- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Неподходящ маникюр за невръстни госпожици !
Здравейте ! Като тичах днес сутринта видях едно момиче на 12 (от моят квартал е и знам ,че е на толкова , но не се познаваме лично , освен това си личи , че е малка) и се загледах в ноктите и . Забелязах ,че е с изкуствени нокти (пластмасови от магазина "По лев" , който е наблизо) . Бяха дълги поне 1 см над пръста в крещящо оранжево . Не е мяо работа да коментирам чуждия външен вид , но ми се стори смешно .![]()
Та сега въпросът ми към вас , млади дами е : според вас какъв цвят лак трябва да носи едно дете за да не изглежда нелепо ? Надявам се темата да е интересна и както обикновено ще помоля без излишен спам , от хората на които темата не допада !![]()
![]()
![]()
![]()
Само да кажа, че почти всички момичета на тази възраст са си слагали такива нокти. Защо? Защото са евтини и сами могат да си ги купя, а и защото искат да имат като ноктите на мама, леля или някоя какичка. По принцип не харесвам много дълги нокти, а и вече им мина модата. Аз преди си слагах някакъв съвсем бледо розов лак. Никога не съм ги слагала тея нокти, въпреки че имах такова желание!
И според мен е нелепо и смешно малко момиче-дете да ходи с изкуствени ноктиА за цвета-мисля че розово или някакво перлено е добре
![]()
Когато бях на 11-12 си слагах лак в много бледи цветови или безцветен/тогава бях примерно детенце и не можех да си понеса укорителния поглед на учителите ми, отправен към девойките с крещящ маникюр/
А сега вече си избирам мвого внимателно лаковете.
Имам хубави нокти и рядко залагам на тея бледите нюанси.
Изкустмените нокти и ли пък дългите ноктопластики въобще не са ми по вкуса.Да не говорим за съчетанието между малолетна девойка и такива джаджи-нелепо и смешно е!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аз започнах да се лакирвам сравнително късно.но харесвам дълги нокти,харесвам и всякакви лакове![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
С дълъг маникюр съм,слагам ярки лакове,също така черното много ми допада.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Няма нищо лошо в тва да се грижиш за външния вид на ноктите си.Аз също съм с ноктопластика и бих казала,че ноктите са ми доста дълги,но 12-13 годишни момиченца не мисля,че трябва толкова да се гласят,чак пък изкуствени ноктиНо дори и да са такива,поне да не са мн дълги и да слагат по-светли цветове.Иначе аз на тези години въобще не съм се лакирала, а и да съм е било само с безцветен лак
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Ами и аз на тая възраст съм искала дълги и красиви нокти с секви екстри по тях ама не съм си ги правила. Тогава бях само с безцветен и нищо повече не си позволявах. Е, сега имам супер нокти, но не мога да се лакирам сама и ходя на маникюр винаги и са ми супер поддържани.А за цвеовете: залагам на матовите цветове, не обичам перлените. Експериментирам
![]()
Edno momi4e na 12 (kakvoto sam az) moje da si slaga vsqkakvi lakove,stiga da ne izglejda kato palq4o i da ne sa i prekaleno dalgi.Eto naprimer az imam nokti do kraq na prasta mi ,nai-4esto sam s 4eren lak i mislq 4e e hubavo.![]()
Държа да отбележа, че тези нокти се лепят и при махането им нокътя изглежда ужасно. И това е в най- добрия случай. На 12годишни деца биха им отивали перлени лакове, но не и наситени- просто изглежда смешно.
Първоначално написано от ^Santra^
Lof YAaA..!
Аз съм на мнение,че цвета на лака не зависи от възрастта,а от облеклотоТ.Е. Ако е била с някоя изкрящо оранжева блузка или панталон няма никакъв проблем,но ако е в зелено (например
) ще е меко казано УЖАСНО!!!
На тези години въобще не ползвах лак, камо ли крещящи цветове+изкуствени нокти! Че аз дори и сега се лакирам семпло, в по-телесни цветове, ако съм с нещо изрисувано, то е нежно цвете или някоя друга линийка. Въпрос на вкус е, но все пак дете на 12 години да ми ходи като така... не го приемам. И то да беше само с нокитете... здраве му кажи![]()
Ем , тя беше с лилав потник на бели точки и жълт панталон , така със сигурност и и "отиваше" много !Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
Ами не ме радва като видя такова нещо, но какво да се прави...
Аз кято бях на 12 рядко се лакирах и когато го правех залагах на светли перлени цветове или бледо розово, слонова кост, а най-често ползвах безцветен заздравител. Това е... А за изкуствените нокти, които дори не мога да си представя как ще стоят на малки детски пръстчета, няма нужда да коментирам... Въпреки че като се замисля някои от сегашните 12-годишни изглеждат по-големи и от мен, но... както и да е.
Аз най обичам църно.![]()
Така... оня ден бях на McDonalds... по едно време влезе нек'во стадо от лапета на максимум 11-12 годинки. Една от тях беше гримирана адски смешно... цялото и око (не само клепачите, почти до веждите стигаше) бе омазано със сини сенки и въобще не отиваха на цвета на кожата й), други пък бяха с направо цигански червила.. Изключително смешна гледка беше, но от друга страна бързо се изнесох, щото ми донесоха поръчката..Току виж я върна в ужасен вид.
![]()
![]()
zavisi ot rakata,o izkustvenite nokti kato cqlo ne gi haresvam,kamo li za dete,a za cvqt na lak nikoga ne sam haresvala qrkte ,a po-skoro telesnite
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
+1Първоначално написано от ^Santra^
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
ае стига сте обсъждали останалите бе. гледай си в своята паница.
всеки ше си слага какъвто лак иска. ше се облича както си иска.. нечие мнение нищо няма да промени
жалко,че не го разбирате. :/
Ем , понеже ми стана странно за това реших да разбера какво мислите и вие по този въпрос , иначе не си позволявам да коментирам чуждия външен вид , защото ми е пределно ясно ,че всеки е различен и има различни предпочитания !Първоначално написано от extreme_
![]()
Честно казано АБСОЛЮТНО всякакъв цвут лак стои сладко,независимо от възрастта(на младите де хаха),при условие,че ноктите са къси.
Лятната ваканция 5ти срещу 6ти клас се лакирах в мн ярки цетове и имах доста дълги нокти за възрастта си. Като си спомня ми се струва супер смешно защото не бих тръгнала сега така но поне ги съчетавах с дрехите сиСестра ми си лепеше изкуствени нокти още на 10! Мн беше смешно ама деца...
Та мисля че всеки минава през такива периоди на кич и безвкусица и по-добре на 12 от колкото на 16. Имам съученички на които родителите им не са им разрешавали да се лакират, да си лепят нокти, да се гримират като са били малки и сега като са на 18 се възползват от свободата си и се лакират в ярко оранжево, ходят на училище силно гримирани... Никакъв усет нямат.
На мен ми е все есно как ходят другите особено пък малките деца. Те просто искат да изглеждат големи.
аз пък много харесвам лакове в такива изкрящи цветове
ама дълги нокти не ме кефат
особено ако са изкуствени
Бледи цветове...Какви са тия червени, оранжеви, наситени, тъмни цветове за малки госпожички..
Ми не им отива, това е!