.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Той ме изнасили!

не съм подозирала за някакви по специални намерения

Ujas milata.. Su6testvenoto v slu4aq e kak ti 6te prejivee6 unijenieto a ne kak 6te reagira priqtelkatata ti ti ne si vinovna za ni6to,no tq tqbva da znae istinata Kaji i estestveno , za da znae kakuv negodnik ima do sebe si
    Ne sum 79ti nabor ei

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Не се знае дали ще ти прости някога .. тъй като ти самата каза , че трудно си хващала гаджета .. А защо заглавието на темата е "Той ме изнасили " след като ти си решила да го направиш доброволно .. И гроката ти "приятелка" да има дружка като теб.. На такива им разказвам играта с бой ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Plovdiv
    ama az ne razbrah ti dobrovolno li si go napravila ili te e iznasilil ?!?
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

Abe momi4eto kazva 4e ne go e napravila dobrovolno be .. basi horata kvo q napadate ne vqrvam da e bila tolko zle 4e da e suglasna da prai razvrat6tini zad gurba na priqtelkata si
    Ne sum 79ti nabor ei

!!!

не съм го направила доброволно
    опазил господ
    познавам я откакто се помня
    никога не бих и го причинила умишлено
    НИКОГА!

Град
    Plovdiv
    ok de ve4erazbrah 4e ne e bilo dobrovolno.... togava mnenieto mi e 4e trqbva da razkaji6 na priqtelkata ti i da i obqsni6 4e toi te e nasilil... i 4e tq trqbva da go zareje... a ako ne te razbere po zle za samata neq
    Аплодисменти за хаус ловърката,която по цял ден гледа Планета тв,пусна си бритон и стана emo.За симпатягата,който си купи анцунг Adidas и стана безсмъртен!

Цитирай Първоначално написано от Puky
    Не се знае дали ще ти прости някога .. тъй като ти самата каза , че трудно си хващала гаджета .. А защо заглавието на темата е "Той ме изнасили " след като ти си решила да го направиш доброволно .. И гроката ти "приятелка" да има дружка като теб.. На такива им разказвам играта с бой ..
    Какви ги говориш бе,момичето казва "не го направих доброволно"!
    Що се отнася до темата мисля,че не трябва да поемаш никаква вина,единствения виновен в скучая е тоя боклук!Според мен първото нещо ,което трябва да направиш е да споделиш с родителите си колкото и да ти е трудно

hottie
    Guest
    Разбирам, че не си го направила доброволно и съжалявам за случилото се, но все пак и ти си доприлесла към тази случка. Какво правиш да се разхождаш с гаджето на приятелката ти и какво правиш у тях?
    Не те обвинявам, само ти показвам как седят нещата.

Град
    София
    Еми кажи на приятелката си, защото първо не е нормална цялата тази история и мисля, че искаш да и спестиш разочарования каквото този тип би й донесъл ОЧЕВАДНО. А ти отиди до полицията и подай оплакване срещу него, защото като си мълчиш утре ще е някое друго момиче ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Олелее .. това е наистина ужасно и притеснително ... НО ти как можа да отидеш у тях .. ц ц ц трябва да и кажеш на твоята приятелка, защото ако не си се отдала сама няма право да ти се сърди!!!А ако не те разбере и не застане до теб не е никаква приятелка!!! Успех и горе главата!!!

извинявай ама как така като никога не би и го причинила изведнъж си се оказала в апартамента му.... ии как така те е изнасилил и въобще ако и беше някаква приятелка това дали щеше да се случи ?!? не мога да разбера ?!? и как така тръгна да се разкарваш с него по улиците навън чак до тях...мн странно и ако и беше истинска приятелка нямаше да го допуснеш или най-малкото сега тя щеше да знае все пак ако те е "изнасилил" както твърдиш би трябвало и ваще и полицията да знаят ае има си процедури за такива неща.не мога да повярвам че някой ще допусне да го изнасилят и ще остави нещата след това просто ей така .....

Мега фен Аватара на Blab
    Съжалявам, но темата звучи абсурдно.
    Да допуснем, че ти вярвам:
    Той те е изнасилил, ти не си го искала => съпротивлявала си се. После - лекар, жалба, или най-малкото - споделяне с мама.
    Не пишеш по подобен начин.
    "Не й се случва доста често" - тази фраза ме навежда на мисълта, че на теб ти се случва "доста често", което още повече засилва вярването ми, че ти си участвала наравно с "истинския мъж".

ами не е било доброволно ... кажи и го няма да го приеме веднага но ще разбере що за идиот е гаджето и ще дойде пак при теб

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от LeVski_fen
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    Какви ги говориш бе,момичето казва "не го направих доброволно"!
    Що се отнася до темата мисля,че не трябва да поемаш никаква вина,единствения виновен в скучая е тоя боклук!Според мен първото нещо ,което трябва да направиш е да споделиш с родителите си колкото и да ти е трудно
    Тя не казва да я е насилил да не я е пускал да си отиде и т.н. .. Какво се подразбира.. че е искала да го направи , но заради приятелката си не иска.. Немога да го разбера това ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Re: Той ме изнасили!

Цитирай Първоначално написано от MASTERDICK
    Цитирай Първоначално написано от anonimnatata
    Както всеки може да си представи е трудно да се гожори за подобно нещо но още по трудно е да се живее сус него.Вси4ко започна преди точно 10 дни.Най добрата ми приятелка имаше рожден ден.Не се бяхме виждали няколко дни и на мен ми беше много домъчняло за нея поради което реших да уважа празника и.Когато отидох в тях разбрах че си е хванала ново гадже.Аз много се зарадвах защото това при нея се случва рядко защото е малко пълничка.Странното беше само че не беше никакво момченце а истински мъж от плът и кръв.Около 2 4аса през нощта всички се бяха или изпонапили или заспали.Аз не бях пила защото тогава пиех лекарства и не исках да се натровя.Отидох да легна в кухнята защото само там имаше място.По едно време дойде приятеля на приятелката ми и ми предложи да се поразходим.Аз се съгласих защото исках да зная пове4е за връзката им.Тогава тои ме заведе в тях и започна да ме целува и както се досещате ме направи своя.Приятелката ми все още не знае и не искам и да узнае но не знам как да живея с тази вина която усещам в себе си вупреки че не го направих доброволно.Кажете ми въобше възможно ли е човек да продължи живота си след подобно нещо и да запази един от най скъпите си хора (визирам приятелката ми)...
    Я стига се оплаква! Аз всичко видях. С тая къса пола и на мен ми идваше да те оправя. Пък и всички те видяха, че докато танцуваше с него си търкаше гъза в хуя му. Никой не те е изнасилвал. Не прехвърляй вината си на човека, който беше и пиян!
    ????????
    ти добре ли си

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Разбирам, че не си го направила доброволно и съжалявам за случилото се, но все пак и ти си доприлесла към тази случка. Какво правиш да се разхождаш с гаджето на приятелката ти и какво правиш у тях?
    Не те обвинявам, само ти показвам как седят нещата.
    Аз съм на същото мнение.. Темата звучи малко абсурдно .. Деже не звучиш като кой знае колко разстроена, а случката, за която разказваш е сериозна.. А и .. ОК решила си да го опознаеш >> разходили сте се .. А я ми кажи какво си правила у тях?!?! .. .. .. "ела у нас да те изнасиля" - "ок" .............
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Plovdiv
    a zna4i iska6 da kaje6 (kam avtorkata na temata) 4e kogato si se saglasila da vlezne6 v ka6tata mu ne si podozirala ni6to taka li? ako e taka ..... no comment prosto

!!!!!!

нямах намерение да му ходя на гости
    той живее на няколко улици от приятелката ми
    очаква6е се като влезем в къщата само да изпием по едно и да си поговорим
    вие не се ли интересувате от най близките си хора?
    защото тя ми е най близка на мен
    и какъв е смисъла да подавам жалби след като съм пълнолетна и той не е отговорен пред закона
    а и не искам да я нараня
    относно тожа дали ми се случва често да излизам с мъже отгожора е не.имах врузка 2 години и след това нямах други отношения преди него

Град
    София

Re: Той ме изнасили!

Както всеки може да си представи е трудно да се гожори за подобно нещо но още по трудно е да се живее сус него.Вси4ко започна преди точно 10 дни.Най добрата ми приятелка имаше рожден ден.Не се бяхме виждали няколко дни и на мен ми беше много домъчняло за нея поради което реших да уважа празника и.Когато отидох в тях разбрах че си е хванала ново гадже.Аз много се зарадвах защото това при нея се случва рядко защото е малко пълничка.Странното беше само че не беше никакво момченце а истински мъж от плът и кръв.Около 2 4аса през нощта всички се бяха или изпонапили или заспали.Аз не бях пила защото тогава пиех лекарства и не исках да се натровя.Отидох да легна в кухнята защото само там имаше място.По едно време дойде приятеля на приятелката ми и ми предложи да се поразходим.Аз се съгласих защото исках да зная пове4е за връзката им.Тогава тои ме заведе в тях и започна да ме целува и както се досещате ме направи своя.Приятелката ми все още не знае и не искам и да узнае но не знам как да живея с тази вина която усещам в себе си вупреки че не го направих доброволно.Кажете ми въобше възможно ли е човек да продължи живота си след подобно нещо и да запази един от най скъпите си хора (визирам приятелката ми)...

Айде моля те изясни какво точно се е случило а да сме наясно дали има кво да коментираме или не ! Както виждаш половината коментари са за това, че не може да се разбере какво се е случило айде кажи ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

абе нз ама мен нещо ми звучиш така се едно искаш да се оправдаеш пред самата себе си за да не си гузна .... не съм била там но от написаното до тук смятам че имаш малко или много вина . и ако си толкова добра приятелка до сега да беше казала на приятелката си

Град
    София

Re: !!!!!!

и какъв е смисъла да подавам жалби след като съм пълнолетна и той не е отговорен пред закона
    а и не искам да я нараня
    относно тожа дали ми се случва често да излизам с мъже отгожора е не.имах врузка 2 години и след това нямах други отношения преди него
    Ок това беше достатъчно имахме разминаване във времето Та за изнасилване няма закон по възраст ! Кво значи не е отговорен, отговорен е и още как. В тоя случай трудно ще се докаже разбира се, но както и да е ... за приятелката ти кажи й . Тоя явно е некакъв страшен боклук така че по добре да не е с нея !

hottie
    Guest

Re: !!!!!!

а и не искам да я нараня
    Ти вярваш ли си? И повече не го нарчай изнасилване, защото по този начин се подигравап в наистина позтрадалите момичета не те е срам.

Друг вариант е темата да е ебавка и пак много жалко за теб

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

искате обяснение? е ще ви го дам.Беше нощ.Всички бяха или заспали или пияни.Бях сама и при мен дойде той с предложение да се разходим.Аз се съгласих от една страна защото бях лиубопитна и от друга защото не исках да лягам все още.Реших че малко чист въздух ще ми се отрази добре.Докато се разхождахме той ми предложи да отидем за малко във тях да свършел нещо.Не виждам какво лошо и какво подозрително мога да открия в покана от гаджето на приятелката ми.Гарантирам ви че нямах представа.След това имах чувството че всичко се случи за секунди.Той ме прати да си ходя но аз не се върнах при приятелката си.Кажете ми какво сърце трябва да има човек за да каже на най добрата си приятелка че човека в който е така безнадеждно влиубена е отрепка.Как?Ако вие можете аз не мога.Това би я сасипало.

Мега фен Аватара на Blab
    Тая пък, ти добре ли си?/реторичен въпрос/
    Естествено, че всеки изнасилвач е "отговорен" пред закона.
    Но, както ми стана ясно в началото, теб никой не те е изнасилвал.

едит: Повече сили ще ти трябват да обясниш ти 'що си спала с него.

ПП:Като те изнасилват се съпротивляваш и после лекар ти вади медицинско.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си