- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Туй е мойта тема (2)
Добре дошли в "туй е мойта тема"!
Темата на Уош, който умира от скука между двата мача от европейското.
Та тук аз обсъждам всякакви аспекти на любовните ви терзания.
Или още казано НЕортодоксалната гледна точка.
ТЕМАТА днес: Ревността.
Туй изгарящо чувство дето те глоджи посред нощите и ти топли стомашно-чревния тракт. Особено, когато знаеш,че гаджето е на купонче някъде и сигурно вече е друсана и тем подобни работи.
Да си призная честно не съм много ревнив. По-скоро изпитвам ревност към чипса си, когато биде набелязан от група гладни другари, отколкото към някоя плодовита мацка.
Защо така?
Защото не вижам никакъв смисъл да се тревожа за нещо, което бяга от мене. Щом изневерява майната му.(виж при храната е друга работа. Тя си е твоя и е гадно да ти я крадат)
Според това колко е ревнив някой може да ги разпределя на 3 типа:
Много ревниви: тези хора не ти дават да излезеш на балкона и убиват всяка котка, която ти се отърква в крака. Ако сте от тях посетете психоаналитик.
Ревниви:Нормалното чувство за принадлежност, което изпитва всеки човек. ДА мацката си е моя. Аз си я забих!!. Аз я гледах да се кълчи пред мене. ти няма да я взимаш наготово. Ако много често гаджето се застоява покрай някой младеж може да му пратите един отряд да го "респектират" малко. Както е казал Сталин "Има човек - има проблем,.Няма човек - няма проблем."
Тотално не ревниви(анти-ревниви): Това са онези женчовци, които си мислчт, че като ревнуват са идеалните партньори. Стига се до крайности като. "ако ще излизаш с Гошо, изчакай да ти купя презервативи", или "Наско ти се обади и уговори срещата за два и ти прати много целувки". Тези хора няма да ги коментирам. Абе момчета време е да станете мъже.
И подяволите в края на "Туй е мойта тема" ще кажа. Ревността не е лошо нещо. Лошо е да не ти пука за другия, а висчко останало е чувство за принадлежност.
Други теми по-надолу: Изневярата