- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм....
Чувствам се отритната,нежелана,грозна, есексапилна,непроницателн а,безтегловна(това не знам защо),пренебрагната,нещаст а,съсипана и второстепенна .Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Anyway,молиш някоя от тези 15 момичета да те запознае със своя приятелка и всичко е пушка.![]()
Точно тея, които не ги искаш сега - след време може да ги искаш. Ако не си хвани едно от хилядата.
Don't tell me what I can or can't do !
пич отиваш на диско пускаш въдиците и чакаш мацките да се хванат .... сега е момента да си бройкаш мацките докато живота ти е лесен сега си свикнал тате носи,мама меси после хич не е готино ..... ако нищо не става съжелявам .... мини през някоя не чак толкова готина да се разработиш и е важно да се научиш да лъжеш много добре ще ти е от полза
welcome to the club
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
на Mr.Sex май му се прави Sex ама нещо не му връзват .. кофти![]()
бтв верно иди до гарата или неко шосе, по-голямо ... може да извадиш късмет да си хванеш не само курве ми и някоя болест с него .. ама то едното върви като бонус с другото ..![]()
еми що не помолиш тея твойте приятелки да те запознаят с др моми4ета...излизай пове4е и любовта все от някъде ще те връхлети.успех
и моля те,не взимай пример от тоя щото аз за 1 лъжа и край,вси4ко свършваПървоначално написано от PePeLePew
![]()
Е ако имаше пазар за гаджета,това щеше да е идеалното място за теб.Първоначално написано от Mr.Sex
Според мен излизайки по дискотеки или някакви др подобни мероприятия
би бил идеалният начин да намериш нещото което търсиш.
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Сега лятната ваканция тва ще правя няма се прибирам по цяла вечер дано подейства @Човекът_с_въпроса пич не е за единия секс ако е за това мога да си намеря но не е това....Първоначално написано от Remini
амиииии за 8246323498234 път пиша мнение на подобна тема....и съм на мнение че не си намерила точния човек но не се вайкайне ти трябва някои идиот да те дразни..
![]()
XOXO...
Ако можеше нямаше да хленчиш тука...казах ти оди ебни 2-3-4-5-6 пъти и ще ти стане гот...после сичко се нарежда от самосебеси...Първоначално написано от Mr.Sex