Първоначално написано от
anonimnatata
Както всеки може да си представи е трудно да се гожори за подобно нещо но още по трудно е да се живее сус него.Вси4ко започна преди точно 10 дни.Най добрата ми приятелка имаше рожден ден.Не се бяхме виждали няколко дни и на мен ми беше много домъчняло за нея поради което реших да уважа празника и.Когато отидох в тях разбрах че си е хванала ново гадже.Аз много се зарадвах защото това при нея се случва рядко защото е малко пълничка.Странното беше само че не беше никакво момченце а истински мъж от плът и кръв.Около 2 4аса през нощта всички се бяха или изпонапили или заспали.Аз не бях пила защото тогава пиех лекарства и не исках да се натровя.Отидох да легна в кухнята защото само там имаше място.По едно време дойде приятеля на приятелката ми и ми предложи да се поразходим.Аз се съгласих защото исках да зная пове4е за връзката им.Тогава тои ме заведе в тях и започна да ме целува и както се досещате ме направи своя.Приятелката ми все още не знае и не искам и да узнае но не знам как да живея с тази вина която усещам в себе си вупреки че не го направих доброволно.Кажете ми въобше възможно ли е човек да продължи живота си след подобно нещо и да запази един от най скъпите си хора (визирам приятелката ми)...
Я стига се оплаква! Аз всичко видях. С тая къса пола и на мен ми идваше да те оправя. Пък и всички те видяха, че докато танцуваше с него си търкаше гъза в хуя му. Никой не те е изнасилвал. Не прехвърляй вината си на човека, който беше и пиян!