- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Детска дискотека-къде в София?
abe hora kajete si va6to mnenie za diskotekite,za deckite po-to4no..na6iq klas mislime da hoime v amor ili double vision,az im kazah 4e e gadno v dvete,smisul sbivaniq postoqnno,ama te si darjat na svoeto..ta kajete pone kude spored va s e po-dobre,povtarqm za DECKITE stava vapros thx
Редактирано от Цвети, съгласно 7-ма точка.
Hodete se udavete v perlovskata reka, blizo e i do dvete=D>
Първо се пише деТСки, второ в ''Амор'' и ''Дабъл вижън'' е пълно с фешъни и псевдо фешъни, чалга, побоища и всякакви други тъпи неща, като цяло детските дискотеки са тъпи, но ''Bony's'' горе - долу става .. в смисъл то си е яко, но няма много хора. Ама като гледам къде сте решили да ходите май сте по чалгата, така че няма да ви е интересно.
mindscan
ходете си направете некой як купон некаде кво се занимавате с келеш парти
Абе аз живея на 350 км от София и знам че Амор и Дабъл Вижън са най-големия ташак, вие живеете в София и не знаете![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ъъъ побоища в детски дискотеки?
Баси...
МОЩНО ЖЕНСКИ БОЙ В АМОР!!!!![]()
![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
E чакай бе, вие ако имате 2 дискотеки, от които постоянно едната не работи, тука има повече дискотеки, от колкото таксита например.Първоначално написано от XceSS
Съживявам една стара тема, но моля запознатите да кажат КАКВО СТАВА??!!! Миналата събота реших да идем с приятелката ми на детска дискотека в БИВШЕТО "BONY'S" (в безистена на "Витошка" 1), сега се нарича клуб "THE BOUNCE".
Taм стават убийствени хип-хоп партита, DJ-ят пуска готина музика, а и хората хич не са малко... Каква беше изненадата ни, когато разбрахме от охранителя на безистена (един дядка), че клубът не работи вече трета седмица и не било ясно дали въобще ще проработи. Повече информация не ни даде, но на мен ми стана страшно гадно, защото този клуб съществуваше от едно 10 години. В началото бе Wild Wild West.
Някой има ли информация какво се случва и наистина ли повече няма да работи?Да не говорим за всички "После партита", които се организираха там .... това на ICE CUBE, на RAEKWON, уфф.
Очила-щори за най-върлите фенове!!
**Парти Shutter Shades** - само при мен.
Скайп: baywatch_24