Днес една френдка от моя клас донесе една книга за секса и имаше въпроси на читатели и някакъв редактор който им отговаря ... Няколко наистина си струва да се чуят ...

Първо:
"Аз съм на 13 год. и имам брат на 3, който постоянно говори за секс! Дори ми е казвал:
- Хайде да пъхнем пишлето в дупенцето?!
Какво трябва да направя ... да кажа ли на родителите си?"

Второ:
"На седем год. и веднъж едно 8 годишно момче си мушна ръката в пликчетата ми и започна да ме разтрива!Хареса ми!Правеше го в продължение на 6 седмици и когато престана аз продължих сама ... Притеснявам се защото няколко човека ме видяха докъто го правя, а всъщност аз самата не знам какво е това и защо го правя???Моля помогнете ми?"

Трето:
"На 12 години съм и съм влюбена в 89 годишен съсед ... Той е много мил и внимателен с мен и аз много го харесвам... а и дори той не изглежда изобщо на тази възраст!!!Какво да правя ... искам да му кажа?!?!?!"

П.П. : Това са извадки от книга на английски или американски автор, така че малоумните дечица не са българчета ... Май не само ние се почваме от рано или пък имаме извратени представи

Просто дайте коментар по случките, а ако се сетя кви други имаше ще ги постна и тях