- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- козметика за лице
Здравейте, искам да се посъветвам с вас по един въпрос. Вчера ходих в една аптека и разглеждах продуктите за почистване на лице. Да отбележа, че аз съм с проблемна, чувствителна, комбинирана кожа, с черни точици и пъпки и искам нещо наистина хубаво против проблемите, но и да не изсушава кожата. Понеже гледах, че продуктите на Гарниер, Нитроджина, Нивеа, Лореал и т.н. и не мога да реша кой. Ако някой е особено доволен от някоя марка, моля да ми дадете съвет.
Не че не мога да отида до първата аптека и да експериментирам сама, но не ми са дават поредните 10-12 лв. за нещо което не е хубаво.
Благодаря предварително![]()
na4i na Нитроджина visibly clear , toi e losion , az go polzvam i sum mnogo dovolna , ima spirt no nqma da te izsu6i spokoino , ako si puber maha akne i 4erni to4kino ako go polzva6 4esto kakto az pravq , kojata ti 6te umekni i stava vse edno hodi6 s fonduten
![]()
You can agree with me , or.. you can be wrong !
A онзи продукт 2 в 1 на нитроджина хубав ли е?
Билка с краставица и пъпеш - взех си го уж да си махам грима, но е страхотно...махна ми черните точки, както никои продукт преди това не е успявал да направи и като цяло намаля омазняването на кожата (и моята е комбинирана)![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
+1 И тоника и гела имам и са просто невероятниПървоначално написано от alice sw
![]()
Clean & Clear Exfloating той е малко груб и си чистя само носа и брадичката за да избегна натрупване на трънчета мръсотий и т.н.
Clean & Clear Advantage - цялото лице отпушва порите и почиства
Крем Здраве![]()
И Bilka.
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
hubav e , ama ne e 4ak tolko efektiven , ne znam zavisi ot vida na kojataПървоначално написано от Moonlight_88
![]()
You can agree with me , or.. you can be wrong !
А този тоник за почистване на грима как му е името?Билка с краставица и пъпеш?И колко струва горе-долу?Първоначално написано от alice sw
Аз по едно време съм с чиста кожа,после ми се появяват пъпки и седмици не се махат...
Днес си купих гела за почистване Билка, струваше 3.25, а тоника е даже по-малко. Но първо реших да изпробвам гела да видя дали ще ми се чувства добре кожата.И да ви кажа измих си лицето преди около 2 часа и още си го чувствам чистичко като току-що измито.
Не ми опъва кожата както тия специализираните за акне. да не говорим как яко мирише! Направо е супер!
Благодаря ви, мацки за съвета.![]()
vzemi si nqkakav losion za po4istvane na lice .a specialno za 4ernite to4ki si ima specialni kremove.popitai v aptekatta i 6te razbere6 pove4ko.![]()
Руса кукличка
аз съм доволна от серията на евелин pure control! използвам измиващия гел,тоника и матиращ крем..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
garnier 3 in 1
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Айде някоя от вас да ми напише какви са съставките на гела и тоника тоника...
clean&clear. много са добри и съответно си избираш точно за какво ти трябва. откакто ги използвам нямам проблеми. има и едно малко гелче, на което пише че намалява пъпките до 4 часа то е просто перфектно. ако ми се появи пъпка, слагам го вечерта и на сутринта и просто леко петънце...![]()
![]()
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
Аз съм много много доволна от продуктите на Гарниер...![]()
Ам мен ме интересува какво пише на гърба на гелаПървоначално написано от LittLe{}BuNnY
![]()
Използвала съм и Лореал и Гарниер и Neutrogena и Виши... и без резултат.В момента ползван серията за проблемна кожа на Eucerin (гела за лице и хидратитащ крем)
![]()
Много съм доволна.Крема матира и хидратира идеално.Заслужава си парите!А тея марки козметики които са по 10-15 лева не струват.Няма смисъл да си даваш парите за глупости.Събери си 20-30 лева и си купи нещо качествено което да си струва.
zna4i az bqx s mnogo problemno lice,vzex si seriqta na LOREAL-PURE ZONE i sam adski ama adski dovolna
ЕЕЕЕ НАЧИ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА НАПИШЕ КВИ СА СЪТАВКИТЕ!!!!БРАВО БЕ!!!!Първоначално написано от Liar
Разни глупости на английски.. Sodium,Aqua Methylparaben и такива още многоПървоначално написано от Liar
Кое по-точно те интересува?
![]()
na l`oreal i na vichy sa dosta dobri produkti..a i principno kakvato i da e markata produktite za premahvane na 4erni to4ki izsushavat osobeno maskite i t.n. zatova si vzemi hidratirashto krem4e za tezi o4astaci koito 4ustvash 4e sa suhi i gotovo ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
razkaji pove4e za tva gel4e-kade se prodava,kolko struva,kak to4no se kazva-vsi4koПървоначално написано от kathryn
![]()
Даа точно тези работи ме интересуватПървоначално написано от LittLe{}BuNnY
Какво пише още?Щот тия парабени не са мн полезни =)