.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

козметика за лице

Здравейте, искам да се посъветвам с вас по един въпрос. Вчера ходих в една аптека и разглеждах продуктите за почистване на лице. Да отбележа, че аз съм с проблемна, чувствителна, комбинирана кожа, с черни точици и пъпки и искам нещо наистина хубаво против проблемите, но и да не изсушава кожата. Понеже гледах, че продуктите на Гарниер, Нитроджина, Нивеа, Лореал и т.н. и не мога да реша кой. Ако някой е особено доволен от някоя марка, моля да ми дадете съвет.
    Не че не мога да отида до първата аптека и да експериментирам сама, но не ми са дават поредните 10-12 лв. за нещо което не е хубаво.
    Благодаря предварително

Град
    Blood city
    na4i na Нитроджина visibly clear , toi e losion , az go polzvam i sum mnogo dovolna , ima spirt no nqma da te izsu6i spokoino , ako si puber maha akne i 4erni to4ki no ako go polzva6 4esto kakto az pravq , kojata ti 6te umekni i stava vse edno hodi6 s fonduten
    You can agree with me , or.. you can be wrong !

A онзи продукт 2 в 1 на нитроджина хубав ли е?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Билка с краставица и пъпеш - взех си го уж да си махам грима, но е страхотно...махна ми черните точки, както никои продукт преди това не е успявал да направи и като цяло намаля омазняването на кожата (и моята е комбинирана)
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Добрич :o)
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    Билка с краставица и пъпеш - взех си го уж да си махам грима, но е страхотно...махна ми черните точки, както никои продукт преди това не е успявал да направи и като цяло намаля омазняването на кожата (и моята е комбинирана)
    +1 И тоника и гела имам и са просто невероятни

Град
    Ямболъ
    Clean & Clear Exfloating той е малко груб и си чистя само носа и брадичката за да избегна натрупване на трънчета мръсотий и т.н.
    Clean & Clear Advantage - цялото лице отпушва порите и почиства
    Крем Здраве
    И Bilka.
    Love is a...hard feeling

nexx4y.aha.bg

Град
    Blood city
    Цитирай Първоначално написано от Moonlight_88
    A онзи продукт 2 в 1 на нитроджина хубав ли е?
    hubav e , ama ne e 4ak tolko efektiven , ne znam zavisi ot vida na kojata
    You can agree with me , or.. you can be wrong !

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    А този тоник за почистване на грима как му е името?Билка с краставица и пъпеш?И колко струва горе-долу?

Аз по едно време съм с чиста кожа,после ми се появяват пъпки и седмици не се махат...

Днес си купих гела за почистване Билка, струваше 3.25, а тоника е даже по-малко. Но първо реших да изпробвам гела да видя дали ще ми се чувства добре кожата. И да ви кажа измих си лицето преди около 2 часа и още си го чувствам чистичко като току-що измито. Не ми опъва кожата както тия специализираните за акне. да не говорим как яко мирише! Направо е супер!
    Благодаря ви, мацки за съвета.

Град
    Велико Търново
    vzemi si nqkakav losion za po4istvane na lice .a specialno za 4ernite to4ki si ima specialni kremove.popitai v aptekatta i 6te razbere6 pove4ko.
    Руса кукличка

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз съм доволна от серията на евелин pure control! използвам измиващия гел,тоника и матиращ крем..
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Айде някоя от вас да ми напише какви са съставките на гела и тоника тоника...

Град
    na kraq na sveta ili v tvoeto sarce
    clean&clear. много са добри и съответно си избираш точно за какво ти трябва. откакто ги използвам нямам проблеми. има и едно малко гелче, на което пише че намалява пъпките до 4 часа то е просто перфектно. ако ми се появи пъпка, слагам го вечерта и на сутринта и просто леко петънце...
    Tell me baby when I hurt you
    Do you keep it all inside
    Do you tell me all's forgiven
    And just hide behind your pride

Град
    Sofia
    Аз съм много много доволна от продуктите на Гарниер...

Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    http://www.krasnaya-bg.com/bilka/bg/bilka2.html
    Ам мен ме интересува какво пише на гърба на гела

Използвала съм и Лореал и Гарниер и Neutrogena и Виши... и без резултат.В момента ползван серията за проблемна кожа на Eucerin (гела за лице и хидратитащ крем)

Много съм доволна.Крема матира и хидратира идеално.Заслужава си парите!А тея марки козметики които са по 10-15 лева не струват.Няма смисъл да си даваш парите за глупости.Събери си 20-30 лева и си купи нещо качествено което да си струва.

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    zna4i az bqx s mnogo problemno lice,vzex si seriqta na LOREAL-PURE ZONE i sam adski ama adski dovolna

Цитирай Първоначално написано от Liar
    ЕЕЕЕ НАЧИ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА НАПИШЕ КВИ СА СЪТАВКИТЕ!!!!БРАВО БЕ!!!!

Град
    София
    И аз съм доволна от Билка
    Smile!?

Град
    Добрич :o)
    Разни глупости на английски.. Sodium,Aqua Methylparaben и такива още много Кое по-точно те интересува?

na l`oreal i na vichy sa dosta dobri produkti..a i principno kakvato i da e markata produktite za premahvane na 4erni to4ki izsushavat osobeno maskite i t.n. zatova si vzemi hidratirashto krem4e za tezi o4astaci koito 4ustvash 4e sa suhi i gotovo ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Цитирай Първоначално написано от kathryn
    clean&clear. много са добри и съответно си избираш точно за какво ти трябва. откакто ги използвам нямам проблеми. има и едно малко гелче, на което пише че намалява пъпките до 4 часа то е просто перфектно. ако ми се появи пъпка, слагам го вечерта и на сутринта и просто леко петънце...
    razkaji pove4e za tva gel4e-kade se prodava,kolko struva,kak to4no se kazva-vsi4ko

Разни глупости на английски.. Sodium,Aqua Methylparaben и такива още много Кое по-точно те интересува?
    Даа точно тези работи ме интересуват Какво пише още?Щот тия парабени не са мн полезни =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си