.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Туй е мойта тема (2)

Добре дошли в "туй е мойта тема"!
    Темата на Уош, който умира от скука между двата мача от европейското.
    Та тук аз обсъждам всякакви аспекти на любовните ви терзания.
    Или още казано НЕортодоксалната гледна точка.

ТЕМАТА днес: Ревността.

Туй изгарящо чувство дето те глоджи посред нощите и ти топли стомашно-чревния тракт. Особено, когато знаеш,че гаджето е на купонче някъде и сигурно вече е друсана и тем подобни работи.
    Да си призная честно не съм много ревнив. По-скоро изпитвам ревност към чипса си, когато биде набелязан от група гладни другари, отколкото към някоя плодовита мацка.
    Защо така?
    Защото не вижам никакъв смисъл да се тревожа за нещо, което бяга от мене. Щом изневерява майната му.(виж при храната е друга работа. Тя си е твоя и е гадно да ти я крадат)
    Според това колко е ревнив някой може да ги разпределя на 3 типа:
    Много ревниви: тези хора не ти дават да излезеш на балкона и убиват всяка котка, която ти се отърква в крака. Ако сте от тях посетете психоаналитик.
    Ревниви:Нормалното чувство за принадлежност, което изпитва всеки човек. ДА мацката си е моя. Аз си я забих!!. Аз я гледах да се кълчи пред мене. ти няма да я взимаш наготово. Ако много често гаджето се застоява покрай някой младеж може да му пратите един отряд да го "респектират" малко. Както е казал Сталин "Има човек - има проблем,.Няма човек - няма проблем."
    Тотално не ревниви(анти-ревниви): Това са онези женчовци, които си мислчт, че като ревнуват са идеалните партньори. Стига се до крайности като. "ако ще излизаш с Гошо, изчакай да ти купя презервативи", или "Наско ти се обади и уговори срещата за два и ти прати много целувки". Тези хора няма да ги коментирам. Абе момчета време е да станете мъже.

И подяволите в края на "Туй е мойта тема" ще кажа. Ревността не е лошо нещо. Лошо е да не ти пука за другия, а висчко останало е чувство за принадлежност.

Други теми по-надолу: Изневярата
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Доста вярно но най - вече заради чипса ( както ми е едно от любимите).Много мразя някой да ми взема от чипса
    П.П.Доста правилно си казал всичко +11111
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Много готино си го обяснил и много
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    МЪЖЕ И ХРАНА НЕ ДЕЛЯ!!! Само някой да ми е пипнал Мечо или соления снакс и полудявам. Май съм тип Много ревнив

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    w0sh да не си се друсал пак?
    The Spark

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Малко.

и last.fm-ец

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Малко.
    е личи си..
    The Spark

Re: Туй е мойта тема

Ревността не е лошо нещо. Лошо е да не ти пука за другия.
    Ето това, Уош, с фуния да им го налееш в главата - няма да го разберат.

Впрочем аз мразя някой да ми яде от чипса повече, от колкото ям аз. Малко като Джоуи от 'Приятели' съм в това отношение, с разликата, че аз храна деля само с много близки
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на Spider4eto

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild

Впрочем аз мразя някой да ми яде от чипса повече, от колкото ям аз. Малко като Джоуи от 'Приятели' съм в това отношение, с разликата, че аз храна деля само с много близки
    е аз храната само с мъжо си я деля

Град
    7 hills..
    Аз пък деля всичко, с едно изключение.. НИКОЙ ДА НЕ МИ БАРА ШОКОЛАДИТЕ!!!
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto

е аз храната само с мъжо си я деля
    Е мъжо аз го включвам в графата 'много близки'.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

.........

Иначе т'ва накрая би'а. Хора, за това се продават домашни любимци - и скъпите, и евтините са ВАШИ.

Уош...принципно коментарите ти надминават и мойте по тъпотия обаче бях сигурен че не си чак толкова тъп Доста от нещата са правилни...и да речем че са казани по интересен начин което ги набива в главите на хората...co0L
    И за да се изкажа и аз КУР ЗА Левски и ЦСКА ЛИТЕКС ВЗЕХА КУПАТА

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    7 hills..
    аз искам да добавя че думата "ТУЙ" също е много яка
    The Spark

w0sh лично на мен темата много ми допада
    Ревнува само този,който го е страх да не загуби това което не е притежава
    Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!

Цитирай Първоначално написано от zaikooo
    Е как ще загубиш нещо, което не притежаваш?
    ~

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Аз пък деля всичко, с едно изключение.. НИКОЙ ДА НЕ МИ БАРА ШОКОЛАДИТЕ!!!
    Аз също не си деля шоколада с никой а пък за гаджето ми да не говорим.Аз дори бившите трудно си ги давам някой особено ако този някой е моя фр.Следвам тезата "Моето си е мое чуждото общо!"
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

аз су6то
    ¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    Темичката е яка бравос
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Za chips-a mai po s1m stisnata ot kolkoto za 6okoladite in4e... da revnostta ne e hubavo ne6to.. az li4no revnuvam ama ne s1m ot nai revnivite... naprimer ne moje da me podrazni .. ako Toi govori ne6to za predi6nite mu ili ne6to takova s koeto da si misli 4e me drazni .. ne s1m revniva tolkova.. pove4e s1m na principa " Revnuva tozi, koito ne dava svoboda na sebe si "

Град
    somewhere over the rainbow
    "Моето си е мое чуждото общо!" и аз често го използвам,не че не бих си дала сандвича от KFC на гаджето,обаче те пък много свикват така.

Цитирай Първоначално написано от zaikooo
    Е как ще загубиш нещо, което не притежаваш?
    Ами примерно гаджето ти не е твоя собственост и те е страх да не го загубиш.АКо го притежаваш няма да те е страх да го загубиш и така... бла бла а бе нещо такова трябва да е
    Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Днес отново между двата мача имате честта да четете продължението на "туй е мойта тема" с Автор Уош.
    Тук обсъждаме прояви на любовния живот у тииновете и подобните животни.
    Аз ви представям НЕлирическия поглед върху нещата.

ТЕМАТА днес е :Изневярата

В днешно време от младите двойки все по-често се очаква да берат гроздето само и единствено от тяхното лозе. Пък то ставая точно обратното. Може да забележим изумителната честота на събитията, които включват много сълзи, разбити сърца и тем подобни измислици.
    Защо?
    Защото изневеряващият винаги е или много тъп, или много умен.
    Обяснявам
    Представете си,че сте тъпа мацка. Аз примерно ходя с вас, обаче вие не можете да разберете и половината сложни изречения, които аз употребявам. Следователно, колкото и да ви харесвам рано или късно ще ми теглите една майна на ум и ще хойкате по чуждите лозя(да знам,че прекалявам с метафората)
    Другия вариант се състои в това ,че умният човек(визирам себе си) е достатъчно Ентелигентен, за да чете партньора си като отворена книга = скука =изневяра.
    Как да избегнем извънсезонния гроздобер?
    1.Разнообразие. Даааа това е разковничето. Не ви ли писна де седите по пейките в парка или да се натискате след някой романтичен филм? Пробвайте неща, включващи по-малко кафенета и знчително повече екстремни преживяванеия. Любимото ми беше като се загубихме нарочно в гората. Беше забавно.
    2. Секс
    3.В случай на неуспех при точки едно и две прилагате точка две, докато не получите схващане.

Според това кой колко грозде яде хората се делят на 3 вида.
    Изневеряващи: Това сме аз и ти и всички в околовръст от 400000 км. Да всеки изневерява по един или друг начин, а понеже сме и християни(една особено тъпа религия ако смея да изкажа мнение) прелюбодействаме дори и с помисли.
    Много изневеряващи:Тези индивиди бъркат в чуждото бурканче просто за спорта, или за да усетят тръпката, която може да им бъде доставена и от един обкновен оголен кабел и кофа вода.
    Идиоти:Това са хората, които толкова рядко си хващат гадже, че го пазят като очите си. Те се стремят да правят минимален брой грешки. Също така те най-често са анти-ревнивци и хора с ниско самочувствие. В изневерите имат по-малко опит и от поничка с конфитюр.Ако искате сигурна и задължително скучна връзка- те са хората. (друг е въпроса ,че на тях често им изневеряват)

Краен извод за изневерите: и те са нещо съвсем в реда на нещата. Когато изневерите не се обръщайте назад и не очаквайте побесняла тълпа с вили и търмъци да вика "Разпни го!!". Просто се гответе да ви приемат като средностатистически прелюбодеец.

и last.fm-ец

Супер фен
    бате ти си социопат... излез малко, срещни се с мацки вместо а пишеш тъпи теми в тоя мега тъп форум, не си толкова глупав всъщност, ама имаш сериозен проблем

аре мача...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от assd
    бате ти си социопат... излез малко, срещни се с мацки вместо а пишеш тъпи теми в тоя мега тъп форум, не си толкова глупав всъщност, ама имаш сериозен проблем

аре мача...

Батето учи за изпити, за да не стане общак.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си