най в Пловдив ,а 6-те които изброих (или поне 5те)!
Френската както казах не я броя..
А за 3.90то си е вярно.. лично изпитано![]()
За МГ може но за ИКОНОМА нетя си остава елитна гимназия и една от най най в пловдив,и не всеки може да е там
![]()
С 3.90 се влиза... казах го и съм сигурна...![]()
Но в МГ-то, а не в Иконома, МГ наистина бала беше много ама много нисък. .
Оценките ми бяха 3.93 - мат и 5.73 - бел. Имах бал за паралеки на иконома. Не виждам зак'во да лъжа.. така си е
не лъжеш ,но предполагах 4е казваше за МГ,защото една моя приятелка има6е по мат 4.500(някъде)и по бел 4.400 (някъде) и не успя да влезе.затова твърдя![]()
ние както сме се захванали вав форумадаи по скаип 4е ще е по удобно
![]()
Строителния е добре като за след 8 клас...даже много добре...ако ти върви математиката също и в Иконома... ()
Ако не ти върви виж тея "неелитните"...
И да-в МГ-то тази година се е влизало много лесно...![]()
В общи линии ти ги казаха![]()
Let the beats control your soul...
Първо многоо съм Ви благодарна за отговорите![]()
![]()
![]()
Значи попринцип не съм от най-добрите по математика но имам доста хубави оценки
Мисля си за ТХВП-то![]()
Има ли някой да учи там и изобщо някакви мнение за тва даскало....
![]()
![]()
![]()
Според мен най-добре след 8 клас е да се учи в Търговската гимназия или в Строителния техникум. Но все пак е въпрос на интерес и амбиции. Ако смяташ, че хуманитарните науки ти допадат повече, може да учиш в гимназия. Там все пак след 8 клас се влиза значително по-лесно. Успешен избор![]()
незнам и аз съм 8 и ще кандидатствам за хранително вкусовата промишленост абе деда знам на мен ми харесва да готвя ти каквото изкаш това може да направиш