- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- наи трудният предмет в училище?
Mайка ти,писна ми...Абе ти да не се представяш за мен,по дяволите???Първоначално написано от ^Miss_Independent^
И моят най-омразен предмет е физическо възпитание и спорт!!!И с мен всички си пускат лафчета,защото изобщо не мога да играя ВОЛЕЙБОЛ!!!Мразя колективни спортове,просто не мога да ги понасям...Не мога да хвърлям,не мога да хващам...Пълен ужас!
И аз съм играла известно време балет,но моят проблем не е като твоя.Аз съм слабичка и спортна,спортувам си сама за кеф,здраве и фигура,но така някой да ми казва какво да правя насила
...И поради всичко това ми остави 5!!!Провали ми дипломата-VII клас съм,щях да имам 6.00,ако не беше тази 5-ца!!!Сега имам 5,92
...А ме изпитва "уж"да си повишавам оценката,бях най-бърза от всички,изтормози ме и какво-накрая 5-същата оценка,която беше и преди да ме изпита!!!Да й се не види на церберката мръсна!!!
Физика, химия, немски! SUX
А относно география, биология,психология и т.н т`ва е просто сух текст дето ако не те мързи просто го учиш и т`ва е няма задачи, уравнения, преводи и т.н....
Най-лесен ми е английския.
9 клас съм
Математика,химия и география...По математика и химия са гадни даскалите,а географията просто не ме влече...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Историята и Географията.![]()
ROCK
ON!
himiq i biologiq![]()
Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me
matematika i fizika,mrazq giii![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Nai-mrazq zubarski predmeti => istoriq, himiq, etika i pravo ne sa za men
Физика и Химия..Просто не мога нищо да вдяна![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Математика-edini ko6mar
Химия-dva ko6mara
Физика-tri ko6mara
mrazq gi!!!spored men pove4eto ot polovinata sa 4isti gluposti,koito nqma izob6to da ni trqbvat prez jivota,nemoga da razbera za6to gi u4im nqkoi uroci![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Математика и физика-абсолютно нищо не разбирам,не ми се одава и това е.С какви усилия изкарах петици само аз си знам.![]()
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Математика(ама с мн усилия успях да си изкарам шестица)
Математиката в сравнение с биологията,химията и физиката е малка и мижава наука.За доказателство питайте колко учебника трябва да научат студентите-медици.
Мен ми върви горе-долу всичко.Иначе класиране по универсална трудност е следното:
1.Биология- следвайте медицина, за да се убедите колко е сложна и трудна за запомняне информацията.
2.Химия
3.Физика
4.История/Математика
Математика и история....![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Ами аз по принцип не обичам предмети, в които се използва мозъка...Тоест математика, физика, химия, история, география, биология, литература....ми май са тва!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Математика.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
и аз съм така..просто каквото и да правя-не мога и не мога..не че не внимавам в час,даже напротив,за разлика от отличниците..но просто това не е моя предмет..правото също не ми харесва..но това е може би защото случихме на кофти даскалка..предпочитам химия и биология...Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Въпреки, че съм завършил, казвам МАТЕМАТИКА! Ей тоя предмет ми е*а мамата 12 годиниСъщо и всички предмети произлизащи от него (технически).
А историята е супер яка и ми е любима, защо я мразите![]()
Алгебра и химия....
;]
Скапаната математика.
Счетоводството, Немския и Геометрията![]()
Някаде видях история лол , това е най-лесното.
Математика и химия ^^