- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той ме изнасили!
Първоначално написано от be_true
подкрепям те
офф просто...излагаш се ако това е истина или просто си наистина МНОГО наивна
Всичко е ясно брат .. Искаш само да се оправдаеш .. .. .. Не се ебавай с думата "изнасилена" .. Това е нещо сериозно ...... А и се научи да пишеш, нали си пълнолетна.Първоначално написано от anonimnatata
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Няма да се защитавам повече а относно съпротивляването при положене че съм 47кг 167см как мога да преборя 100 килограмов силен мъж.Не съм херкулес!!
Аз ти предлагам (на автора) да кажеш какво е според теб и ти как се чувстваш изнасилена или не !? Че малко вече се обърквам. Като гледам тебе май те интересува повече какво и е на приятелката ти и като че ли съшността на темата е затова а си сложила заглавие "Той ме изнасили!" Кажи какво е да знаем дали да си хабим времето да четем и да пишем или няма смисъл! ...
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
+1 ako naistina misli6 4e ti e blizka se opitai da i go obqsni6 makar 4e az za sebe si ne namiram obqsnenie no......abe prosto no comentПървоначално написано от paramore_f
![]()
![]()
![]()
Нокти нямаш ли?/всеки има, не става въпрос за маникюр/
Краката ти свиват ли се в колената?/би трябвало/
Невъзможно ми е да си представя ситуацията, в която той идва към теб, вади си джаджата... Ти тогава к'во прави? Пи "едно"?
Ако найстина искаш, ще го пребориш.Първоначално написано от anonimnatata
....
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Да и мен това ме интересува ... Ще трябва да обясниш какво точно се е случило и най-малкото каква съпротива си му оказала ?!Първоначално написано от be_true
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Не е баш така !Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Една монахиня си вървяла из гората и по едно време срещнала един мъж, който директно я вързал за едно дърво и я изнасилил...
след това от любопитство я попитал какво ще каже на игуменката като се върне..
- Ами, ще и кажа истината, че един мъж ме изнасили 3 пъти в гората..
-Е как, аз само веднъж те насилих...!?
- Нали не бързаш за никъде...
Do you speak Salsa? .......
с няколко шамара всеки би седял мирен!!!!!!!!!!
и впрочем в момента ме интересува повече приятелката ми.при мен каквото станало станало.Не мога да го променя
Първоначално написано от lwsu
едит:Авторке, бягаш от темата доста съмнително.
Той кога ти наби шамарите? В гръб?![]()
хе хе хе направооооо щех да умра от смях! Не мислиш ли , че емалко неуместно ?!Първоначално написано от lwsu
Ок ясно, а за приятелката ти не виждам каква ти е дилемата ! ...Първоначално написано от anonimnatata
Ами да почти същото и в случая на авторкатаПървоначално написано от Lady_B_
![]()
Авторке не си хаби силите повече да ни оябсняваш ясна ти е работата на теб
тя е нежно момиче
никога не съм я разочаровала
как да и кажа нещо толкова грозно
ами ако и тя ми се нахвурли като вас
lady blagodarq ti za interesa kum temata mi![]()
Ох не знам аз верно вече се обарках яко ...Първоначално написано от the_hottie
добре защо аз виждам това за първо съобщение на автораПървоначално написано от anonimnatata
явно бая го е редактирала
що за глупост
е сега не моа да разбера какво подяволите ти се е случило и как може някой да ти помогне щом чак си направила тема...
мисли малко!
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Моля ! Ние те нападаме по точно доизасняваме (кат следователи сме) случая по изнасилването, защото все пак така си задала темата, а ако кажеш на приятелката ти, че некакъв олигофрен те е изнасилил и тя вероятно спи с него ... според теб ще се нападне ли ?Първоначално написано от anonimnatata
of ebavka si prai6 s nas. za6to ne kaza kak se 4yvstav6? iznasilil te..da be da...nai veroqtno si e izkaral val6ebnata pra4ica i ti se pokolebala za momenta i posle si se ostila na te4enieto...
Ти бил/а ли си там ?Първоначално написано от MASTERDICK
признай си без да лъжеш, все някога трябва да го направиш...
Do you speak Salsa? .......
как ?Първоначално написано от anonimnatata
ето как
махни поличката
свагай по малко грим...
не се дръж като курвичка
ходи с компания
събирай си краката като седиш седнала
не се натискай на секи
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Ох извинявай знам, че не му е тук мястото ама ако ти погледна още веднъж ава ще повърна сериозно ти говоря ! Прекалено е ужасен не мислиш ли ?Първоначално написано от firesnow
![]()