- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той ме изнасили!
жумайПървоначално написано от Lady_B_
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Първоначално написано от firesnow
![]()
![]()
Не те разбрах ама добре, няма значение явно си го харесваш
![]()
![]()
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
е как, нали трябва да даваме пример, после ще се чудим що така стана...
Do you speak Salsa? .......
определено радва ^_^Първоначално написано от Lady_B_
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Разбирам да се вцепениш и просто да не можеш да реагираш от страх и паника какво може да ти направи тоя. Разбирам да го виждаш за пръв и последен път, да не знаеш изобщо какъв е и що е, да е някой от онези извратеняци, които дебнат момичета по тъмно. Но да е гадже на приятелката ти, а ти да си траеш... айде моля.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от MASTERDICK
![]()
![]()
Purvo ti sama si se suglasila da se porazhodite,sled kato hodi s priqtelkata ti,ne se li zamisli,4e ima ne6to gnilo v vsi4ko tova!Ako si iskala da razbere6 pove4e za vruzkata im edva li togava e bil momenta v 2 prez no6ta za razhodki i polu4avane na info!Prosto ne durji6 tolkova na priqtelkata si kolkoto opisva6,a si se poddala na impuls!Kakto opisva6,pri neq se slu4va rqdko da si hvane gadje,zna4i e bila 6tastliva s nego,ne pomisli li za posledstviqta predi da trugne6 na vuprosnata "razhodka"?
Няколко пъти писах по тая тема .. Айде пакк .. Загоряло момиченце.. Айде да приемем, че си искала да се разходиш и да разбереш повече за нeго, найстина .. ОK .. а кoй те кара да ходиш у тях?! .. Казваш, че си пълнолетна .. едва ли си малоумна, то е ясно какво ще се иска от теб .. Още повече изтъкваш, че даже не си пила. А и ако толкова не искаше като се е стигнало до това можела си да му кажеш .. и да си тръгнеш .. Оправдаваш се просто. Тая тема е >> УУУУАТТТ??! .. както казва firesnow
.. Ебе ти се повече, от колкото държиш на приятелката си.
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Мене ако ме изнасилят,няма да пиша тука и да чакам да ме съжаляват ...директно отивам и подавам жалба и ще го съдя до дупка ....всичко ще му отнема.....на такива кат тебе момиче ми е писнало да ви чета измислените теми....само не мога да разбера ,защо се правите на интересни....вземете ходете с измислените си теми някъде другаде...!!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
ахххххххх тоя явно е бил доста доста загорял.... xD
I"m Lonely ...
юПървоначално написано от anonimnatata
ми причакайго близо до тях и го изнасили и ти и сте квит
Ще повторя пак това което казах ..Първоначално написано от Puky
![]()
![]()
Направила си го добровлоно .. та ти дори каза че "си станала негова" .. Как така ще те изнасили ..![]()
Оф като незнаете как да лъжете нещо (или да го преувеличите..) .. по-добре не си правете труда.![]()
![]()
Аман от прости хора..![]()
Казваш, че те е изнасилил, ами тогава не си стой във вас да пишеш теми по разни форуми, а отиди в полицията ?
Извади си медицинско, докато не е късно и го накарай да си плати....
Ти поне можеш, има толкова изнасилени момичета , които не могат да направят нищо на насилника си дори да искат...
+1 Съгласен съм със the_hottie! Обесни на приятелката си ,че не е било нарочно и да го зареже!Ако пък те изостави е супер тъпа със извинение!Първоначално написано от the_hottie
Първоначално написано от ScionOfStorm
Я стига се оплаква! Аз всичко видях. С тая къса пола и на мен ми идваше да те оправя. Пък и всички те видяха, че докато танцуваше с него си търкаше гъза в хуя му. Никой не те е изнасилвал. Не прехвърляй вината си на човека, който беше и пиян!
ако е вярно,постъпката ти е ужасна![]()
someone else...
аз не мога да разбера кво искаш от нас.. да ти кажем как да кажеш на приятелката ти ли?+ тва нз.,ама не звучиш мн. убедителна в историята с изнасилването..
жалкарПървоначално написано от LeVski_fen
![]()