.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Sw0rDz
    и аз имам голяма слабост към блондинки :P
    цялото мъжко поколение има.аз наи много , като видя руса и гледам като гьон губя си акъла
    Чувствам се отритната,нежелана,грозна, есексапилна,непроницателн а,безтегловна(това не знам защо),пренебрагната,нещаст а,съсипана и второстепенна .
    Anyway,молиш някоя от тези 15 момичета да те запознае със своя приятелка и всичко е пушка.

Град
    София
    Точно тея, които не ги искаш сега - след време може да ги искаш. Ако не си хвани едно от хилядата.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    pz city
    пич отиваш на диско пускаш въдиците и чакаш мацките да се хванат .... сега е момента да си бройкаш мацките докато живота ти е лесен сега си свикнал тате носи,мама меси после хич не е готино ..... ако нищо не става съжелявам .... мини през някоя не чак толкова готина да се разработиш и е важно да се научиш да лъжеш много добре ще ти е от полза

welcome to the club
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    на Mr.Sex май му се прави Sex ама нещо не му връзват .. кофти
    бтв верно иди до гарата или неко шосе, по-голямо ... може да извадиш късмет да си хванеш не само курве ми и някоя болест с него .. ама то едното върви като бонус с другото ..

еми що не помолиш тея твойте приятелки да те запознаят с др моми4ета...излизай пове4е и любовта все от някъде ще те връхлети.успех

Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    пич отиваш на диско пускаш въдиците и чакаш мацките да се хванат .... сега е момента да си бройкаш мацките докато живота ти е лесен сега си свикнал тате носи,мама меси после хич не е готино ..... ако нищо не става съжелявам .... мини през някоя не чак толкова готина да се разработиш и е важно да се научиш да лъжеш много добре ще ти е от полза
    и моля те,не взимай пример от тоя щото аз за 1 лъжа и край,вси4ко свършва

Голям фен Аватара на Remini

Re: Отчаян съм....

Цитирай Първоначално написано от Mr.Sex
    Първо здравейте на всички.Знам че ви е тъпо да четете такива истории но исках да си излея някаде мъката.Значи вече почти от година не мога да си хвана гадже обличам се добре излизам по кафета глупости но даскалото в което уча има сигурно 15 момичета и 1000 момчета в квартала където живея отново само момчета и няколко момичета с които сме само приятели и не искам да има нещо повече с тях. Даите ми някаква идеика че ми е много кофти сам ...
    ПП:Почти на 16 години съм
    Е ако имаше пазар за гаджета,това щеше да е идеалното място за теб.

Според мен излизайки по дискотеки или някакви др подобни мероприятия
    би бил идеалният начин да намериш нещото което търсиш.
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Цитирай Първоначално написано от Remini
    Първо здравейте на всички.Знам че ви е тъпо да четете такива истории но исках да си излея някаде мъката.Значи вече почти от година не мога да си хвана гадже обличам се добре излизам по кафета глупости но даскалото в което уча има сигурно 15 момичета и 1000 момчета в квартала където живея отново само момчета и няколко момичета с които сме само приятели и не искам да има нещо повече с тях. Даите ми някаква идеика че ми е много кофти сам ...

Сега лятната ваканция тва ще правя няма се прибирам по цяла вечер дано подейства @Човекът_с_въпроса пич не е за единия секс ако е за това мога да си намеря но не е това....

амиииии за 8246323498234 път пиша мнение на подобна тема....и съм на мнение че не си намерила точния човек но не се вайкай не ти трябва някои идиот да те дразни..
    XOXO...

Цитирай Първоначално написано от Remini

Сега лятната ваканция тва ще правя няма се прибирам по цяла вечер дано подейства @Човекът_с_въпроса пич не е за единия секс ако е за това мога да си намеря но не е това....
    Ако можеше нямаше да хленчиш тука...казах ти оди ебни 2-3-4-5-6 пъти и ще ти стане гот...после сичко се нарежда от самосебеси...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си